Új hozzászólás Aktív témák

  • Angie™

    addikt

    válasz Brekkk #62990 üzenetére

    Biztos hogy az volt, a túlmelegedés.. Nálam is voltak fura játék kilépések, ahogy korábban írtam, monitoroztam a VGA és CPU hőmérsékletet és azt hittem minden rendben.. Aztán rájöttem, hogy nagy butaságot csinálok, mert rendszersatbilitás tesztet nem csak max ventikkel kell csinálni, hanem a valós felhasználói körülmények között. Nagyon nem mindegy, hogy milyen légáramlat van a konfigban és hogy mennek azok a ventik játék alatt.
    Tegnap nagyon sok időt eltöltöttem teszteléssel. Amikor lejebb csavartam a házventiket és ment Tm5 és TM5+furmark (kerestem a határvonalat) akkor egy-egy pillanatra felmet a RAM hőmérséklete 60C fölé, 63C volt, ha jól emlékszem, akkor 4 tesztből 3x azonnal dobta a hibát. Több teszt is lefutott hibátlanul 57 - 57,8C fokos RAM-okkal, ez valahol nagyon a határvonal és a vége. De véleményem szerint, nem kell megvárni, hogy felmenjen a RAM 55C felé :K

    #62991
    Sajnálom, hogy nem jött össze ez a projeckt. Én is agyalok rajta, hogy ki kellene tenni a VGA-t egy Riser kábelre, de ahhoz megint házat kellene cseréljek amit majd lehet meg is fogok lépni, csak a világ összes pénzét el lehet költeni erre a hobbira :)
    Szóval van értelme távolabb rakni a VGA-t a laptól, az m.2 SSD-ék és a RAM biztosan fellélegezne kicsit, akit teheti az lépje meg. Igaz nekem esztétikailag sem tetszik annyira a kifordított VGA, én már csak iylen régimódi vagyok :)
    Ha a 3dfx vizszintesen állt a gépben akkor a mostani VGA is így álljon :DDD :DDD

    [ Szerkesztve ]

    ⏺︎ Bankot váltanál? Segítek! Küldök meghívót! ⏺︎ Gránit Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz: 10+40e ⏺︎ K&H Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz 10+40e ⏺︎ Részletekért keress priviben! ⏺︎

Új hozzászólás Aktív témák