-
IT café
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sdi
addikt
Érdekes amit írsz: "A beérkezett üzenetek ablak úgy nyílik meg ahogy hagytam, én úgy szeretem hogy az olvasó ablak lent van, felette a bejövő és a bejövő ablak alján van a legfrissebb mail, a TB-öt nem tudtam rávenni erre." Kb. 20 éve használom a TB-t és nekem pont így működik . A pdf megnyitásnál elsőre rákérdez mivel szeretnéd megnyitni. Nálam ez jelenleg a böngésző / Vivaldi /.
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
tonyrulez
őstag
Használom TB-t, és a problémáidra van megoldás
Természetesen beállítható hogy olvasó ablak lent legyen, és a levéllista sorrend is bármi alapján állítható, többek között dátum alapján növekvő vagy csökkenőben. Lehet az zavart meg hogy ezt mappánként külön kezeli (és megjegyzi), ha beállítod egyikben majd átmész másikra, tt is be kell állítsd.
PDF megnyitás beállítható, nekem SumatraPDF-ben nyitja.
Késleltetett küldésre van Send Later addon (mondhatni félhivatalos, nem Mozilla sajátja de ezt ajánlják ők is)[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest