Új hozzászólás Aktív témák

  • A Zéé

    Topikgazda

    válasz gaborh #6641 üzenetére

    A Soroksári úton a Malomudvarban szoktak lenni használt cuccok is, meg facebookos adok-veszek csoportban érdemes nézegetni.

    Azt a vállvédőt nem ismerem, de abból igazából az olcsóbb is teljesen megfelelő. Nekem is csak egy olcsóbb fajta van. Sisakra már érdemes többet áldozni. Meghálálja a fejed :) Bár elindulni teljesen jó lehet egy Bike. vagy Adams is, azokat elég olcsón meg lehet venni. Viszont ami át lett festve, azokat inkább kerüld, mert ha nem jó festékkel és technikával festették le őket, akkor a héj anyaga roncsolódik, és el tud törni. (Nekünk egyik sincs átfestve, van kb 15 belőle a csapatnak, egy se tört még szét, míg a magyar fórumokon rendszeresen vannak ilyen rémképek. A legtöbb emiatt törik szét.)
    Nem világszínvonal, nfl-ből már ki is vannak tiltva, de használtan szerintem még mindig jobbak, mint egy pár szezont megélt Riddell VSR-4. Olyan volt az első sisakom, amit 6 szezont használtam, abban már egy átlagos edzés végén is kisebb agyrázkódásom volt. Semmit nem tompított a bele, kőkemény volt.

    Schutt DNA Pro környékét érdemes megfontolni, annak nagyon jó belseje van. Nekem most Schutt Ion 4D-m van, és ugyanaz a belseje a két sisaknak. Idővel megéri beruházni arra, pláne ha komolyabbra fordul a csapatotok körül a dolog, és rendszeresen el tudtok járni meccsekre is.

    Just a simple Lineman...

Új hozzászólás Aktív témák