-
IT café
Hasznos információk, tanácsok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Tudnatok nekem segiteni, a Viasat3-on megy a reklam, mikor krimi sorozatokat ajanljak, es ezalatt megy a szam, es ennek a cime erdekelne.
Koszonom.
-
Bade
tag
Sziasztok!
Mostanában hallok a rádióban egy olyan számot,ami tökre hasonlít a Martin Solveig - Hello-hoz,de mégis más a szövege.
Esetleg ismeri vki? -
nightvison
tag
Ez ma ment az egyik rádióban. Ennyit siekrült elcsípnem belőle [link] valaki mi ez?
Cuccaim: http://hardverapro.hu/tag/nightvison Logout: https://logout.hu/blog/nightvison/index.html
-
enginev3.0
félisten
válasz nightvison #12653 üzenetére
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
nightvison
tag
válasz enginev3.0 #12654 üzenetére
köszi
Cuccaim: http://hardverapro.hu/tag/nightvison Logout: https://logout.hu/blog/nightvison/index.html
-
pro70
senior tag
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
A kinder bueno vampiros reklam zenejet keresem.
Let the Zone take me if I am.
-
enginev3.0
félisten
-
pro70
senior tag
válasz enginev3.0 #12657 üzenetére
max 4 másodperc amit hallasz belőle sajnos...ahogy jön Funk Phenomena, egyből lehúzza a rohadék
Tim deluxe és armand van helden közt van ill. pár másodpercig egyszerre "forog" mind a három![ Szerkesztve ]
-
bbchris
senior tag
Sziasztok !
Ez nem zene de nem találtam megfelelő topicot rá így itt tenném fel a kérdést hátha valakinek beugrik a címe . Egy ősrégi rajzfilm címét keresem ami régen a Cartoon Network-on ment . [link] . Egy része van csak meg sajna
-
kutga
nagyúr
-
Jester01
veterán
-
szőröscica
addikt
Hello!
Egy dal címét keresném, sajna nem volt kéznél a telefonom, mikor hallottam, hogy felismertessem vele, a dúdolásom pedig nem valami nyerő.
Diszkó jellegű szám, a refrénje pedig úúúúúúúúú-zás (hasonló mint a Duck Sauce Barbara Streisandje, és a Boney M Gotta go home-ja). Gondolom nem sok van, amit rádióban is leadnak ilyen, úgyhogy ha tudnátok segíteni, megköszönném.
-
csibor
addikt
nem rémlik valakinek "ezer szent ítélet" ez szám vagy a zenekar neve 1990 körül volt, amire még emlékszem az énekes motor balesetben halt meg.
-
HollyBoni
veterán
Tudja valaki milyen zene megy a videó alatt?
-
HollyBoni
veterán
válasz enginev3.0 #12668 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
zagent74
újonc
nemrég találtam ezt a zenét mi lehet?
itt egy részlet belőle: Link[ Szerkesztve ]
-
B€zs€
tag
Sziasztok!! Én az új 3-as BMW reklám végén lévő szám címére és előadójára lennék kíváncsi!
+ Még esetleg a Dr. House (Viasat 3 vagy Cool) előzetes alatt is megy egy szám, annak is jó lenne a a címe és az előadója!
Nagyon köszönöm a segítséget!„ Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát! ” Blöff
-
haromegesz14
aktív tag
Keresek valami "B Solution" vagy ehhez hasonló előadót, talán 1 éve hallottam először, szlovák nemzetiségű az előadó, elektronikus zenét nyomat, pontos stílusmeghatározást nem tudok adni. Segítségeteket előre is köszönöm!
10 féle ember létezik, aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem!
-
samfishR
senior tag
válasz haromegesz14 #12674 üzenetére
szerintem B-Complex-re gondolsz, drum n basst tol
[ Szerkesztve ]
-
b4sxe
aktív tag
Hali! Valaki nem tudja melyik az a szám aminek a klipje arról szól , hogy egy fiú & lány el mennek valahova kocsival lopnak stb, így az életükről és a végén megölik egymást vagy valami ilyesmi, ez durván hangzik, de nem tudom máshogy leírni
Elesni nem szégyen, de a földön maradni gyalázat!
-
kenny123
addikt
Valaki tudna segíteni? Mostanában csak music channelt nyomom, és hallottam nemrég egy számot. Ilyen "gonoszak" vannak benn (ördög, csontváz, ilyesmi) és valami olyasmit mutat be a klip, hogy milyen boldogtalanok.. Sátán hatalmas körmökkel nem tud pötyögni billentyűzeten, meg a vége fele már ember maszkot húznak fel, és úgy buliznak. Ilyen jóféle szám, ha valaki tudna segíteni megköszönném.
yo
-
enginev3.0
félisten
Nem tudja valaki hogy az itt (3:40) kezdődő remixnek mi a címe?
http://youtu.be/QN6siMQ_UX4?t=3m40s
Azt tudom hogy danza kuduro, de melyik remixe?
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
05:00-tól és 6:37-tól
A második zene az valami Krump zene.™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
Black-core
aktív tag
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem! Ennek a videónak a legelején lévő,ami 0 tól megy a háttérben mi lehet a címe? -
Black-core
aktív tag
válasz Black-core #12683 üzenetére
Megtaláltam! Ha valakit érdekelne Some ole song - phunk junkeez
-
turbobusa
senior tag
-
turbobusa
senior tag
válasz enginev3.0 #12686 üzenetére
Köszi!
-
Dyrtyho
őstag
Régen megvolt annak a számnak a címe amiben egy kis fiú modell repülőt épít, majd amikor már kész van vele, akkor fel repíti a levegőbe, és ott az egyik felhőn fent akad a repűlője, de a fekete zenészek vissza dobják neki. Esetleg rémlik valakinek a szám és az előadó ? Mert nekem anno elvolt mentve a youtubeon a kedvenceim közé de nem is olyan régen törölték azt az accountot amint elvolt mentve, és az új accountomon pedig nincs fent ez a szám
best regards, egy fórumozó blogger
-
0519
senior tag
Sziasztok,
Az RTV részletes (újság) rádióban elhangzó reklámjának a zenéjét meg tudjátok nevezni?
''Vígan ülünk tort azok fölött akik ellenünk törtek'' -Addams family
-
turbobusa
senior tag
Sziasztok!
Ennek a videónak a kezdőzenéje kéne, mely 00:00-00:05-ig megy. Hallottam már valahol, de meg nem mondanám már hol...
Előre is köszönöm a segítségeteket!
[ Szerkesztve ]
-
Dyrtyho
őstag
Annak a számnak a címét keresem, ami ma ment a Music. Fm csatornán olyan 10:45 és 11:00 óra között, a dalszöveg refrénjében többször is elhangzik a million-million szó. Esetleg valami ötlet ? Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget
best regards, egy fórumozó blogger
-
őstag
Sziasztok!
Egy olyan szám címét keresem, melynek a klipjében van egy jelenet, amikor fekszik egy csávó egy orvosi szobában és elkezd a zenére táncolni, aztán az orvosok is, aszisztensek, végül mindenki tolja. Sajnos csak ennyire emlékszem Elég népszerű szám volt mostanában, elektronikus zene, rádió 1-en ment sokat egy-két hónapja...
-
enginev3.0
félisten
válasz dave93 #12693 üzenetére
Hááát az első tippem ő lett volna
Fedde Le Grand - 'Put Your Hands Up For Detroit'
De megbukott azon, hogy nem régi
Így talán ő?
Gravitonas & Roma Kenga - Everybody Dance
Csak ebben nem sok orvos van, de asszisztensek talán kárpótolnak érte
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz enginev3.0 #12694 üzenetére
Köszi, de sajna nem nyert Amire még emlékszem, hogy alig van benne szöveg, szinte csak zene vagy lehet hogy abszolúte nincs szöveg? Nem emlékszem sajna
-
Viktojka
tag
-
Viktojka
tag
Lejárt a szerkesztés
Én is keresek egy zenét, vagyis inkább egyik ismerősöm. Sokat nem tudunk róla...
Szóval, valami nagyon új zene lehet, mert csak rádióban, szórakozóhelyen hallotta eddig, tv-ben még nem látta... egy fickó énekel benne. Elmondása szerint pop zene, kicsit lassabb.
Ja és valami "dry" szócskát csípett el belőle.
Tudom, nem sok, de nagyon hálás lesz nekem az illető, ha megtalálom.
Szóval várom a tippeket!
Előre is köszönöm. -
toshiba300
tag
válasz toshiba300 #12698 üzenetére
sikerült megtalálnom My Favorite Robot - The Waiting Rain - Life & Death
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell OptiPlex 3080 MFF Intel Core i5-10500U / 8GB DDR4 / 240GB SSD nagyon szép állapot TÖBB DARAB!!
- Thrustmaster TS-PC Racer Ferrari 488 Challenge Edition
- Thrustmaster tx
- Dell Precision 7550 Tervező Vágó Lakberendező Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB
- Thrustmaster Ferrari F1 add on
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest