Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz (Kolombusz) #1018 üzenetére
wifin OBEX? lehet hülyeséget mondok,de arra nem a BT való jobbára? P990en nem láttam még legalábbis ilyet
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
válasz (Kolombusz) #1020 üzenetére
hínye,nem irigyellek. én IR-n a telkönyvemet akartam egy IBM gondolkodóasztallal és egy Eri R320-szal szinkronizálni,de inkább hagytam a manóba...egy 3k-s bt dongle nem lenne jó megoldás?
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz (Kolombusz) #1018 üzenetére
Nem tudom, hogy jelenleg mit és hogyan használsz a wifivel kapcsolatban, de van egy olyan, hogy wlan wizard ami az aktív desktopon mutatja, hogy milyen hálózatok elérhetőek. Innen letölthető [link]
A másik problémádra - vagyis a fileok megosztása wlan hálózaton keresztül - megoldás lehet a UPnP. Csatlakozás menüpont - Otthoni hálózat.Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz (Kolombusz) #1031 üzenetére
Nálam a gyökérben van egy voices mappa. Mi nem megy? Hogy próbálod?
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz (Kolombusz) #1033 üzenetére
Marika (ebből azt hiszem van egy javított is, állítólag kevésbé tájszólásos) haszálható szerintem.
Feel Good Inc.
-
rumos14
nagyúr
válasz (Kolombusz) #1033 üzenetére
én a közkedvelt nokiás letöltő helyről leszedtem Marikát (sűrű röhögés), egy iGo hangcsomagot (ezt mán megszoktam korábbról) és van egy ilyen káromkodós pakk is, ezt még nem próbáltam élesben.
ja és az a 6.80 ég és föld a korábbi térképhez képest.
[Szerkesztve] -
rumos14
nagyúr
válasz (Kolombusz) #1054 üzenetére
hát ezaz. mindenki fikázza a windows mobile-t, hogy elpárológ a memórai, de symbian-nál tök ua. a helyzet. nekem is bekapcs után 18 mega szabad ram van a 6290-en, de ha pár napig nem kikapcs-bekapcsolok, éás futok sok progit, üresjáratban is csak 12-13 mega ram lesz.
-
Superman
nagyúr
válasz (Kolombusz) #1069 üzenetére
Kösz. Mintha régebben adtak volna hozzá ilyen törlőt, de ma már az sem jár. Szegény a Nokia.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz (Kolombusz) #1074 üzenetére
''Van valami ilyen beállitási lehetőség a routerekben, hogy hide ssid, vagy mi? ''
Igen van. Általában broadcast ssid checkbox van. Itt (is) válaszoltam: [link]Feel Good Inc.
-
Daweee
őstag
válasz (Kolombusz) #1139 üzenetére
Ez most nem világos ha a mobil netjét akarod gépen használni, pc-suite, ha fordítva gnubox. viszont azt nehéz beállítani (nekem még nem sikerült ) magát a progit meg a leírást korábban linkeltem ebben a topicban.
MOD: #1026
[Szerkesztve] -
Daweee
őstag
válasz (Kolombusz) #1141 üzenetére
aha értem. ilyet nem tudok, max bluetooth alapút...
Infra távirányító meg nincs, pedig nekem is nagyon jól jönne -
sztyui2
őstag
válasz (Kolombusz) #1144 üzenetére
Jaja. Nálam is ezt nyomja be az Adobe reader. Nem tudok olvasni én sem, mert azt írja, hogy túl kevés a memória, pedig semmi program nem fut
-
Armando_19
őstag
válasz (Kolombusz) #1171 üzenetére
Thanks, már meg is van.
-
Balinov
titán
válasz (Kolombusz) #1316 üzenetére
LGC Jukebox
CorePlayer,bár
ebből még trial sincs...csak fizess a bétáért akció,viszont P990en kiba.jól működik.
Ingyes,bár J2ME a KD Player6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
(Kolombusz)
veterán
válasz (Kolombusz) #1786 üzenetére
Best Profiles nevű programot találtam, remélem jó lesz.
-
kappa
csendes tag
válasz (Kolombusz) #1789 üzenetére
Ezt próbáld ki ez nekem ment: http://users.cwi.hu/kappa/_telo/handy%20profiles%20v1.1.1.s60v3.zip
Handy profiles
[ Szerkesztve ]
A kivétel erősíti a szabályt!
-
Necc
addikt
válasz (Kolombusz) #2049 üzenetére
Itt elég sok igényes kialakítású téma van, köztük van jó pár felbontásfüggetlen svg téma is, válogass kedvedre.
Pacman pedig widgetként letölthető, hogy mekkora felbontásra azt nem tudom, de elvileg felbontásfüggetlenYo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
Pajoz
őstag
válasz (Kolombusz) #2074 üzenetére
Pc-re Carbide ui témaszerkesztő.Online www.ownskin.com,www.zedge.net.
Klemens
A nokiaprogramokon találsz Office alkalmazást.Egyébként kissé lebutitott formában az Xplore is megnyitja a .doc-ot. -
Necc
addikt
válasz (Kolombusz) #2076 üzenetére
Ne szemeteld össze a telefonod azzal a x@rral, neked a Theme DIY való
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Autós topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest