Új hozzászólás Aktív témák
-
gege71.hu
addikt
válasz #53246592 #902 üzenetére
Problema nélkül megy...zsííír!
köszi
olvasgattam sok helyütt, h a Skype-ot is beígérték kb egy éve vagy 10 hónapja symbianra.
6680-ason ment vmi demoja. Hogy áll ez az ügy? Csak mert nem nagyon találtam azóta újabb infokat, csak inkább mindenféle mendemondát a nehézségekről, meg hogy 2006 év végére már lesz stb.
Wifi-vel karöltve (N91-el pl) egész jó lenne ha menne akár ha csak a chat része ha működne...az már üdvös lenne.
MSN kliensek közül melyiket érdemes feltenni N91-re? Ami mondjuk nem fekteti le a gépet és wifit (is) ismer.
Tegnap feldobtam egy java-sat de széthalasztotta a teló oprenccert. Csak aksilevétellel tudtam észhez téríteni -
gege71.hu
addikt
Sziasztok!
[link]
Ezt csekkoljátok!
Bexarás.
Most január végén megjelent nyulfarknyi progi. Igaz, h még beta, de tegnap teszteltem.
Nagyon jó és hót egyszerűen lehet telepíteni és kezelni!
A lényege, hogy okosterlóra feltéve és néhány lépéses beállítás után képes kezelni SKYPE-ot, MSN-t és Googletalk-ot.
Vivőcsatornaként vagy WiFi-t vagy
3G vagy GPRS halozatot hasznal. A chat resze a Skype-nak tökéletes. MSN-nel voltak tegnap gondjaim, mert nem minden esetben küldte át az adott szöveget, de hellyel közzel működött. Amikor nem küldte át az adott sort, szólt a progi, h sikertelen.
Skype-or kiprobaltuk két mobillal.
Haver 6680as Nokiával GPRS-en volt, én otthon N91-gyel Wifi-n. Dumáltunk skype-on pár percet. A hangminőség elfogadható viszont volt 1-3 mp késleltetés ill csúszás a hangban, ami ugyan megszokható, de lehet zavaró. Természetesen meglévő Skype/MSN account-tal használható.
Nekem nagyon tetszik.
Reggel itt cégnél ráteszteltem a pannon Internet(3G) vagy min keresztül. Annak ugyan még nem tudom mi a költségvonzata, de emlékeim szerit havi fixdíjas...ennek még utánanézek.
A skype chat gprs-en v 3G-n itt kiprobalva a megírt szöveg kollegina gépén kb 3 mp mulva jelenik meg. A válasz a telón szintugy.
üdv
gege -
Beantech
tag
Hello
Az a problémám, hogy van egy Nokia 6630-asom, bekapcsolom a telefont és bevillan a kijelző de utána kikapcsol Ezt meglehet csinálni egy softver frissitéssel? ha igen akkor házilag lehet frissiteni a szoftvert? -
Pompi
MODERÁTOR
válasz Beantech #906 üzenetére
Egy formázással kezdeném:
Benyomod és nyomva tartod ezeket a gombokat kikapcsolt állapotban:
zöld gomb - csillag gomb - 3-as gomb majd a bekapcsoló gomb
Tehát nyomva tartot a 3 gombot majd benyomod a bekapcsoló gombot (is) és a 3 gombot nyomva tartod addig amig el nem kezd formázni.Feel Good Inc.
-
Beantech
tag
ok értem sajna majd csak 1-2 nap mulva tom megprobálni, de THX
-
Beantech
tag
Ha nem jön be a formázó menű, akkor mit lehet csinálni a telcsivel?
-
Beantech
tag
Megin én vagyok, van egy szokás szerint még egy teló, ez Nokia 7610- ezen nem jön be semmi a képernyőn ha bekapcsolom, a kérdésem, az hogy ennek hogy lehet behozni a formázó menűjét? vagy micsodát?
-
Matyi-72
csendes tag
Sziasztok! Smart2go-t szeretnék fel tenni a n-70-em re,lehetséges?A készülék megadásnál nem szerepel az N-70,csak a következő modellek:E-61, E-70,N73,N80,N90.Ha lehetséges a feltelepítés akkor melyik tip.-t jelöljem meg?Köszi ! Sziasztok!
-
Dictator^
veterán
symbian 60-ra milyen jó mp3 lejótszot javasoltok? (a beépitett lassu, az ultramp3 meg szar minőséget ad)
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Kubi
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni,hogy amikor beütöm a *#0000# -et akkor kiadja a verziószámot és és 1 dátumot.Ez a dátum a frissítés időpontját jelzi,vagy a verzió kibocsájtásának az ideje?
[Szerkesztve]Ember küzdve küzdj és bízva bízzál rögbizzél,hogy el ne hízzál!
-
Kubi
tag
Köszi!És azt a telón nem lehet megnézni,h mikor volt rajta szoftvercsere?Csak azért szeretném megtudni,mert 1 ismerősömet jól átvágták 1 műhelyben ahol szoftverfrissítést kért és csak 1 resetet csináltak neki. ja és azóta nincs blutooth a telefonján,de annyira,hogy még az azonosító számát sem jeleníti meg mikor beírom a *#2820#et (7610)
Ember küzdve küzdj és bízva bízzál rögbizzél,hogy el ne hízzál!
-
Dictator^
veterán
-
Caesarion
aktív tag
kérdés: nokia 7710em symbian 90es és nem tudom hogy a PCSuite-tal készített biztonsági mentést fel tudom e majd tölteni e65-re mikor az s60as... véleményetek?
Te is fiam, Bluetooth ?!
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz Caesarion #929 üzenetére
Nincs ilyen tapasztalatom, de szerintem elég nagy a valószínüsége, hogy nem.
A backup néha még egy szoftver frissítés után sem akar felmenni ugyanarra a telefonra.
Én inkább az Oxygen Phone Managert javaslom, azzal mindent le a PC-re majd vissza az új telefonra.
Esetleg meg lehet próbálni az új telefon másoló progiját, az megkeresi BT-n a telefont amiről adatot akarsz átszedni, átküld rá egy alkalmazást és az nyomja az adatokat az új telefonba. De ezt is csak két S60-as telefon között próbáltam, ott viszont korrektül működik - nem tudom, hogy S90-re fel van-e készítve...Feel Good Inc.
-
Beantech
tag
Hello, Nokia 7610-esen és 6630-ason, lehet otthon újrarakni a szoftvert?
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz Beantech #931 üzenetére
Mit értesz újrarakás alatt?
Frissíteni lehet vagy aká az aktuálisat is újratelepíteni, de ehhez az kell, hogy a telefon működőképes legyen, erről bővebben ebben a topicban [link] melynek az első ([link]) hozzászólását mindenképp olvasd el mielőtt bármit is kérdeznél!Feel Good Inc.
-
Beantech
tag
Hello
lenne egy hülye kérdésem, Nokia 7610-hez van audió adapter? ugy értem olyan ami a pop-port csatlakózot átalakitja 3,5mm jack-é hogy rá tudjam dugni a saját fülesem
[Szerkesztve] -
Dictator^
veterán
feldobom egy régen elfeledett kérdésemet (n-gage topicba nem jött rá válasz hátha most itt).
tehát nokia n-gage teló (symbian 60).
találtam, hozzá egy game-t 10mb volt, irtak,hogy n-gagen tökéletesen megy (speciálisan erre ajánlották).
megprobáltam felrakni nem ment, mert a saját memóriája csak 4mb és telepitésnél nem engedete a memó kártyára rakni.
vmi ötlet van valakinek, hogy oldjam meg? (amugy egy .sis kiterjesztésű fileről van szó).És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
motoroscsaj
csendes tag
Sziasztok!
Én nem régen jutottam hozzá egy p800-ashoz. És az előző gazdája telerakosgatta mindenfélével, amiket utána letörölt, és ezek után a progik után egy csomó .ini file megmaradt a memóriában, ami nagyon sok helyet foglal el, ugye mezei módon nem lehet kitörölni őket. A másik problémám, hogy nagyon sok R17 kiterjesztésű becsomagolt fájlok vannak még benne, és nem tudom, hogy miket törölhetek, miket nem...
Valaki nem tudna nekem segiteni, hogy hogyan tudok biztonságosan csinálni egy formázást a telón? A progik amik nekem kellenek, PC-n megvannak hozzá...csak mivel ez az első symbian-os telcsim, még félek egy kicsit tőle, nem merek csak úgy vaktában formatálni, meg törölgetni!
Kárlek segitsetek, hogy mit tegyek!!
Üdv: motoroscsaj -
Atombalu
senior tag
Pompi a 143-as HSZ-edben szó esik egy programról.
Meglett végülis ? Az a hívószámkijelzős.iPhone 5
-
Monya78
veterán
Sziasztok
Egy pár s60 progihoz kell a Pyhton nevű alkalmazás, pl a AniSimb nevű oplogó animáló progihoz, tehát mind a kettőt felrakom Pyton mellett elinditom az AniSimb-et és nem csinál semmi, van valami trükk? symbian 3rd -
Trasho
tag
Sziasztok!
Nekem olyan kérésem és kérdésem lenne, hogy Nokia 6630-hoz csináltak olyan programot amivel az álló O.S-t fekvőbe lehet állítani? Mert ismerőseim beszéltek ilyenről csak már nem tudjuk hogy holvan...valaki segítsenRichard.Sawyer™ | |
-
zoltanz
nagyúr
Ha valaki ismer jó angol-magyar és forditva német-magyar és fordítva is jó útiszótárat az osza meg legyenszíves. Vagy adjon egy linket lehet java is, köszi.
-
makro
senior tag
válasz motoroscsaj #936 üzenetére
elméletileg a van egy kód, amivel vissza tudod állítani gyári állapotot
mintha csak most csomagoltad volna ki
én pl csak ennyit találtam
How do I hard reset?
In flip closed mode - jogdial UP * DOWN DOWN * DOWN * - option number 5 - format internal disk.
remélem működni fog
bár azt is olvastam h p800, p900 -nál ilyen nincs
akkor viszont újra kell telepíteni az os-t
[Szerkesztve] -
makro
senior tag
p910i -n müxik
-
Pompi
MODERÁTOR
Sokadjára:
S60-as telefonok resetelése / formázása (a legtöbb készüléken működik):
*#7780# - visszaállít mindent beállítást az eredeti állapotba, de a névjegyzék, fényképek stb. maradnak
*#7370# - teljes reset, minden törlődik (persze a kártyáról nem), olyan lesz, mint amikor kivetted a dobozból a legelején.
Ezek biztonsági kódot fognak kérni, amit ha nem változtattál meg, akkor: 12345
És van még egy mód ha olyan állapotba kerül a teló, hogy nem lehet ezeket a kódokat beírni:
Benyomod és nyomva tartod ezeket a gombokat kikapcsolt állapotban:
zöld gomb - csillag gomb - 3-as gomb majd a bekapcsoló gomb
Tehát nyomva tartot a 3 gombot majd benyomod a bekapcsoló gombot (is) és a 3 gombot nyomva tartod addig amig el nem kezd formázni.Feel Good Inc.
-
AMD Power
titán
Sajnos nem vágom a témát ezért lenne egy kérdésem! A Symbianos telcsikben (N73, E65 , E50 , N80....) alapból úgye nem lehet szerkeszteni a word és egyéb doksikat?
Arra ,hogy lehessen van valami megoldás? Valami program vagy ilyesmi? -
-
Monya78
veterán
Sziasztok!
A nokiaprogramok.hu-n néhány alkalmazást szignózni kell...még a regisztrálást sem engedi a www.symbiansigned.com-on.
Valaki mondja már el mi ennek a módja...ja és ingyenes ez a szignozás?
9.1-esre most jelent meg a videocsörgés /skyetones/ jó lenne feltenni... -
Monya78
veterán
válasz #53246592 #949 üzenetére
Szia!
Az alkalmazás kezelőben ''mind''-re volt állítva...
Bemásolom a alkalmazás readme file tartalmát, hátha így könnyebb lesz segíteni:
This app needs to be signed with a developers certificate to be installed on your phone.
Register at www.symbiansigned.com and download DevCertRequest tool. Install and run it.
Step 1: Select the location of the output file.
Step 2: Select no ACS Pub ID availiable, BiN.key as Private key file and 0000 as password.
Step 3: Enter anything in personal information.
Step 4: Enter your imei.
After *.csr is created upload it to https://www.symbiansigned.com/app/barclayhtml/devcert/requestupload.jsp
and download your certificate. Use the included SignSiS tool to
sign the sis file(s). Keep your certificate for future use.
Tehát már az elején elakadtam, regisztálni nem tudtam, de azt a DevCertRequest tool progit le tudtam szedni, az viszont keres egy fájlt amit szerintem regisztrálás után kapnék...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest