- Windows 10
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- MinDig TV
- Milyen NAS-t vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
-
IT café
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz csaszi72 #33352 üzenetére
Plusz ugye hengeres karbon szára van, a vége pedig kék-narancs-kék csíkos. Nem kizárt, hogy titánkeretes.
Írtam a napszemüvegblognak, hogy mit tud róla (amit Winkler Robi visz), 3 nappal később csak annyit írt, "megfogtál"Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Rizskók
csendes tag
Sziasztok!
Tudom, hogy elléggé furcsa kérés, de ha valakinek lenne valahol a fiók mélyén egy Gascan Small napszemüvege, kérem keressen meg! -
MODERÁTOR
válasz Gaborics #33355 üzenetére
Az a baj, hogy sem a lencseforma sem pedig a szár stílusa nem stimmel. Sztem nem RB szemcsi
A faszi a sorozatban elég prémium márkákat hord, Armani, Hugo stb. szóval lehet vmi egyedi tervezésű designer márka.Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
bump3r111
tag
Sziasztok! Láttam a napokban egy "casual" style műanyag keretes szemüveget egy srácon, szerintem Jupiter Squared volt. Baromi jól nézett ki. Fekete keret, barnásan csillogó O-val és fém résszel. Melyik típusa lehet ez ??
[ Szerkesztve ]
-
becike76
csendes tag
Bocsi Bence , neked is nagyon köszi !!!!!
-
SpeciCanyon
tag
válasz becike76 #33374 üzenetére
Örülök ha segíthetek jó helyre kerülnek
Igen be van tojva az omatterek között ez is 😂😂😂 Harryls crosshair-ével és a tailenddel jön csak ki 😂
[ Szerkesztve ]
!!! OAKLEY SZEMÜVEGET VESZEK !!! --- BÁRMILYEN ELADÓ OAKLEY szemüveged van, ÍRJ, KORREKT áron veszek, gyűjteménybe --- http://oakleyhun.blog.hu/
-
majorosbence
csendes tag
Hello
valakinek esetleg eladó sorban XX 24k?
-
goldeye
csendes tag
Sziasztok!
Lassan vége a nyárnak, és ráadásul a holbrookomat elvittem a tenger, vennék egy új szemüveget.
Ezt néztem ki: VALVE™ PRIZM™ DEEP WATER POLARIZED (SKU: OO9236-19).
Ha valaki szembe találkozik vele, kérem szóljon!Köszi!
GoldeyeGoldeye
-
gaborcsu
tag
válasz SpeciCanyon #33381 üzenetére
Ha lesz EU piacon akkor biztosan. Egyébként a lencsék alapján ezt síszemüvegnek szánják, csak mégis egy "hagyományos" keretben.
harryls: a squared ikonnak vége, csak ovál lesz ezentúl
Ha OAKLEY szemüveg érdekel, nézz be ide: http://o-planet.hu
-
SpeciCanyon
tag
válasz gaborcsu #33383 üzenetére
Már láttam egy-két német oldalon, szóval akkor gondolom igen
Tudok erről is, hogy ez egy "goggle" csak szemüveg szerűen majd kereslek
!!! OAKLEY SZEMÜVEGET VESZEK !!! --- BÁRMILYEN ELADÓ OAKLEY szemüveged van, ÍRJ, KORREKT áron veszek, gyűjteménybe --- http://oakleyhun.blog.hu/
-
harryls
aktív tag
Ez azért szíven ütött, eredetiért sem adnék ennyit [link]
-
SpeciCanyon
tag
válasz SpeciCanyon #33372 üzenetére
Na most boldog vagyok a történet pedig: sz_proli kollégától vettem egy Robert Williams Dispatch-t, ő már említette, hogy mennyire szereti ezt a modellt, ellenben engem eddig nem nagyon érdekelt , de ez megváltozott nagyon durván jó ez a szemüveg. Elkezdtem keresni, hogy hol lehetne beszerezni, találtam egy német optikát, ahol volt raktáron a jupiter camo variánsból. Megrendeltem-megjött-kibontottam és a green fade jawbreaker volt benne a matek csak úgy jön ki, hogy aki összekészítette a csomagot az az sku 4 utolsó számjegyét nézte csak, mert az stimmel mindkettőnél... 96€-ért nem volt rossz vétel szerintem.. Aztán megrendeltem újra és másodjára a jó szemüveg érkezett, valószínűleg nem az éjszakás műszak rakta a csomagokat össze, trololo.... Közben találtam egy nagyon jó áras polished clear/chrome színűt is, illetve decemberben érkezik egy matt fekete/24k is még.
[ Szerkesztve ]
-
harryls
aktív tag
Ez az x-metal juli annyira kopott hogy egy új keretszín nevet kéne adni neki [link]
-
tomyka74
senior tag
válasz SpeciCanyon #33376 üzenetére
ez milyen lencse a juliban?
-
tomyka74
senior tag
válasz SpeciCanyon #33389 üzenetére
-
tomyka74
senior tag
szerintetek ennyiért érdemes? " túl szép, ............. " bár a lencse nemtom milyen állapotban lehet!
-
krain
tag
válasz SpeciCanyon #33397 üzenetére
Csak nem egy Devils Brigade antix ami a 2. képen , hátulról van lefényképezve?
-
krain
tag
válasz SpeciCanyon #33399 üzenetére
Huhh, már majdnem idegállapotba jöttem
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest