Új hozzászólás Aktív témák

  • djozsi

    senior tag

    válasz Mister_X #10751 üzenetére

    Amit mondasz, az borzasztó komoly paradigmaváltás lenne. Nem a platform holderek szoktak a third party kiadónak fizetni a multiplatform játékokért, hanem épp ellenkezőleg, a kiadó fizet a platform holdernek, hogy megjelenhessen a platformján, aztán minden eladott példány után is ad bizonyos százalékot. Ilyet feltenni 2 évvel a Switch launch előtt a Nintendotól úgy, hogy épp történelmi mélyponton vannak a Wii U kudarca után.... ezzel szó szerint halálra ítélte volna magát a cég, ha nem üt be nagyon a Switch. Ráadásul én tényleg nem érzem azt a hatalmas vásárlóerővel rendelkező tömeget, akik vennének Switchet, de mivel nincs rá Destiny 2 ezért inkább nem teszik. Biztos van ilyen ember, de szerintem nem nagy tömegről beszélünk. Ettől még biztos, hogy a MHW és a Far Cry 5 tolta volna a Switch eladásokat, de ez szerintem inkább azért van, mert a Nintendo most tényleg nem ad ki semmi izgalmasat.

    Ubi oldalról én úgy vagyok vele amúgy, hogy ezeket a tökegyforma Ubi openworldöket nem is várnám annyira a gépre, legfeljebb egyet, hogy elmondhassuk, hogy van ilyen is, de részemről egy Mario Rabbids sokkal nagyobb öröm volt.

    MHW kapcsán már a játék bejelentése előtt is egészen határozott pletykák voltak arról, hogy a Sony kivásárolta a Nintendot a sorozatból Japánban (ezért nincs rá teljes exkluzivitás). Persze lehet, hogy nem igaz, de ahogy mondod, nagyon furcsa és nem logikus a helyzet.

    Tropico azért eléggé low profile széria ahhoz, hogy ebből a szempontból releváns legyen, viszont ha már menedzsment játékoknál tartunk, azt nem tudom tudtad-e, de jön direkt Switchre szabott Rollercoaster Tycoon az Ataritól.

Új hozzászólás Aktív témák