-
IT café
Hasznos információk, tanácsok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Probber
őstag
Most véletlenül nem az "Óz, a csodák csodája" betétdalára gondolsz?
Judy Garland - Over The Rainbow
Igaz ebben a "highway" szó nem hangzik el."Rendben, mi a munka? Reklám! Egy kelet-európai üditőnek amit Splort-nak hívnak. A világ első cékla ízű kólája!"
-
JetiRulez
őstag
Eszembe jutott megint, amit már hosszú évek óta keresek.
Egy olyan szomorkás dallamú zene volt. A klipjére emlékszem leginkább. Pár srác elment egy roncstelepre (vagy szeméttelepre, nem tudom) golfozni. Talán egy fehér nyitott tetős kocsival furikázhattak ott a telepen, de ebben a nyitott tetős fehérben egyáltalán nem vagyok biztos. Régen, a boldog időkben nagyon sokszor játszották a fix.tv-n.
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
V.Dave
senior tag
Keresek egy számot az a fura hogy tudom (erősen sejtem) az előadót, de mégse találtam rá youtube-on és megköszönném ha valaki segítene.
Az előadó Enigma és egy olyasmi megy az elején ami futball és / vagy box mérkőzésekkor gyakran lejátszanak, sajna többet nem tudok mondani
[ Szerkesztve ]
Xiaomi mi 8 6/128
-
becso13
aktív tag
Van most egy új szám. Valami 70-es évekbeli számnak a remixe állítólag, egy csaj csinálta. Nincs benne szöveg, kicsit hasonlít a FloRida - Good Feelingre nekem. Tudja valaki, hogy mi lehet ez? Köszi!
-
dipeti
senior tag
[link]
Ennek a számnak a fütyülős részét valaki feldolgozta (vagy ez van feldolgozva, mind1).
A kérdésem, hogy honnan ismerhetem? Hol szólt még ez a dallam?Some say I'm condescending. That means I talk down to people.
-
szpal17
őstag
Hoppá, hogy van ilyen topik...na hátha tudjátok a szám címét.
Bajnokok Tornája3.30-tól megy a szám...többször hallottam már rádióban de az istenért nem jut eszembe ki az előadó...
Előre is köszi!
-
szilchi
őstag
válasz BlackVelvet8 #12240 üzenetére
Itt is nagyon köszönöm még egyszer,hogy megtaláltad nekem a számot.
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
dipeti
senior tag
válasz BlackVelvet8 #12263 üzenetére
Nekem is rögtön. De aztán rájöttem, hogy nem ugyanaz.
Some say I'm condescending. That means I talk down to people.
-
szonnya
újonc
sziasztok a rádióban hallottam ezt a dalt nem tudom a cimet csak egy részletét a szövegnek belőle
havas....tetején lakik még egy rénszarvaslegény a szürkepatás csak ő húz itt szánt és senki más
valami ilyen
előre is koszi -
Vasinger!
nagyúr
Lenne pár szám aminek ki kéne találni az előadóját: KATT
Előre is köszi!
-
samfishR
senior tag
válasz Vasinger! #12267 üzenetére
end1: Fatboy Slim - Right here, Right now
end21: Grits - My Life Be Like
end31: Aura Dione - I Will Love You Monday
a másodikat meg biztos kidobja vmi zenefelismerő
[ Szerkesztve ]
-
transmission
tag
Sziasztok.. Egy elég hülye kérdésem lenne Van egy szám aminek nem tudom a címét, csak a videóklippre emlékszek.. Egy hajón játszódott és egy csávó "énekelt" valami hülye ruhában Nem tudom hogy hogy tudnám szűkíteni jobban a kört.. nem egy mai szám az biztos..
http://www.neobux.com/?rh=6C616375733131 Internetes pénzkeresés! Ha többi infó kell, privátban írj!
-
erikke17
őstag
Üdv, kéne nekem egy zenének a cime, méghozzá ami a Való Világ bemutatójából ahol a boxot mutatják annak a zenéje, nem nekem egyik csajnak kell
Előre is köszönöm.||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
Dyrtyho
őstag
Nem tudom,se a szám címét,se az előadott...de a klipben egy kopasz fazon megbilincsel egy szőke hajú csajt,majd leviszi a partra,ahol a csaj kihúzza az izmos felső testű fuldokló úszókat a vízből.Annyira emlékszek az előadóból,hogy valami John nevezetű elektromos előadó volt.Esetleg itt van valakinek valami ötlete az előadóról és a klipről ? Mert most néztem a Baywatch-ot,és az alapján ugrott be,hogy volt egy ilyen szám.Előre is nagyon szépen köszönöm a segítségeket
(#12272) erikke17 : Erre gondolsz ? : Vasárnap este ValóVilág Boksz Gála Mert ha erre,akkor ez : The Prodigy - Vodoo People (Pendulum Remix)
[ Szerkesztve ]
best regards, egy fórumozó blogger
-
törölt tag
Sziasztok!
Nem tudom a szám címét, régen hallottam és egyszerűen nem jut eszembe. A klip egy hosszú hajú fekete lányról szól egy autót vezet és közben énekel.Egy idő után 2 másik klónjával együtt lesz a kocsiban és változik mikor ki énekel. A taj pedig havas. Ennél többet sajnos nem tudok.
-
darál0w
Jómunkásember
üdv.
kis segítség kellene...mi lehet ez?
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
Dyrtyho
őstag
Juj,megtaláltam azt a számot,amit kerestem
best regards, egy fórumozó blogger
-
alexnowan
aktív tag
Most hallottam. Nagyon népszerű nekem mégsem ugrik be...
Női előadó, valami olyasmi hogy: "I'm in and out, up and down"Most hallottam az Ö$$zeesküvőkben talán...
Egy hajónak a kikötőben a legbiztonságosabb. De a hajókat nem ezért építik.
-
Philip000
csendes tag
Sziasztok, segítség kellene se szám címet se előadót nem tudok, 1 hónapja ment a rádio1-en egy csaj énekli és ilyen country szám, de most ment és mostani dal, nem tudjátok véletlenül?
-
seenseven
csendes tag
Hello!
Keresek egy zenét, valami olyasmi volt a szöveg h "I never, never, never like this before" egy férfi énekeli és kb 3/4 órája hallottam a Class FM-en (fél3 fele).
ha valaki tud, légyszi segitsen!
köszi!! -
Vazallus
tag
Hello,
Hallottam tegnap a juventus rádión egy Jingle Bells számot de kb ilyen eurodance stílusban, van sejtése valakinek melyik verió lehetett?"Mr. Salieri sends his regards"
-
cseroxquad
csendes tag
Sziasztok!
Fontos lenne. Keresem annak a számnak a címét amiben, kb ilyesmi szöveg van elég ismert:
"Ohh my sexy for motion" valami ilyesmi.
Köszi! -
alexnowan
aktív tag
Hali!
Az új DM reklámnak mi a zenéje?
"make some noise" a refrén.
Nem, a reklámadatbázisban nem találom...
Köszi!
-
driver18
tag
Sziasztok,
Egy kis segítség kellene nekem. Egy telefonszolgáltató reklámja (idei, 2011-es), amiben az X-faktorosok vannak.
Na, ennek a zenéje kellene nekem.Köszi
-
alexnowan
aktív tag
válasz BlackVelvet8 #12294 üzenetére
-
PR0JECTNR56
addikt
-
aktív tag
Megnéztem ezt a kis videót a távirányítós helikopterről ( keresztfiamnak akartam venni ) és azt vettem észre, hogy már ötödször nézem - vagy inkább hallgatom végig, egyre nagyobb hangerővel Esetleg ismeri valaki az előadó, szám címét?
[ Szerkesztve ]
OEM = alaplap dobozát kidobták, hátlapját elhányták..
-
Pocok111
tag
Üdv.
Valaki nem tudja ennek a számnak a címét/előadóját? [link]Asus P8B75-V+Intel i5 3450+Corsair Vengeance 2x4GB 1600MHZ+MSI GTX 1050 2GT OC+SEASONIC ECO-430
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell OptiPlex 3080 MFF Intel Core i5-10500U / 8GB DDR4 / 240GB SSD nagyon szép állapot TÖBB DARAB!!
- Thrustmaster TS-PC Racer Ferrari 488 Challenge Edition
- Thrustmaster tx
- Dell Precision 7550 Tervező Vágó Lakberendező Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB
- Thrustmaster Ferrari F1 add on
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest