-
IT café
Hasznos információk, tanácsok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Brucehun
aktív tag
Mi annak a számnak ami a [lvideóban] 0:41 - 0:47 között szól?
HALF-LIFE FOREVER! 3dfx & Glide power!
-
Aladdin
aktív tag
-
-
Redcaster
őstag
Üdv! Mi a címe az ebben a videóban elsőként hallható számnak?
-
samfishR
senior tag
-
Azazello-
senior tag
egy uj Ghymes remixet keresek amit az MR2-n hallottam nemreg, de youtube-on egyelore nem talalom.
Egy jó nőt meghódítani, és nem elmesélni olyan, mint titokban átúszni a Csendes-óceánt.
-
JetiRulez
őstag
válasz Azazello- #12460 üzenetére
Ezt nem tudom, de a Petőfi rádión hallható zenéket az RTVStat listázza kb. az elmúlt 12 órára visszamenőleg.
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
Brucehun
aktív tag
Mi annak a zene számnak a címe amely ez alatt a videó alatt szól?
HALF-LIFE FOREVER! 3dfx & Glide power!
-
Azazello-
senior tag
-
Csemike
aktív tag
-
Csemike
aktív tag
válasz enginev3.0 #12467 üzenetére
Ó, köszönöm!
-
RyanRAy
újonc
Valaki nemtudja hogy mi annak a zenének a címe, amibe 1 nő énekel, de klipje az majdnemhogy fekete-fehér és az ének is régies? Modern zene, vmi feldolgozás lehet és ilyen yolanda be cool feelinges xd. Elöreisköszi.
Ehhez hasonló a klip is, csak 1 nő énekli.
Dj szatmári is szokta játszani. Többet nem tudok, de a válaszokért előre is köszönöm.A szám címének láttam a végét és vmi shean vagy shaen, esetleg sheen lehet. Még egy apróság, hogy a klip 1ik részletében van 1 nő, aki tányérokat dob egy férfire.
- 5 percen belül szerkesztheted a hozzászólásodat.
[ Módosította: Ndruu ]
-
Scooter86101
tag
Sziasztok nagyon nagy kérdéssel fordulnék hozzátok, kb 8órát szánom erre a zenére, és sehogy nem tudok rájönni mi lehet a címe, valami belfast "ír" hegyről énekel, próbáltam boney m , saragossa band, dschinghis khan, .. pedig tiszta boney m beütése van .. de áá ezt nem hiszem , ez egy régi orsós szalagról való sajnos ettől jobb minőséget nem tudtam kihozni, bár ez sem semmi 40 év után
itt a zenerészlet: Zene
Előre is köszönöm...
Üdv. -
veterán
Üdv topik!
Hallottam ma a viasat3-on egy régi nagy kedvencem aminek a címét már elfelejtettem. Gondolom ez ismerős probléma itt Egy sorozat-előzetesben ment a nevezett adón, ma este 9 előtt. Diszkó zene, mintha egy gyerek vokál lenne benne, és valami "my eyes, the galaxy" és emelkedő la-la-la a refrén benne.
Ha valakinek van valami tippje, azt megköszönném.
mod: sláger volt annó 2003-2004 környékén.[ Szerkesztve ]
どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
skitzoo
senior tag
"Tudod, mi a pokol? Nem tűz és ördögök... nem az, amit gyerekkorunkban tanultunk! Mi magunk építjük a magunk poklát... még életünkben... ahányszor fájdalmat okozunk... ahányszor szenvedést okozunk!"
-
skitzoo
senior tag
válasz enginev3.0 #12478 üzenetére
Köszönöm.
"Tudod, mi a pokol? Nem tűz és ördögök... nem az, amit gyerekkorunkban tanultunk! Mi magunk építjük a magunk poklát... még életünkben... ahányszor fájdalmat okozunk... ahányszor szenvedést okozunk!"
-
Scooter86101
tag
Akkor nekem senki nem tud segíteni ??
-
labuwx
tag
Sziasztok!
Mostanában a Rádio1 top 10 reklámjában van egy zene, aminek szeretném tudni a címét.
A szám nem mai, van legalább 5 éves. A reklámban szereplő részben szinte végig női vokál hallatszik. -
sixpack89
tag
[link]
Üdv! 17 perctől jön a dal amit keresek,tudom a billie jean,de nem tudja véletlenül valaki melyik verzió ez? nagyon tetszik. -
enginev3.0
félisten
válasz sixpack89 #12482 üzenetére
Bastian Van Shield - Billie Was Here (Original Mix)
Így jó lesz főnök?
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
littleNorbi
aktív tag
http://www.youtube.com/watch?v=Bywh_r0bvGs
Ennek a zenéjét így ahogy itt van (tehát 1:32 perces kivitelben), le lehet valahonnan tölteni JÓ minőségben? -
Dictator^
veterán
válasz littleNorbi #12484 üzenetére
Miért böngésző kiegésztő youtube downloadere nem szedi le jó minőségben?
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Jester01
veterán
válasz Scooter86101 #12473 üzenetére
belfast "ír" hegyről énekel
Nem lehet, hogy a "help us"-t értetted félre? Sajnos pont a kritikus szót (X) nem tudom kibogarászni, pedig lehet, hogy az a nóta címe is. A többire pedig gugli nem adott semmi használhatót. Szerintem valami ilyesmi lehet:
...
finally decided to punish themand the lava came down from the mountain
and the fruit? of the earth turned to gray
the smoke turned the daylight to darkness
and the people all started to pray
help us, god of the mountains
help us, god of the mountains
save us, god of the mountains
hope/won't (?) you save us all
X, we are lost in your fire
X, you are stronger than man
X, ? desire (?)
please have mercy, if you carethe gods had all ears for the prayer (?)
and they turned all the lightning to stone
when the eruption was over
there was only the mountain aloneMegpróbálhatod még a Best of '80 & '90 ''discodancemusic'' ... kinek mi a kedvence abbol az időből? topikban (bár nem aktív, de hátha)
Jester
-
sixpack89
tag
válasz enginev3.0 #12483 üzenetére
1000 köszönet!
-
IreN!CuS
őstag
Sziasztok!
Kedden vagy szerdán melóból hazafelé(olyan 18:00-18:35 között) hallottam a rádió 1-en egy számot.Amiből nagyjából a következő dolgok maradtak meg "First one then (an)other(s)...side by side..." vagy ehhez nagyon közeli.Ha jól rémlik picit jazzes volt,de volt benne "pörgősebb" rész is -bár már lehet keverem azóta.ja és férfi volt az énekes.
Előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
occsómaccsó
újonc
Sziasztok!
Van egy zene. Nem olyan régi szerintem. Egy lány és egy fiú van a klipp-ben és azt hiszem egy diszkóban vagy valami ilyen helyen lehetnek és a csajnak dajerolt rövidebb haja van és aztán a klipp vége felé egy fotófülkében vannak és ott csinálnak magukról sok képet és a csaj énekli benne a refrént ha jól emlékszem. Még talán annyi maradt meg hogy a lány TALÁN rövid nadrágban van és ilyen hosszabb kesztyűszerűség van a kezén na ennyi.[ Szerkesztve ]
-
RyanRAy
újonc
Valaki nemtudja hogy mi annak a zenének a címe, amibe 1 nő énekel, de klipje az majdnemhogy fekete-fehér és az ének is régies? Modern zene, vmi feldolgozás lehet és ilyen yolanda be cool feelinges xd. Elöreisköszi.
Ehhez hasonló a klip is, csak 1 nő énekli.
Dj szatmári is szokta játszani. Többet nem tudok, de a válaszokért előre is köszönöm.A szám címének láttam a végét és vmi shean vagy shaen, esetleg sheen lehet. Még egy apróság, hogy a klip 1ik részletében van 1 nő, aki tányérokat dob egy férfire.
-
petakpa1
őstag
[ezt] ismeri valaki? közepébe érdemes inkább belehallgatni
"... Feltalálom a hidegfúziót oszt reszeltek az amcsiknak...":)))
-
dangerzone
addikt
Sziasztok.
Van egy szám, aminek nem tudom a címét. Diszkókban elég sokat játsszák mostanában. Szóval fél évnél nem lehet idősebb.
De csak annyi ismertetőt tudok mondani, hogy van benne egy ismétlődő rész, ami hasonlít eléggé a Sidney Samson- Riverside dallamához. -
samfishR
senior tag
-
Prison85
senior tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném, mert a minap hallottam egy nem mai dallamot, de google nem segít. Sajnos nincs zenerészletem, csak körülírni tudom a zene tartalmát.
Támpontok:
-angol szöveg
-fiatal női hang, néha kórusban (mintha gyerekhang lenne)
-zenei effektként a refrénben egy pisztoly tárazását, kibiztosítását majd lövését lehet hallani
-pop zene (rádióban néha napján lejátsszák)
-talán say my name a visszatérő szöveg (nem, nem a "végzet gyermekétől" )Remélem nem okoztam túl nagy nehézséget!
Üdv:
PrisonBF2142☑ BFBC2☑ BF3☑ BF4☑BF2143☐ Mindenki a saját baklövéseit hívja tapasztalatnak. (Oscar Wilde)
-
Lajkó
őstag
válasz dangerzone #12494 üzenetére
Csövi!
Ezt vagy 100an feldolgozták!
Nekem ezek közül a Disco's Hit verzsön, ami bejövős! Lehet, mert ezt hamarabb hallottam?Prison85: Say my name-re EZ a legjobb hangzás, amit találhatsz! Bár tuti nem ez a válasz...
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
Ma hallottam egy francia számot, ami kb. 10 éve volt nagy sláger. Egy nő énekel benne leírom fonetikusan magyarul: dézosonté ....cékáó stb.
Mi a címe a számnak?
-
Jester01
veterán
válasz Vasinger! #12498 üzenetére
Az eredeti Mylene Farmer: Desenchantee. A klip egyébként nálunk készült. 10 éve a Kate Ryan-féle feldolgozás lehetett sláger.
Jester
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell OptiPlex 3080 MFF Intel Core i5-10500U / 8GB DDR4 / 240GB SSD nagyon szép állapot TÖBB DARAB!!
- Thrustmaster TS-PC Racer Ferrari 488 Challenge Edition
- Thrustmaster tx
- Dell Precision 7550 Tervező Vágó Lakberendező Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB
- Thrustmaster Ferrari F1 add on
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest