- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paqito
senior tag
''Ezt nem lehet kihagyni!''
Az lehet, de ez itten egy informatikai fórum ''szakmai'' topic-ja, és a VGA-kat nem szagosvízzel hűtjük
Baráti megj! A modik nagyon hamar bannolnak ilyenért! -teljes joggal...."...a Jóakarat szétfröccsen a Butaság szökőkútján, kövér gyerekek gyűjtik a könnyeket egy vak koldus számára, aki egy falragaszt betűz remegő újjakkal: ez itt a pokol!" - Syrius
-
Paqito
senior tag
Üdv!
A magasabb érték a gpu hőmérséklete, az alacsonyabb a gpu környékének hőmérséklete
legjobb tudomásom szerint"...a Jóakarat szétfröccsen a Butaság szökőkútján, kövér gyerekek gyűjtik a könnyeket egy vak koldus számára, aki egy falragaszt betűz remegő újjakkal: ez itt a pokol!" - Syrius
-
Paqito
senior tag
Szia!
Én csak a Zalman szendvicsről tudok Neked nyilatkozni. Az adataimnál szereplő VGA-t hűti. Játék alatt max 75-78 fok, de nálam nincs rajta plusz venti! Én nagyon meg vagyok vele elégedve.
Alapon maximum 50 fok /csak az összehasonlítás végett: a sima Eagle 6600-ost egy Zalman vf 700-as 5V-on tartott alapon 50-52 fokon/
Legjobbakat"...a Jóakarat szétfröccsen a Butaság szökőkútján, kövér gyerekek gyűjtik a könnyeket egy vak koldus számára, aki egy falragaszt betűz remegő újjakkal: ez itt a pokol!" - Syrius
-
Paqito
senior tag
válasz sid.:Rc211v #606 üzenetére
Szia!
Ez elméletileg jó lehet a barátodnak: [link]
Egy picit komolyabb, magasabb árért persze: itt ugyan 5700 bruttó, de jobb helyen br. 4500 jómagyat Ft-ért már megkapod [link] [link]
Ugyanaz, csak itt már a kártyára felszerelve: [link]
Itt pedig megtoldva egy OP1-es ventilátorral (5V-on nagyon halk!!!) [link]
Legjobbakat
[Szerkesztve]"...a Jóakarat szétfröccsen a Butaság szökőkútján, kövér gyerekek gyűjtik a könnyeket egy vak koldus számára, aki egy falragaszt betűz remegő újjakkal: ez itt a pokol!" - Syrius
-
Paqito
senior tag
Esetleg ez [link] Azt hiszem kb nyolc centire kéne lennie a furatoknak. Ha ennyire van a kártyán -ha van egyáltalán- akkor ez jó lehet.
Legjobbakat"...a Jóakarat szétfröccsen a Butaság szökőkútján, kövér gyerekek gyűjtik a könnyeket egy vak koldus számára, aki egy falragaszt betűz remegő újjakkal: ez itt a pokol!" - Syrius
-
Paqito
senior tag
-
Paqito
senior tag
válasz (Bundás) #639 üzenetére
''Többe kerül mint a videókártya''
Oda akartam írni én is! De nem ez volt a kérdés, gondoltam nem moralizálok"...a Jóakarat szétfröccsen a Butaság szökőkútján, kövér gyerekek gyűjtik a könnyeket egy vak koldus számára, aki egy falragaszt betűz remegő újjakkal: ez itt a pokol!" - Syrius
-
Paqito
senior tag
Szia!
Semmi baj van, ha benész egy boltba, ahol lehet venni egy ilyet vagy ehhez hasonlót akkor meg tudod nézni. Van pár cooler -pl Zalman vf700-as- ahol a két rögzitőfül amivel a kártyára tudod fogatni a bordát, ott a furat ''slicces'' tehát többféle zsugára is jó Talán ez is ilyen, illetve van valaki aki használ ilyet és akkor megmondja a szájával
-
Paqito
senior tag
to DNS_65 :Szia! Ez szvsz tökéletes [link] és talán árban sem vészes.
to Levin01: Üdv! Biztos van ilyen? Én nem látok AC-nál ilyet [link] De lehet, hogy a szememet böki csak ki....
-
Paqito
senior tag
Nagyon szívesen!
Jótanács! Ha mész majd hűtőt vásárárolni, akkor vidd magaddal a behalt coolert. Ilyenkor oda tudod mérni az újhoz, úgyhogy nagy meglepetés nem érhet. Én hasonló kategóriájú Vantec hűtőt használtam anno a Titánomon, az is full réz volt. Szvsz jó kis motyó kevesebb mint 2000 Ft-ért
-
Paqito
senior tag
Üdv Emberek!
Nem tudja véletlenül valaki, hogy a Primecooler pc-vgahg család bármely tagját hol lehetne megvenni itthon. [link] Az oldal második felén van a lényeg... Régebben pl Mistral forgalmazta, de már jó rég nem láttam. Aki tud please segítsen. Előre is köszi!
-
Paqito
senior tag
válasz <cyborg> #735 üzenetére
Szia !
A Zalman zm-80d-hp hűtőjéhez volt már szerencsém amikor egy X800-ast használtam Azt full passzív módban vitte Amúgy olyan 1500Ft rá a kiegészítő hűtője, amihez jár egy elosztó is, melynek egyik ága 12 a másik 5V-ot ad. Az 5V-ra kötve nincs hangja, és bizosít annyit amennyivel ''fagyasztja'' az öreg harcost a ti 4600-osodat
Amúgy szvsz passzívban is elviszi a kártyád.
Ha ez nem szimpatikus NEked, akkor az is bőven elég, ha a ház falára szerelhető venti szív rá egy kis levegőt.
-
Paqito
senior tag
válasz <cyborg> #737 üzenetére
Üdv!
Tényleg kár érte, h nem tettek rá hőérzékelőt -illetve ''csak'' pár típusra, asszem Abit csinált ilyeneket- szóval jópár elégetett Titánt meg lehetett volna menteni... De ne aggódj, az a Zalman amit kinéztél nagyon erős hűtő, jóval nagyobb hőt termelő kártyákra tervezték.
Az én Mercury házam, egy kazán, semmi szellőzése nincs elöl, illetve oldalt. Egy 8 centis cooler van hátul. Cserébe nem porosodik belül Az X800-ast zárt (!!!) házban full passzív módban ATI Tool-al megrángattam, és még így is stabilan tartotta magát a Zalman. Szóval bátran vedd meg, ha lecseréled majd a kártyádat -egyszer a távoli jövőben - akkor valószinű az új zsugára is jó lesz. És valószínű passzívan is vígan elviszi, de ha nem, akkor 1 perc alatt segíthetsz ezen
Jó ''fabrikálást'', & a legjobbakat"...a Jóakarat szétfröccsen a Butaság szökőkútján, kövér gyerekek gyűjtik a könnyeket egy vak koldus számára, aki egy falragaszt betűz remegő újjakkal: ez itt a pokol!" - Syrius
-
Paqito
senior tag
válasz <cyborg> #739 üzenetére
Szia!
Ha egy diagnosztikai progi kiírja /pl Everest/ akkor van
Ár tekintetében olyan 4500Ft környékén van, tehát ha veszel ilyen coolert, akkor ezen ár környékén keressd -bár gondolom itt is nagy a szórás.
Hogy hagyd e fönn az Abit memóriahűtőjét? Jó kérdés. Ha befér majd a Zalman alá, akkor nem feltétlenül, gondolom hatalmas különbség nem lesz a két passzív bordával Annyi szólhaz a Zalman mellett, hogy azt a bordát -elméletileg- ahhoz a hűtőhöz pozícionálták, de a gyakorlatban majd kiderül.
Kis help! Ha egy adott hozzászólásra reagálsz a fórumban, akkor az adott hsz-nél található ''válasz'' gombra kattints, mert akkor rögtön kiderül az h -elsősorban- kinek szánod a választ
Legjobbakat
to etm2: Üdv! Az általad említett két cooler 5V-on gyakorlatilag hangtalan, 12V-on azért már hallható a hangjuk. Nálam a vf700 kb 7-8V mehet egy potméterre van kötve a venti
[Szerkesztve]"...a Jóakarat szétfröccsen a Butaság szökőkútján, kövér gyerekek gyűjtik a könnyeket egy vak koldus számára, aki egy falragaszt betűz remegő újjakkal: ez itt a pokol!" - Syrius
-
Paqito
senior tag
válasz <cyborg> #745 üzenetére
Szia!
És Te láttad jól , mert én benéztem Ugyebár ebből van kétféle. 1: Zalman ZM80C-HP ez is heatpipe történet, de valamivel kisebb, és valóban 4500 Ft környékén van [link] Így néz ki felvértezve [link] megj. ez is bőven elegendő lenne a Titánodra.
2. És van az, amit Te láttál majd 7eFT-ért, ez pedig a ZM80D-HP. [link] Itt pedig a készre szerelt állapot ventivel [link]
Bocsánat, h félrevezettelek
Legjobbakat
-
Paqito
senior tag
válasz <cyborg> #747 üzenetére
Bárcsak tudnék/lenne, dehát sajnos ilyen húzós az ára.
Kérdés! Van a 4-5 ezer forintos kategóriában jópár olyan hűtő, ami csendesen, és nagyon hatékonyan képes lehűteni a Titánodat, még erős tuning mellett is. Ezek valamelyike nem felelne meg? Én is csak 3 hete vettem meg a második vf700 AlCu-mat de ez ''csak'' 4000 volt akcióban [link]
-
Paqito
senior tag
Üdvv!
Nyugodtan tegyél fel egy ventit, legalább csinál picinka huzatot a kártyád körül. A heatpipenak -pontosabban a benne leledző folyadéknak- esze van, szóval abban a cirkuláció egy bizonyos hőfok felett el fog indulni. A ventinek ott van kiemelkedő szerepe, hogy a heatpipe által felvett hőt a borda jobban leadja. Szóval hajrá
-
Paqito
senior tag
-
Paqito
senior tag
Szia!
Az általad is említett kondi miatt, ami túl közel volt a gpu-hoz, és nem lehetett rátenni a coolert.
Nem biztos, de talán rámegy egy Zalman ZM80C-HP ami olyan 4500 forint [link]
Heatpipe-os cucc, elég jól hűt, ha jól szellőzik a házad akkor passzívan is elviszi, ha nem akkor tehesz rá Zalman coolert is. [link]
-
Paqito
senior tag
Szia!
''Ki lehet valahonnan deríteni, hogy az az izé milyen magas?''
Persze! Csak ezért be kell menni a boltba... De ha tuttira akarsz menni, akkor szvsz méred le a kondi magasságát, és menj be a boltba, nézzd meg ott. Esetleg a Zalman honlapján is fenn vannak a paraméterek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.