Új hozzászólás Aktív témák
-
Paqito
senior tag
Üdv Népem !
Nagyon jó ötlet volt ilyen topicot nyitni .
A magam részéről Mindenkinek akinek kompatibilis VGA-ja van ajánlanám figyelmébe az alábbi termékcsaládot. [link]
Mindegyikre jellemző: Extra halk működés, a gyártó 6 év garanciát vállal sajnos itthoni forgalmazók egyike csak 3 napot , kerámiacsapágyas ventik, DHES technológia, azaz Direct Heat Exhaust System: a keletkezett meleget kitolja a házból.
Mistr@lban, tts-nél megtalálhatóak a cuccok.
Nagyon jó termékek"...a Jóakarat szétfröccsen a Butaság szökőkútján, kövér gyerekek gyűjtik a könnyeket egy vak koldus számára, aki egy falragaszt betűz remegő újjakkal: ez itt a pokol!" - Syrius
-
Paqito
senior tag
válasz Silencer83 #7 üzenetére
Így igaz, a HIS tuningkártyáin Arctic Cooling referenciahűtők vannak, nem véletlenül...
A csendességhez még annyit, hogy ezek a coolerek -a gyártó szerint- az idő előrehaladtával sem válnak zajossá. Ők 274000 órát írnak ami 31.257797440896 év talán a kerámicsapágy miatt Franc tudja, de a Titanomat anno beszarásig lehetett húzni ezzel a hűtővel, miközben síri csend honolt a dobozban
[Szerkesztve]"...a Jóakarat szétfröccsen a Butaság szökőkútján, kövér gyerekek gyűjtik a könnyeket egy vak koldus számára, aki egy falragaszt betűz remegő újjakkal: ez itt a pokol!" - Syrius
-
Paqito
senior tag
Szia!
Esetleg ezek
[link] 1240 Ft
[link] 1750 Ft
[link] 2250 Ft
[link] 2750 Ft
[link] 2750 Ft
Nekem az utolsó kettő a legszimpatikusabb, különösen a Speeze, annak csak 23dB a hangja. De igazából bármelyiket is választod, mindegyik lehűti a karidat
Legjobbakat
[Szerkesztve]"...a Jóakarat szétfröccsen a Butaság szökőkútján, kövér gyerekek gyűjtik a könnyeket egy vak koldus számára, aki egy falragaszt betűz remegő újjakkal: ez itt a pokol!" - Syrius
-
Paqito
senior tag
Szvsz az a jobb amelyikett olcsóbban megkapod A Zalmi előnye, hogy jár hozzá memóriahűtő is, az AC talán olcsóbb, a fennmaradó pénzből vehetsz esetleg memóriahűtő bordákat
"...a Jóakarat szétfröccsen a Butaság szökőkútján, kövér gyerekek gyűjtik a könnyeket egy vak koldus számára, aki egy falragaszt betűz remegő újjakkal: ez itt a pokol!" - Syrius
-
Paqito
senior tag
Remélem nem mondok butaságot....
1: Az jó jel, hogy passzív üzemmódban melegedett a borda, hiszen ez bizonyítja, hogy jól van felszerelve. Ha a venti felszerelésénél nem mozdult el semmi, és maradt minden úgy, akkor szerintem nem lehet gond!
''Mert ugye egy bizonyos hőmérséklet alatt nem indul be a heatpipe...''
Ne izgulj, a folyadéknak esze van Ő légneművé fog válni, ha kell neki, és beindul rendesen a ''cirkuizélódás'' a csövekben Ennyit számít a passzív kontra aktív üzemmód"...a Jóakarat szétfröccsen a Butaság szökőkútján, kövér gyerekek gyűjtik a könnyeket egy vak koldus számára, aki egy falragaszt betűz remegő újjakkal: ez itt a pokol!" - Syrius
-
Paqito
senior tag
-
Paqito
senior tag
Én is ezért vagyok ''bajban'', mert a 6200-esemre (AGP) nincs Silencer ''csak''a PCI-E változatra, mivel egy baromi nagy HSI borda figyel a kártyán, [link], ezért nem megy rá cucc
Ezért Zalman VF 700 lesz valószínű"...a Jóakarat szétfröccsen a Butaság szökőkútján, kövér gyerekek gyűjtik a könnyeket egy vak koldus számára, aki egy falragaszt betűz remegő újjakkal: ez itt a pokol!" - Syrius
-
Paqito
senior tag
-
Paqito
senior tag
UFF!
Minden kedves érdeklődőnek, huzatra vágyónak
A M*˙$tR@l újra forgalmazza a nagyon sok VGA-val kompatibilis, jó ár/érték arányú Zalman koppintású Primecooler hűtőket
Ez a személyes kedvenc, ennyi pénzé ajándék [link]
Illetve: [link]
Farewell to everyone"...a Jóakarat szétfröccsen a Butaság szökőkútján, kövér gyerekek gyűjtik a könnyeket egy vak koldus számára, aki egy falragaszt betűz remegő újjakkal: ez itt a pokol!" - Syrius
-
Paqito
senior tag
Fél év alatt tutti nem, mert az egyik legjobb barátomnál már több mint fél éve műxik faszányosan, minden gond nélkül. Azonkívül ezeken a cuccokon a nagyobb méretű venti lasabban forog, mint a pici vackok, tehát ez is mellette szól, illetve hogy kapsz még a ramokra is hűtőbordát. Egyedül a VGA-n a lyuktávolság a mérvadó, hogy felmegy-e a cooler.
Amit a #14-ben linkeltem nem jó, pl ez? [link]
Legjobbakat"...a Jóakarat szétfröccsen a Butaság szökőkútján, kövér gyerekek gyűjtik a könnyeket egy vak koldus számára, aki egy falragaszt betűz remegő újjakkal: ez itt a pokol!" - Syrius
-
Paqito
senior tag
-
Paqito
senior tag
Szvsz némi tuning mindenképpen belefér! Ha esetleg az anyagi keret engedi és tuttira akarsz menni, akkor ott van a nagyobbik testvér, abba már pakoltak a koreaiak a réz névre hallgató sárgás anyagból is Szóval csak bátran.
"...a Jóakarat szétfröccsen a Butaság szökőkútján, kövér gyerekek gyűjtik a könnyeket egy vak koldus számára, aki egy falragaszt betűz remegő újjakkal: ez itt a pokol!" - Syrius
-
Paqito
senior tag
-
Paqito
senior tag
Üdv!
A magam részéről sosem értettem, hogy ezeket a komolyabb kártyákon miért erőlteti a Giga a passzív megoldásokat, illetve ha ennyire kitart mellette, akkor ne végezzen félmunkát. Szerintem gondolkozz el rajta, hogy egy nagyívű jobbkezes mozdulattal lendítsd a fiók mélyére a gyári hűtést, és valami ''tisztességes'' hűtőt rakj rá, amivel nyugodtak az iccakáid. Szvsz az összes olyan igazán jó kúler be lett már linkelve, ami Nálad szóba jöhet.... AC Silencer, Zalmi VF700, NorthPole etc
''A kérdés h van e a kártyán vajon tápcsati ventihez, és hogy mit érdemes akkor rá venni''
Miért kéne a kártyára tenni a tápcsatit Nem jó valamelyik tyúkbél a tápból?"...a Jóakarat szétfröccsen a Butaság szökőkútján, kövér gyerekek gyűjtik a könnyeket egy vak koldus számára, aki egy falragaszt betűz remegő újjakkal: ez itt a pokol!" - Syrius
-
Paqito
senior tag
-
Paqito
senior tag
Nézd! Mindkettőt nagyon dicsérik nekem az utóbbi van, a VF előnye, hogy iszonyatosan sok kártyára felmegy. A 80+ talán picivel jobban hűt -télleg pár fok lehet- de drágább is, és ''válogatósabb'' ami a kártyákat illeti. pl HSI csipes vga kapásból felejtős!
-
Paqito
senior tag
-
Paqito
senior tag
Üdv!
Bocs, de 7végén nem vtam netközelben....
De a lényeg! Ezt nézzd meg, ha esetleg még nem láttad volna [link] Itt a kép alapján nagyjából látod, hogy mekkora a cucc.
Itt egy kis mankó a forgalmazókról, de ugye hogy készleten is van-e az esetleges.... [link]
Ha nem, akkor esetleg Zalman VF700 is jó lehet, az ''lefelé'' foglalja a helyet, illetve kapod hozzá a memóriahűtőket is.
Legjobbakat"...a Jóakarat szétfröccsen a Butaság szökőkútján, kövér gyerekek gyűjtik a könnyeket egy vak koldus számára, aki egy falragaszt betűz remegő újjakkal: ez itt a pokol!" - Syrius
-
Paqito
senior tag
Szia!
Szvsz biztos, hogy át lehet tenni, a kérdés ''csak'' az, hogy érdemes-e? Ha leerőlteted, akkor vmi ganét biztos hogy kell majd rátenni, hogy az új VGA-ra is majd rácuppanjon. Ha költözik a hivatal, akkor ezeket, vagy ezekhez hasonlókat javasolnék, mert megkapod ugyanazt! [link] Az új árát számítsd be a régi VGA árába
Aztán további lehetőségek:
[link]
[link] -ilyen volt a titanomon iszonyat jó"...a Jóakarat szétfröccsen a Butaság szökőkútján, kövér gyerekek gyűjtik a könnyeket egy vak koldus számára, aki egy falragaszt betűz remegő újjakkal: ez itt a pokol!" - Syrius
-
Paqito
senior tag
válasz Celithrandi #116 üzenetére
Így első ránézésere nem ''vészes'' szvsz, csak az a kérdés, hogy 1 kártya van, vagy SLI-ben megy 2db? Ha az előbbi, akkor a Zalman VF700 sorozat, vagy a NorthPole is számításba jöhet. Az előbbi szvsz majdnem biztos h felmenne, de akkor az SLI felejtős
Remélem akkora nagy baromságot nem mondtam..............
Üdv"...a Jóakarat szétfröccsen a Butaság szökőkútján, kövér gyerekek gyűjtik a könnyeket egy vak koldus számára, aki egy falragaszt betűz remegő újjakkal: ez itt a pokol!" - Syrius
-
Paqito
senior tag
válasz Celithrandi #118 üzenetére
Oh fákk, pedig még szemeztem is anno ezzel a kártyával, mert szimpi volt az ára... Eltoltam sorry! A vf700 tutti hogy nem jó, de külföldi oldalakon is kerestem, és nem találtam moddolt hűtést
To everybody! Van jó kis heatpipe-os hűtés 3740 pénzért [link] Forgalmazza a Mi$t*@Ł
Üdv
-
Paqito
senior tag
válasz Celithrandi #120 üzenetére
-
Paqito
senior tag
UFF ismét!
Újabb Zalman koppintás a Primecooler -honnan máshonnan - konyhájából.
[link] Nekem az a mondat tetszik a legjobban, hogy ''Ajándék kereszthornyú csavarhúzó ''
Amúgy elég bizalomgerjesztő a cucc.....pláne ennyiért
to Celithrandi: Kerestem olcsóbbért, de sajnos nem találtam Remélem találsz ''emberi'' áron ilyen kártyát, mert jófélének tűnik....
Üdv"...a Jóakarat szétfröccsen a Butaság szökőkútján, kövér gyerekek gyűjtik a könnyeket egy vak koldus számára, aki egy falragaszt betűz remegő újjakkal: ez itt a pokol!" - Syrius
-
Paqito
senior tag
válasz Celithrandi #129 üzenetére
''vajon ez jó ahhoz amit néztem? nemhiszem mondjuk''
Fene se tudja. Ugye az a fő kérdés, hogy stabilan, frankón felfekszik-e mindkét magra a cooler. Ilyen hosszúkás hűtőt még a Cooler Master, a Zalman, a Thermaltake, a Glacialtech csinál, illetve az AC, de mindegyiknél azonos a ''probléma''. Nevezetesen, hogy a grafikus magra fel kell tenni a blokkot, és arra kerül rá a hűtőborda. És ugyebár ebből kéne 2 db......
Példa:
1: [link]
2: [link]
3: [link]
4: [link]
5: [link]
Ezek a képek Cooler Master CoolViva felszerelésének állomásait rögzítik, de gondolom látszik belőle, hogy miért nem valószínű, hogy az esetleges jövőbeli kártyádon miért nem valószínű, hogy jó lenne....
Az, hogy valamelyik másikat rá lehet-e applikálni, sajnos szvsz parasztbarokk módszerrel derül csak ki. Tehát ''meztelen'' Gigabyte kártyával boltba be, hűtőt elkér, hűtőt rárak, megnéz hogy jó-e, ha jó kifizet.
-
Paqito
senior tag
válasz Celithrandi #131 üzenetére
Abba biztos lehetsz hogy le lehet szedni!!!
Szívesen"...a Jóakarat szétfröccsen a Butaság szökőkútján, kövér gyerekek gyűjtik a könnyeket egy vak koldus számára, aki egy falragaszt betűz remegő újjakkal: ez itt a pokol!" - Syrius
-
Paqito
senior tag
Szia!
Nekünk adtak . Itt peddig a csomag tartalma [link]
Szvsz bármilyen új hűtőt veszel -cpu-ra, gpu-ra, mindegyikhez kell (kéne) hogy kapj hűtőpasztát
Szép napot"...a Jóakarat szétfröccsen a Butaság szökőkútján, kövér gyerekek gyűjtik a könnyeket egy vak koldus számára, aki egy falragaszt betűz remegő újjakkal: ez itt a pokol!" - Syrius
-
Paqito
senior tag
Szeva Vendel !
Egymás mellett nem hallottam őket működni, de a Primecooler is viszonylag halk volt. A Zalmit rögtön az 5V-os csatiba dugtam, 12-n nem is próbáltam .
''Hangilag volt különbség?''
Most mit mondjak olyan valakinek, akinek hangos a Silencer??? Az én ''süket fülemnek'' mindkettő nagyon halk volt. Amúgy Monya is beujított egy ilyen Primecoolert a 6200-es Leadtek-re, és a ventit azonnal cserélte is, de NEM azért mert hangos, hanem mert nem tetszett Neki a zöld fénye Itt a ''kicsike'' [link]. Szóval ha esetleg ilyet veszel, és hangos akkor van megoldás.......
UFF
-
Paqito
senior tag
válasz megyocon #143 üzenetére
Szia!
A Zalman-hoz mellékelnek majd egy tápcsatit, amin van fekete és fehér kivezetés. Az egyik az 5V-os ág, a másik a 12V-os. Én -ahogy gondolom olvastad fentebb - az 5V-osba dugtam a venti. Még így is elég nagy huzatot csap, el tudom képzelni mit művelne 12V-on.... Ha gondolod a kedvedért meghallgatom mit ''mond'' 12V-on
Van egy másik megoldás is. Elhagyod ezt a csatit, és a helyére teszel egy ilyet [link] Ez szintén Zalman termék, 5V-12V-ig fokozatmentesen állíthatod vele a feszt.
-
Paqito
senior tag
válasz .:Kristian:. #140 üzenetére
Szia!
Gondolom a konfigodnál szereplő karira szeretnél valami hűtést tenni, tehát AGP-s a kártya. Sajnos így az Arctic Cooling rögtön kiesik.
Tessék egy kis hazai! Nagyon dícsérik [link]
Illetve ott a VF700 Zalman, és annak a Primecooler koppintása. Ezek asszem teljesen kompatibilisek!
Gonosz ON
'' közeljövőben szeretnék venni 1-et..kb..Január-Februárra terveztem, pénz nem számít csak hűtsön rendesen..!''
Öööööö... akkor egy jóerejű vízhűtéssel netetalántán kompresszoros hűtéssel is hibernálhatnád a motyót
Gonosz OFF
Mod: to Palyuka: A VF700-hoz nem jár FanMate, ahhoz egy olyan csati jár, amivel 5V-ot, vagy 12V-ot lehet adni a ventinek
Uff
-
Paqito
senior tag
Nagyon szívesen!
5V - ?? - ?? - 12V
Ez 2db 5V-os ágat, és 2db 12V-os ágat jelent, tehát összesen 4 ventit tudna az ember rákötni a csatlakozóra, ha úgy adódik
Legjobbakat
to .:Kristian:. ''Nekem sima 6600-am van, vagy az mind1?''
prmcsk kolléga megoldásánál nem tudom, hogy mind a sima mind a GT-re jó-e a cooler -gondolom igen...- a többi az univerzális, tehát mindegy hogy milyen
-
Paqito
senior tag
válasz megyocon #152 üzenetére
Szia!
VF700 Al-Cu [link]
VF700Cu [link]
''Akkor VF700-hoz FanMate-et illeszteni nem lehet?''
Lehet, de teljesen felesleges
-
Paqito
senior tag
válasz Flagstaff2 #160 üzenetére
Szia!
Lehet hogy szar dolgot linkelek, ezért előre is elnézést
Ha elfér ezen motyó alatt a HSI chip, akkor ez is alternatíva lehet [link] Ára kb 3 eFT, és ha teszel rá coolert, messzire zavarja a rosszindulatú meleget
-
Paqito
senior tag
Szia!
Nagyon megkönnyítenéd a helyzetet, ha esetleg egy típust is írnál, amire a hűtést keresed....
-
Paqito
senior tag
Üdv!
tts forgalmaz NorthQ termékeket [link]
to Bernardo20 Talán egy picit az AC de mindkettő nagyon jól hűt. Az AC nagy előnye, hogy megszabadítja a házat a gpu hőjének nagyrészétől. Bár nem ez volt a kérdés, de Lorettonak 10 fokkal hűt jobban az AC, mint a Zalman Zm80D(+12cm Coolink) heatpipe-os coolerre......
-
Paqito
senior tag
válasz Flagstaff2 #170 üzenetére
Már már kóros individualizmus
Jó döntés"...a Jóakarat szétfröccsen a Butaság szökőkútján, kövér gyerekek gyűjtik a könnyeket egy vak koldus számára, aki egy falragaszt betűz remegő újjakkal: ez itt a pokol!" - Syrius
-
Paqito
senior tag
Ahoy!
sakto
Ha nem sérült meg a kártya szerelés közben, is minden teljesen rendben van, akkor valószínű hogy rosszul van feltéve. Nem akarlak untatni, anno amikor nálam is Silencer volt a Titanomon, én is sokat szoptam, amíg ''rendesen'' fel tudtam tenni. Azonban amikor felkerült......
Retekegér
Ezt ajánlanám figyelmedbe, alig 2400 pénz. Tényleg jó kis cucc! [link]
Hulot
''Miből venném észre, hogy túlmelegszik?''
Onnan, hogy beszaggat a kép, vagy teljesen torz etc. A fenti link-ben szereplő cucc esetleg megoldhatja a problémát Nálad is.
-
Paqito
senior tag
válasz koxminator #186 üzenetére
Csatlakozom az előttem szólóhoz, de mivel legjobb tudásom szerint az AC mellé nem jár memóriahűtő, ezért azt külön kell megvenned, pl a Revoltec [link], vagy a Zalman [link] háza tájáról
Nálam a Silencer+Revoltec páros volt még Titanon, simán megfértek egymás mellett, ha esetleg emelett döntenél, gondolom Nálad sem lenne másképp, hisz a 7800-as sem egy kis kártya! Méretileg..."...a Jóakarat szétfröccsen a Butaság szökőkútján, kövér gyerekek gyűjtik a könnyeket egy vak koldus számára, aki egy falragaszt betűz remegő újjakkal: ez itt a pokol!" - Syrius
-
Paqito
senior tag
Szia!
Ebben a totyikban többször írtam, hogy NV Silencer 1 boldog tulajdonosa voltam, és konkrétan ez NEM hűti a bordát. A viszonylag nagy Revoltec réz borda, és a Silencer egyszerre hűtötte a Titant...
-
Paqito
senior tag
THX
Legalább már van ''full'' VGA hűtés Silencerrel is
Van vkinek konkrét infója melyik Silencerek hűtik direktbe a memóriákat is"...a Jóakarat szétfröccsen a Butaság szökőkútján, kövér gyerekek gyűjtik a könnyeket egy vak koldus számára, aki egy falragaszt betűz remegő újjakkal: ez itt a pokol!" - Syrius
-
Paqito
senior tag
Szia!
''ujrapaszta és semmi, borda meleg mint állat de semmi jo eredmény..''
Ha borda tényleg forró az csak jó jel, hogy teljesen jól ül a cooler a helyén! Nem tudod fejből mennyi a gyári kritikus hőmérséklet 110-120 fok körül lehet Azért ettől még messze Vagy.... Szomszéd -azt hiszem Inno- kártyájával 95 fok körül alakul a hőmérséklet"...a Jóakarat szétfröccsen a Butaság szökőkútján, kövér gyerekek gyűjtik a könnyeket egy vak koldus számára, aki egy falragaszt betűz remegő újjakkal: ez itt a pokol!" - Syrius
-
Paqito
senior tag
válasz Májsztró #442 üzenetére
Szia!
A Silencer azt hiszem a PCI-E csatolófelületű VGA-khoz kompatibilis, ha Neked ilyen van, akkor mehet a menet..."...a Jóakarat szétfröccsen a Butaság szökőkútján, kövér gyerekek gyűjtik a könnyeket egy vak koldus számára, aki egy falragaszt betűz remegő újjakkal: ez itt a pokol!" - Syrius
-
Paqito
senior tag
válasz Májsztró #442 üzenetére
Ismét Uff!
Ha tényleg szeretnél hatékonyabb hűtést a kártyára akkor szíves figyelmedbe ajánlanám ezt/Őt [link]
Állítólag elég jóféle, és van olyan jó/obb mint a hasonló árű társai.... Ráadásul a HSIbordát is hűvösebben tartja...
-
Paqito
senior tag
válasz Májsztró #448 üzenetére
Ahogy gonodolod, hisz a saját pénzedért azt veszel, amit akarsz. Az én sima 6600-mon azért van vf700 mert nem ment fel a Prmcsk féle hűtés Amúgy jó a Zalman, de azért én a hazaira esküszöm....
Ráadásul a ventivel is jobban lehet sáfárkodni egy jóerejű potméterrel. Amúgy bárnelyiket is választod megérdemli az a Leadtek, hogy komoly hűtő kerüljön rá, és akkor örökös lesz mint a nyomorúság"...a Jóakarat szétfröccsen a Butaság szökőkútján, kövér gyerekek gyűjtik a könnyeket egy vak koldus számára, aki egy falragaszt betűz remegő újjakkal: ez itt a pokol!" - Syrius
-
Paqito
senior tag
Mindkét hűtő bizonyítottan kiváló, ha rajtam múlna én az Arctic Coolingot venném, leginkább ár/érték aránya miatt.
Legjobbakat
-
Paqito
senior tag
Az Arctic mióta csinál 35 dB zajt? Vagy én maradtam le???
0,5 sone ami ha jól tudom iszonyat halk.... [link]
összehasonlításképp [link] a szöveg közepe felé keressétek a lényeget...
-
Paqito
senior tag
Szia!
[link] Bruttó 622 Ft.
Remélem van ilyen Tatabányán is valamelyik számtech üzletben
-
Paqito
senior tag
Szia!
Való igaz, elég drágák, de ahogy előttem szóló is mondta a PrimeCooler kínál ''olcsóbb'' alternatvát.
Passzív: [link]
Heatpipe: [link]
Ár/érték arány bajnok, [link] kb 2500 pénz... Ha jól emlékszem
Amúgy mind Zalman koppintás...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- VMware
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Elite: Dangerous
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Nfortec Sagitta Gold RGB 1050w Moduláris Tápegység
- Corsair RM850x SHIFT (új, bontatlan, garancia)
- PC-házak olcsón: Deepcool Tesseract, RaidMax ZETA, Gamdias Talos M1, Zalman i3, Zalman S4 Plus
- ASUS ROG STRIX 1000W GOLD Moduláris Tápegység
- Eladó EKWB Quantum Vector RX6800/6900 DRGB Nickel-Acetal GPU vizhűtő blokk
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest