Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz crey #9039 üzenetére

    Tegnap már nekiálltam megírni egy kommentet a Patriots-al kapcsolatban. De közbe jött valami és nem tudtam befejezni.Na majd most.

    Néztem a Colts - Pats ismétlést, és elgondolkodtam ezen a Patriots-on, hogy tulajdonképpen mit gondolok én róluk. Minden szezon kezdetén úgy vagyok vele, hogy bárki nyerje is a SB-t, csak az ne a Pats legyen. Sok már belőlük egy kicsit. Ezért az idény elején mikor elég rosszul indultak, örültem. Látva a játékukat elkönyveltem, hogy na idén nem lesznek az esélyesek között. És mi történt? Felálltak, egy nem kis gödörből. De nem is akár hogyan. A liga legjobbjai lettek ismét. Egy széthullott, több sebből vérző csapatot megint sikerült egy nagyon ütés alakulattá változtatniuk. Hihetetlen, és nagyon ritka is. És hiába nem kedvelem őket, ez előtt fejet kell hajtani. A jó teljesítményeket mindig el kell ismerni. És akkor még nem beszéltünk Brady-ről. Egy 199. helyen pickelt irányító. Aki küzdött, szenvedett azért, hogy az váljon belőle akit ma ismerünk. Az ő karrierje is felér egy kisebb csodával, és ilyen játékos nem születik gyakran. Már az is csoda, hogy kezdő irányító pozícióig eljutott, nem beszélve arról amit utána még elért. Emlékszem mikor láttam az NFL Films dokumentumfilmjét a (az eddigi) karrierjéről, és sírt. Ott láttam rajta először azt a felfoghatatlan szeretetet a játék iránt, és azt az elvakult fanatizmust amivel teszi a dolgát. Kivételes sportoló, a számok ezt alá is támasztják. Csak nem értem ezek mellett miért ripacskodik annyit, miért viselkedik néha hisztis picsaként. Olyankor annyira tudom utálni. Egy szó mint száz, ha nem is vagyok Patriots drukker, az eredményeit elismerem és tisztelem őket.

    Csak aztán ott a másik oldal az éppen aktuális csalás téma. Alapjáraton utálom a csalást. Nem csak sportban, hanem bárhol. És szerintem az NFL-nek sem tesz jót ez a cirkusz. A Spygate botrány után kezdtem egyébként teljes mértékben elpártolni a Patriots-tól. Akkor erősödött bennem a dolog, hogy nem szeretem őket. Akkor és ott, nem kapták meg a megérdemelt büntetésüket. Nem tudom milyen lobby mehetett a háttérben. Az NFL-nek nem tett volna jót, ha az akkori arany tojást tojó tyúkjával kib*szik. Volt is nagy felháborodás a büntetés mértékét illetően. Ennek később a Saints itta meg a levét. Rajtuk próbálta meg a liga kiküszöbölni a hírnevén esett csorbát.
    És most megint csaltak. Nem számít, hogy ezen múlt e a meccs! (Nem ezen múlt) De egyáltalán miért törik a fejüket csaláson? Ez patkány dolog. És nem elég, hogy ezen jár az agyuk, de még meg is csinálják. Teljes mértékben elítélem a csalást. De ezért nem a csapatot hibáztatom. Ez az egész Bill Belichick módszere. Ő szerintem mindig is egy alattomos edző volt. Úgy gondolom, voltak neki más dolgai is, amik nem kerültek felszínre. Egy kis sunyi **** az az edző. Hogy korunk egyik legzseniálisabb edzője? Lehet, sőt elég valószínű. De azok meglett, hogy egy utcaseprőből is képes elit játékost kreálni, ezek mellett csal.

    Olvasom a fórumokat, és a Pats drukkerek fennhangon kijelentik, hogy de nem ezen múlt. Nem, és? Attól még ez normális dolog? Ugyan már. Azért mert Pats drukker valaki attól még nem kell elnézőnek lenni minden áron a csapatával szemben.
    A vizsgálat még folyik, de ha 100%-ban bebizonyosodik a csalás ténye, akkor eltiltanám Bill Belichick-et mert nem az első ilyen ügye.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák