Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
Vagy simán jobb klikk az asztali parancsikonra és oda beírni. Nem értem miért szeret mindenki a Total Commanderrel buziskodni.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
Ghard
őstag
Levettem minimumra és így is van sok hely,ahol leesik rendesen. Ráadásul a textúrák se natív felbontáson mennek mert mosottas. Ez biztosan nem normális.
Egy halom szar ez a pc port is, ahogy az előző mw is az volt.
A BF4 is ugyan ez az engine, az érdekes, nem ilyen silány high-on, pedig nem is nevetséges 6 embert tart online... -
-
Sonja
nagyúr
Elméletileg úgy kellene az MSAA-t kiválasztani (legalábbis Battlefield 4-ben), hogy a Users\felhasználói név\Documents\Ghost Games\Need for Speed(TM) Rivals\settings\ mappában található PROFILEOPTIONS_profile file-ba a GstRender.AntiAliasingDeferred sorít írod, majd végére a 0,1,2 értéket, attól függően, hogy melyik MSAA kell. A 0 a kikapcsolva, míg az 1 a 2xMSAA, és a 2 pedig a 4xMSAA. Tehát, ha 4xMSAA kell, akkor a fenti file-ba a
GstRender.AntiAliasingDeferred 2
sort kell írni. Mondjuk szerintem nem fog működni, de ne legyen igazam.
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
törölt tag
És miért nem lehet élsimítást ráadni a játékra?A grafika elég ganyé pedig minden csutkán van.2013 és nem lehet élsimítást kapcsolni egy játékban....Vicc komolyan...Pedig Frosztbájthárom motor van alatta....Kapják be keresztbe hosszába a micsodámat a fejlesztők...
[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
inkább a proci.
nálam 3720ig felment a ramhazsnálat a vga ram meg 950ig..hmm lehet tényleg ide ekvés lenne a 7770 elég hihetetlen.....ide tényleg 4 mag 2gb.os va és 8gb rendszerram kell
mostmár ugy érzem a bf4et beszerzem kiprobáljam más játékban is gázosan sok kell ennek frostbite 3nak..."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
- = Zk = -
félisten
gyárilag?...
vagy ügyes billvarázslók műveiből lehet csemegézni?![ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
nézőpont kérdése, de igazad van...
kérdés, ki mit szeretne látni a pénzéért... de ennyire ne menjünk bele" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
dragonfx
veterán
én nekem már minden kész.nincs verseny.de a pursitba azt írja 63%on vgayok a racer.t nem néztem még..nem vágom....nem tudom mi értelme aspeedlistből mind3at megcisnálni mikor kb a fele esetben ugyanaz mind3 küldi....
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- +363025648**
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Külpolitika
- Konteó topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- 1000W-os Hátsó Motoros Újszerű Mountain Bike gázkarral
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest