Új hozzászólás Aktív témák

  • koncsik

    MODERÁTOR

    válasz Madoc #10139 üzenetére

    Amennyiben tudnám, hogy majd hamarosan kapok Switchet és látom, hogy éppen milyen akciók vannak, biztos szívesen bespájzolnám előre, ami tetszik, hogy már ne kelljen várnom akciókra, ha megvan a kütyü. - mondtam volna korábban.
    Annyi játék vár végigjátszásra már, hogy nem kell semmit venni. A tapasztalatok alapján biztos, hogy lesz még jobb vagy ugyanolyan akció 1/2 éven belül - mondanám most bölcs tanácsként, különösen ha van másik konzolod is.
    Mindezek tudatában most például a FIFA18 csúszott be akcijósan Switch-re, de megnéztem hardverapron, jatekaim.hu-n, amazon-on Tisztelt Bíróság és mindnél olcsóbb volt és új. (Súlyosbító körülmény, hogy PS4-en megvan felesben 16 és 17 is és nem igazán sokat játszunk velük - de itt hordozhatóóóóó)
    Vannak játékaim, amikhez nem nyúltam még, annak idején hasonlóan szuper akciósak voltak, aztán úgy jártam, ahogy (lsd. PS4 monthly games, pl. Deus Ex legutóbb, bontatlanul van meg a Day One Edition. 10k-ért nagyon jónak tűnt, aztán ingyenes lett).
    Nehéz a játékos vágyaknak gátat szabni észérvekkel, PS4-en leálltam kicsit, erre februárban gyalázatosan sok cuccot vettem Switch-re. Bár most is nézem PS4-en a Tomb Raider 20th Anniv. Editiont akcióban, mert nem találom a dobozos játékot (!!!!!) - na ez a súlyos és végiggondolandó.

    https://m.logout.hu/bejegyzes/bitpork/nagyon_szepen_kerek_mindenkit_hogy_aki_tud_segitse.html Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

Új hozzászólás Aktív témák