-
IT café
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
salaud
aktív tag
Beregeltem és telepítettem ezt az Ashampoo WinOptimizer 15-öt, majd bekapcsoltam az emlegetett defrag funkciót. Nálam a rendszer SSD-n van, de a Documents, Musics, Pictures, Videos mappák át vannak helyezve a HDD-re. Az Ashampoo WinOptimizer 15 defragjának bekapcsolása után a Metro: Exodus elkezdett játék közben összeomlani, előzmények nélkül. Az Ashampoo WinOptimizer 15 eltávolítása után helyreált a rend, több óra játék után sem omlik össze a Metro: Exodus.
Konklúzió:
Az Ashampoo WinOptimizer 15 károsabb a rendszer számára mint az esetlegesen töredezett HDD.
A Linux nem ingyenes. Meg kell fizetni a tanulópénzt. Az emberek 66 százaléka nem tud számolni! Gondoljatok bele, ez majdnem a fele!!
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest