Új hozzászólás Aktív témák
-
E300TD
tag
Ezért is váltottam telekomos hálóra, amíg még lehetett. Ha ez is ilyen moslék módon működik, akkor sajnos el kell hagynom a netfone-t. Teszt Londonban, május végén.
A vallás akkor keletkezett, amikor az első csaló találkozott az első ostobával. "Voltaire" "A vélemény olyan, mint a fing, mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a máséra"
-
E300TD
tag
Azt azért még hozzátenném, hogy kipróbáltam a Rev. eSim-es mobilnetet. 1Global nevű szolgáltató, itthon a Yeti hálózatán roamingol, TÜKÖRSIMÁN kapcsolódott azonnal, a X. kerületben 5G-n. Szóval, ha egy bank tud találni ilyen - roaming - megoldást / partnert, akkor a Netfone-nak ez igen nagy szégyen, hogy ilyen szolgáltatást nyújt, ami ugyebár már nem is olyan olcsó!
A vallás akkor keletkezett, amikor az első csaló találkozott az első ostobával. "Voltaire" "A vélemény olyan, mint a fing, mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a máséra"
-
E300TD
tag
válasz csaszi75 #5504 üzenetére
A logikád szerint akkor minden kisvállalkozó vagy cég, akinek kevés ügyfele van, törvényszerűen szar munkát végez? vagy el kell fogadnunk, hogy szar munkát végez? vagy drága és szar?
[ Szerkesztve ]
-
E300TD
tag
válasz csaszi75 #5507 üzenetére
A probléma ott van, hogy átverik az ügyfeleket. Tavaly május előtt, mikor átjöttem a T-től, olvastam a fórumot, senki nem panaszkodott roaming problémákra és az üzletkötő sem mondta, hogy gáz lenne.
Egyébként pedig, ha azt gondolod, hogy mo-n a piac szabályoz, akkor neked valóban nincs logikád, de másod sem nagyon ....A vallás akkor keletkezett, amikor az első csaló találkozott az első ostobával. "Voltaire" "A vélemény olyan, mint a fing, mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a máséra"
-
MadMancs
veterán
Nem mondta üzletkötő, és fórum sincs roaming problémával tele, mert 106 ügyfelem közül 2 embernek van csak gondja, Te voltál az első. De ezt már kitárgyaltuk.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
E300TD
tag
válasz MadMancs #5516 üzenetére
És esetleg ezt nem lehetne megoldani? Egyébként pedig már csak egynek van, mert a telekomossal még nem voltam külföldön, majd május végén.
-
Matr x
aktív tag
Gyors roaming beszámoló - 3 nap Bécsben, 3 AT adta a hálót, szinte végig 5G aktívan volt, kapcsolat végig stabil. Egyszer volt egy fél óra, amikor szakadozott, de akkor a metróban a helyi nő is nézegette hívás közben a telefonját, lehet nem Netfone-os gond. Vodás kártya, Netfone APN.
Mindenhonnan csak zubog a sz@r, már nem is győzünk elállni alóla... --- ''Aztán egymásra ne lődözzetek!'' - Muterom paintball előtt
-
qdak
addikt
Sziasztok,
Mivel semilyen leírást nem találtam, csak, hogy rendeld meg, szeretném kérdezni.
Az otthoni vezetékes internet pl az 1GB/1GB hol elérhető?
Mennyire megbízható?
Személy szerint az 500MB/150MB is megfelelne, kb fele a mostani szolgáltatónál fizetett összegnek
Számít, ha már telefon előfizetésünk van ?Köszönöm.
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
qdak
addikt
válasz 4Grider #5521 üzenetére
Az sajna nem jó, a Vidanetnél 700Mb/s (ja tudom elöbb rosszul írtam, de attol még értitek.) a plafon, ennyi a max koax kábelen ?
Elég jól emeltek 9000@12500.- ami annyira nem tetszikஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
MadMancs
veterán
válasz 4Grider #5521 üzenetére
Minden szolgáltatónak van garantált, , és kínált sávszélesseg, jogszabály miatt fel kell tüntetni a maxnál kissebbet is.
Egyébként optikáról van szó, illene a maximum közelében lenni, de ezen a szinten mazr a laptop/router/pc is hatalmas szerepet játszik.
Veszprém megyében nincs Telekom, így digi FTTH 1000 van, itt is 700 a kínált,.de az esetek 99% bán megvan a max (jó, csak 930 GE eszközök miatt. Legalább 2,5GE kellene az 1024 hez ami elérhető)
[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
dzf007
senior tag
Nekem egy ideje vacakol a netfone apn..lassu, néha mint ha nem lenne mobilnet.Átraktam vodás apnre, de ott nem méri az adatot..Bár 100GB- nál talán mindegy is..
-
E300TD
tag
A kérdés inkább az, hogy amikor "elhagytad" mo-t, hogyan kapcsolódott? Nekem legtöbbször a kapcsolódás volt gond. Automatikusan nem talált hálózatot, kézi hálózatváltás és repülő üzemmód nyomkodás legalább fél óráig, utána működött valahogy ...
-
dzf007
senior tag
válasz StarKiller89 #5528 üzenetére
Jujj tényleg, de az mindig eltér a szolgáltatói méréstől... Csak el ne felejtsem visszaállítani, ha külföldre megyek...
[ Szerkesztve ]
-
antal750
aktív tag
Sziasztok infót szeretnék kapni. Faternak segítek a netfonba bekerülni. Ott járunk, a szerződést elküldték emailban, "ezzel kell valamit csinálni? . Ennyi, ezután hogyan tovább.? Számhordozás lesz a yetteltől. A netfone ügyfélkapu oldalon hiába nyomok a csatlakozz szövegre regisztrálni nem tudok. Alkalmazásban is ugyanaz nem enged, miért? Gondolom itt kellene beregisztrálnom és gondolom majd itt lehetne a havi díjat is fizetni.? Meg mondtak neki valami 3000ft és 1000ft csatlakozási vagy belépési díjat, de hát hogy fizessem be neki. Vagy várni kell még valami regisztrációs kódra vagy engedélyre? Ha valaki tud ezekben a kérdésekben segíteni nagyon megköszönném.! Mik a következő lépések vagy csak várjunk? Korlátlan beszéd 1gb adattal ezt szeretné. Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
MadMancs
veterán
válasz antal750 #5530 üzenetére
Szia.
Sms ben kapja majd még ügyfélkapu hozzáférését.
Nem tudok sem belépési sem csatlakozási díjról. Az egyetlen ami számhordozás esetén felmerül költségként az a futár (az is csak akkor ha nem üzletkötő adja kezébe a SIM -et).
Biztos hogy Netfone? 🤔
-
-
4Grider
nagyúr
válasz StarKiller89 #5536 üzenetére
Talán mert volt rá nem egy példa, hogy hetek teltek el a rendelés online leadása és a visszahívás között.
-
Zssom
tag
válasz StarKiller89 #5536 üzenetére
Nekem a három kötésből kettő nem szokványos eset volt, többfelé történt előzetes tájékozódás során kiderült, hogy csak két lépésben, plusz költséggel és nehézkes, többszöri, több személy közötti egyeztetett személyes jelenléttel tudták volna megugrani a feladatot. Ekkor jött a képbe egy szimpatikus, megfelelő tudással rendelkező és ráadásul segítőkész Üzletkötő, aki csont nélkül, 3 pontos dobással egyszerűen megoldotta. Ez saját tapasztalat, de olvasok itt egyéb eseteket is, melyek szintén arra engednek következtetni, hogy az üzletkötők képzése némiképp jobban sikerült, mint az ügyfélszolgálaton dolgozóké. Nem utolsó sorban pedig a motiváció is nagyobb, hogy az ügyfél elégedett legyen
-
8
senior tag
nem tudtam miért csak 4-5x próbálkozásra indulnak be a streamek
aztán rájöttem, hogy véletlenül a netfone apn volt még beállítva a roaming miatt
voda apn-nel is lassan, de legalább többnyire elsőre indulnak52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
4Grider
nagyúr
válasz StarKiller89 #5541 üzenetére
Mint írtam, az első visszahívás sem garantált egy-két napon belül, akkor pedig még messze nem tartunk a számhordozásnál.
-
4Grider
nagyúr
válasz StarKiller89 #5544 üzenetére
Senki nem tudja, hogy mi tart benne esetleg több hétig.
-
MadMancs
veterán
válasz StarKiller89 #5544 üzenetére
Attól függ az adott időszakban mennyi megrendelés van.
-
PH-User
addikt
Sziasztok, Nektek van hálózat?
''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
MadMancs
veterán
Szia. Nekünk van.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest