Új hozzászólás Aktív témák
-
szentkuti11
addikt
A szakmai topikban felvetődött SIM adpater kérdés után eszembe jutott valami.
Annak idején lelkes Apple-hívő koromban évente tisztességesen vásároltam az új telefonokat, így többszörösen meg vagyok mártva a SIM kártya posványban. A 4-gyel együtt bevezetett Micro SIM-nek még láttam is értelmét, hiszen tulajdonképpen a felére csökkentette a hagyományos méretet és aki szedett már szét 3GS-t, az tudja, hogy szűkös volt a hely benne, és sokat foglalt a SIM. Az 5-tel érkező Nano SIM-re azonban nem tudtam értelmes magyarázatot találni, értelmetlen méretcsökkentés, amit az Apple bevallottan azért csinált, hogy a mucsaröcsögei tanyaszolgáltatók ne tudjanak felzárkózni ehhez a hatalmas technológiai újításhoz (amit nem értek, hiszen ha én egy akkora gyártó vagyok, mint az Apple, akkor megtehetem, hogy egy ilyen szolgáltatóval nem is tárgyalok), viszont úgy láttam, hogy az első évben a többi gyártó mintha direkt semmibe vette volna a csökkentést, és folyamatosan dobálták ki a micro SIM-es készülékeiket. Szerintetek a HTC miért ment utánuk az M8-cal? A többiek vajon birkaként követni fogják az Apple-t és a HTC-t?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest