Új hozzászólás Aktív témák

  • FraFer82

    tag

    válasz Gubu0101 #57582 üzenetére

    Nem az új csomagok miatt, hanem az otthoni szolgáltatásaid miatt. Sőt, igazából az új csomagok (RED Free, RED Infinity World) miatt mondhatnák azt, hogy mivel ezek tök új csomagok, te meg a RED Infinity Pro mellé vásároltad meg a készüléked, nem jár a kedvezmény, de nem mondják, mert érdekük, hogy ügyfelük maradj a 2 év után is. :)
    Szóval most, hogy annyian szapulják a Vodát (lásd Facebookon), azért jegyezzük meg, hogy próbálkoznak jó fejek lenni, jobb ajánlatokat letenni az asztalra. Oké, ehhez kellett egy kis idő, de látható a szándék, és én ezt díjazom. :K
    Amit itt többen írnak, az viszont igaz, hogy készülékben nem igazán adnak jó ajánlatokat, az egyetlen előnyük a kamatmentes részletfizetés lehet. Viszont a magyar embereknek jellemzően egy jobb készülék még mindig drága (vagy mostanában pláne az?), így a Telekom emiatt vonzóbb náluk. Ha megnézed a szolgáltatások árát is viszont a 2 év alatt, akkor már ott a Voda jobb, tehát valójában visszajön, sőt még jobban is jársz a Vodánál (mindhárom szolgáltatónál kiszámoltam az engem érdeklő telefonnal, szolgáltatásokkal). ;)

Új hozzászólás Aktív témák