- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
WATERDACA
őstag
válasz spleenszuru #150 üzenetére
Ugyanúgy folytatódnak a hetek, a versenyek, lehet pénzt gyűjteni, autót.
u wanted, i got it \o/
-
boogie84
veterán
válasz spleenszuru #147 üzenetére
Ha eladod a különböző kategóriás autódiat akk azokban nem tudsz versenyezni többet. Ha letelik a 4 hét akkor kvázi elölről kezded. Uh ne add el az autókat ha csak nincs már meg helyette a tuti... Bal felül írja h az egyes osztályokban hogy áll az autód.
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
homerhamm
addikt
Na, megvolt a második winem, persze itt csak 4 autó volt, így az első az nem is csalt. Tetszenek ezek az autóleszállítós küldetések, legalább itt vezethetek Ferrarit.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
homerhamm
addikt
válasz spleenszuru #154 üzenetére
-
homerhamm
addikt
Komolyan mondom ez a rohadt fosadék engem mindenhol szabotálni akar. A második hét kvali versenyén a rendőrök csak engem molesztálnak, a többi ai-t nem. Azért ilyen unfairséget már rég láttam.
-
homerhamm
addikt
Persze a restartjaim elfogytak. Menjek a criterion a jó édes p****!
-
spleenszuru
őstag
Felmerült bennem egy kérdés.. a játék ugye csak akkor menti a pénzed, ha az adott nappal/éjszaka bemész a garázsba bankolni.
Viszont, tabbal bármilyen helyzetből kiléphetsz a főmenübe. Ha ezt megteszem egy nap kellős közepén pl., elmenti az állásom, vagy akkor az az egész addigi progress kuka?
Feltételezve, hogy épp nem versenyzel, és a zsaruk sem üldöznek akkor éppen.Malaka!
-
homerhamm
addikt
válasz spleenszuru #159 üzenetére
Ha kilépsz és utána visszalépsz, akkor a játék úgy kezd, hogy állsz egy parkolóban.
-
WATERDACA
őstag
válasz spleenszuru #161 üzenetére
A szinkronmentés egyre gyakoribb a videojátékokban, én is nagyon hálás vagyok értük, pl. Elden Ring.
u wanted, i got it \o/
-
homerhamm
addikt
válasz sirszevenap #163 üzenetére
Játszottam már pár autós játékkal, régebbi NFS-ek, Crew 2, Forza, stb.
De egyik se volt ilyen unfair, mint ez.
[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
válasz sirszevenap #163 üzenetére
Amúgy másodjára már egyszerűbben meg lett, pedig csak kicsit húztam az autón. Azért egy picit monotonak a versenyek, többször megcsinálni ugyanazt unalmas. Az autónyerős versenyeken már nem is indulok mert nincs esélyem, max elbukni az nevezési díjat. Leszedtem a 2015-ös Need for Speedet, mondjuk azt még le se tudom pauseolni, mert állandó online kapcsolatot igényel.
-
spleenszuru
őstag
válasz homerhamm #165 üzenetére
A versenyek valóban unalmasak. 4. héten is ismétlődnek ugyanazok.
Könnyen meglehet, ez egy egyszeri sztori végigvitel lesz nálam, max moddal még 1x letolom az egészet S+-ban.Az autó nyerős pedig nem rossz, később tök jó autókat ad, az egyik pl. folyamatos kedvencem.
Basszus, itt miért nincs spoiler lehetőség?
Malaka!
-
homerhamm
addikt
válasz spleenszuru #166 üzenetére
Van spoiler lehetőség, én is tettem már ebben a játékban az autómra spoilert.
-
WATERDACA
őstag
Valaki, aki Xbox One kontrollerrel játszik, nem tapasztal olyat, hogy random kidobja az asztalra a játék? Vissza tudok menni a játékba, csak verseny közben nagyon idegesítő tud lenni.
Nem tudom mi okozza, elvileg full screen, más játékban nem tapasztaltam ilyet.u wanted, i got it \o/
-
spleenszuru
őstag
Na jó, Asap Rocky fixen szkriptes.. Hiba nélkül is kb. lehetetlen utólérni speed versenyen.
Malaka!
-
WATERDACA
őstag
-
spleenszuru
őstag
Nos, S+ grip autókat hogy irányítjátok? Mi a build titok? (suspension, tires, % csúszka)
Az enyéim nem hajlandók kanyarodni, csak ha gyök 2-re fékezek, még 30% gripen is.
Mennyi az arany középút? Nem használok grip suspensiont és gumikat, a random offroad szakaszok miatt.
Minden kocsimon sima gumik és suspension van, aztán differenciállal szoktam variálni a drift-grip között.
Az oké, hogy S+-ban grip kéne, mivel a drift build szimplán kicsúszik, de a gripekkel mit lehet kezdeni, hogy hajlandók legyenek kanyarodni, vagy ne fogják, és vágják keresztbe magukat egy fék után?Malaka!
-
WATERDACA
őstag
válasz spleenszuru #171 üzenetére
Milyen autóval mész? Mert hátsókerék meghajtás mindig ki fogja dobni magát, főleg ekkora sebességnél. A Drift entry mehet offra, ha gripes autót építesz, és azt javaslom a differentalt és a gripet minél nagyobb százalékba vidd el.
u wanted, i got it \o/
-
spleenszuru
őstag
válasz WATERDACA #172 üzenetére
3 autónál is jelentkezett ez. Lambo Aventador SVJ, Ferrari 458 valami, meg a week 3 Nissan Premium.
Mármint minél magasabb gripre állítsam, úgy érted?
Gumikat és suspensiont kellene valami mást tennem rájuk, standard helyett?Mert pl. megvettem custom listából a Buicket, ami 20% driften van alapból, viszont grip gumikkal.
Mondom egye fene, kipróbálom. Meglehetősen stabil, hiába furcsa build.Malaka!
-
WATERDACA
őstag
válasz spleenszuru #173 üzenetére
Handling menüpontban a Grip csúszka mehet még balra, jobb lesz a tapadás, de ki kell tapasztalni, neked mi a legkényelmesebb. Szerintem a drift entry gas or brakebe van állítva, gripnél ez nem a legkifizetődőbb, kirakja az autó farát. Egyébként vannak autók, amik tényleg teljesen más irányítást követelnek, nálam az izomautók kb. kukák, nagyon nem fekszenek a stílusomhoz.
u wanted, i got it \o/
-
spleenszuru
őstag
Nos, így benne week 4 közepében, ahol már javára veretni kell az S+-t, azt hiszem, nyugodtan fogom letenni a játékot, miután letolom a sztorit, meg talán a collectiblest.
Nem rossz a száguldás és az autók, kifejezetten élmény tud lenni pl. a nascar pálya, na de ez az AI tényleg a vicc kategória.
Rocky meg a zöld ferraris, asszem Shimuzu, konkrétan úgy mennek a pályán, mintha egérrel drag and droppolnék egy fájlt, rendesen látod, ahogy a mapon eltolódik, tőled befoghatatlan messzire, LoL.
Oké, itt nem minden az 1. helyről szól, de hogy vannak pályák, ahol ezeket egyszerűen lehetetlen beérni 400+ kocsival, az vicc.
Easy-n játszom btw, és azért nem vagyok balf**z, szoktam hibázni, de van ahol hibátlan vezetéssel sem érem be őket.A takeover és drift fantasztikus, azokat nagyon élem.
Malaka!
-
WATERDACA
őstag
válasz spleenszuru #176 üzenetére
Máshol is olvastam hogy Rockyval szenvedtek, én mindenhol elsőre megvertem, de lehet hogy betaláltam egy jó autó builddel. A Nascar pálya az egyik kedvencem, ha megtanulod hogy azt a pár cseles kanyart hogy vedd be Grippel, király leszel
u wanted, i got it \o/
-
spleenszuru
őstag
válasz WATERDACA #177 üzenetére
A nascar valahogy első pillanattól ment, ott érdekes le is körözöm Rockyt is meg a ferrarist is.
Az éles kanyargós pályákkal szenvedek, ahol grip kocsival megyek, valamiért a 100%-os sem akar jól kanyarodni még egész nagy fékezés után sem.
A speed versenyeken szokott lenni, amit írtam, hogy elhúznak, és onnantól kuka, de ott sem mindig.
Tényleg olyan, mint egy random aktivált szkript.Építettem amúgy A+-ra egy Lotus Emirát, 80% grippel, miután A+-ban nekem még minden kocsim grip, a Golfot kivéve, de az is csak 30% grip.
Szuper autó, nagyon fekszi az utat.Malaka!
-
spleenszuru
őstag
Week 4 közepén vagyok, és felszedtem minden collectiblest a mapon.
Erre látom, hogy ennek ellenére hiányzik kb. 10 mindenből.
Az hogy? Week 4 grand után jelenik meg a maradék, vagy mi nem oké nálam?Malaka!
-
Norbek
csendes tag
Sziasztok! Lenne kedve valakinek csatlakozni trófea/acsi gyűjtésre online? Nekem már csak az S és S+ kategória trófeája kéne (jo mondjuk a 7 fős verseny se ártana de az majd meglesz tán ), de segítenék én is bármiben amiben tudok. Norbek_1990 a PSN nevem.
-
spleenszuru
őstag
No, megint patch jön Márc 21-én, úgy néz ki jönnek a zsaruk multiba:
[link]Viszont engem a The Crew 2 már úgy behúzott, hogy nemigen térek vissza ehhez, de majd hátha írtok valami jó dolgot a patch után.
Malaka!
-
WATERDACA
őstag
válasz spleenszuru #181 üzenetére
Ha lehet hinni nekik, most kezdődik a játék valódi online támogatása, meglátjuk, mennyi embert vonzanak be.
Reméljük egy kicsit balanszolják is az autókat, mert jelenleg egy katyvasz az egész.u wanted, i got it \o/
-
homerhamm
addikt
válasz spleenszuru #181 üzenetére
Gondolom az unfair ai-val nem csinálnak semmit...
-
spleenszuru
őstag
Töröltem én is, miután megvettem a Forza H 5-öt..
Malaka!
-
homerhamm
addikt
válasz spleenszuru #187 üzenetére
Ezzel teljesen egyetértek veled, ráadásul a Forzába még nyerni is van esélyed.
-
Fruityloops
tag
Sziasztok! Anno nagyon megfogott a payback. Aztán jött a heat, de pár hét után meguntam. Most kijött ez az unbound, de valahogy nem tetszik. A hangulata miatt visszatettem a paybacket, van más is aki így van vele?
-
nutella1
őstag
válasz Fruityloops #190 üzenetére
Ez az NFS is bukta, mint az összes többi ezt megelőző, jó néhány, erőlködő rész. Ideig-óráig működik, de inkább semeddig. Ha el sem készítették volna, sem lenne probléma.
https://www.instagram.com/pacsi_kulturalis_kozpont/
-
szepsy
senior tag
Hali.
Win teleptés volt és nem tölti be a mentésem, manuálisan hogy lehet (lehívni)?
Eddig nem volt gond ha újraraktam leszedte magának. -
homerhamm
addikt
Hogy valami jót is írjak, a multiban tök jók ezek a Linkup eventek, legalább a multiba könnyű a pénzt gyűjteni.
-
Fruityloops
tag
Sziasztok! Anno nagyon megfogott a payback rész hangulata sokat játszottam vele. Aztán jött a heat. Pár hét után meguntam. Most kijött az unbound az nem tetszik. A hangulata miatt visszatettem a paybacket, van más is aki így van vele?
-
homerhamm
addikt
válasz Fruityloops #195 üzenetére
Nem csodálom, az ai egy unfair fos.
-
homerhamm
addikt
válasz Fruityloops #197 üzenetére
Egyébként ha az ai nem lenne unfair fos többet játszanék vele. Meg mi az már hogy csak 10 restartom van??? Menjenek a...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Google Pixel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...