- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- MinDig TV
- Milyen NAS-t vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
-
IT café
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
X-metal
tag
Ma vagy 15-év után találkoztam egy gyerekkori barátommal Keszthelyen, Emlékeztem rá, hogy régen elég sok külföldről hozott X-metal szemüveget adott el, mert többek között én is vettem tőle pár darabot. Csak úgy viccből megkérdeztem tőle, hogy nincs-e valahol valami elkallódott darab. Azt mondta, hogy úgy emlékszik, mintha lenne valahol a házban. 10 perc keresgélés után megjelent egy régi X-metal dobozzal, amiben nem volt coin, illetve nem volt meg a külseje sem. A felirat szerint egy Ice lencsés Penny doboza volt. Kinyitottam és majdnem lefostam a bokámat. Egy X-metal Black Iridium R1 volt benne. A dobozban lévő szivacs betét az elmúlt években szétmállott (aki látott már ilyet, az tudja, hogy egy ilyen ragadós masszává alakul át), és az R1 zsák nélkül volt benne. Mondanom sem kell, hogy az egész cucc rá volt ragadva a lencsékre meg a keretre. Viszont 10 perc tisztogatás után kiderült, hogy mind a keret, mind a lencsék karcmentesek. Gyakorlatilag egy zsír új R1 volt. 120 ezer feletti sorozatszámmal. Kurvára nem volt nálam pénz, de elvileg pénteken, ha ismét lemegyek Keszthelyre 50.000Ft-ért megkapom.
Bármilyen X-Metal szemüveged van eladó (egész szemüveg, keret, törött, hibás, hiányos...) engem keress először!!!
-
majorosbence
csendes tag
Sziasztok.Ha valaki ki tudna segíteni egy pár R1 felső tömítéssel azt megköszönném.Sajnos az eredeti kuka
ÜDv
B -
X-metal
tag
válasz majorosbence #33252 üzenetére
Pláne úgy, hogy egy Pesten lakó keszthelyi vagyok, aki nyáron minden hétvégén hazautazik.
R1 felső tömítést nem nagyon fogy eredetit kapni. Ráadásul a gyári elég könnyen kinyúlik, ha jól meghúzod a lencsét. Ez szerintem jobb mint a gyári.
Harryls: Persze, de annyiért amennyi a vége lesz, és nem veszek szemüveget.
Majd jön szembe egy sokkal olcsóbb valamikor. Vagy cserélek.
Az a japánban élő Angol vagy Amerikai (?) Saulsaul nicknevű csávó úgyis mindig érdeklődik amióta adtam neki egy Plasma Fire R1-et 2db új dobozos PB1-ért (Rootbeer, Matte Black), hogy nincs-e valami eladó/cserélhető ritka X-metalom...[ Szerkesztve ]
Bármilyen X-Metal szemüveged van eladó (egész szemüveg, keret, törött, hibás, hiányos...) engem keress először!!!
-
X-metal
tag
válasz harryls #33257 üzenetére
Általában van.
Csak eddig nem akartam R1-től megválni, mert az építkezés miatti eladások, illetve egyéb cserék után 10 darabra redukálódott a számuk.
De most ugye lett egy "plusz" új R1 50.000 Ft-ért.
Így talán beáldozok egy másikat ami dobozos, plusz egy hajlított szárú X-metal színű Julit, kék Ichiro gumikkal és új Ice Polár lencsével...Bármilyen X-Metal szemüveged van eladó (egész szemüveg, keret, törött, hibás, hiányos...) engem keress először!!!
-
-
X-metal
tag
válasz majorosbence #33259 üzenetére
Lesz egy most valószínűleg.
De mint ahogy te is feltetted az XX-eket, én is felteszem a fórumra, mert 600-750$ kifizetnek érte.
Persze, ha ennyiért érdekel, jelezhetem...Bármilyen X-Metal szemüveged van eladó (egész szemüveg, keret, törött, hibás, hiányos...) engem keress először!!!
-
X-metal
tag
válasz DJK111 #33262 üzenetére
Gondolod, hogy ha 07.05 óta nem kellett senkinek, akkor most kell majd.
Valószínűleg az a baj, hogy kicsit sokat kérsz érte.
Itthon nem reális a 40.000Ft. Lehet, hogy az Ebay-en amire hivatkoztál kapni lehet érte 150 eurót kb,
de abból lejön az Ebay + a Paypal jutalék, illetve a zárolás miatt várhatsz minimum 21 napot addig amíg le tudod hívni a pénzedet.
Arról már nem is beszélve, hogy a váltásnál mennyit buksz a bankod árfolyama miatt...Bármilyen X-Metal szemüveged van eladó (egész szemüveg, keret, törött, hibás, hiányos...) engem keress először!!!
-
kpykpy
tag
-
SpeciCanyon
tag
válasz X-metal #33263 üzenetére
Kicsit támadós kedvedben vagy mostanság
Itthon magas ez az ár szerintem is.... Aki ebay áron akar vásárolni, az megteszi ott a másik, pedig az, hogy kint gyakran tűnnek fel jó áron... Én 30€-ért vettem az enyémet, igaz doboz nélkül, de 100%os állapotban
!!! OAKLEY SZEMÜVEGET VESZEK !!! --- BÁRMILYEN ELADÓ OAKLEY szemüveged van, ÍRJ, KORREKT áron veszek, gyűjteménybe --- http://oakleyhun.blog.hu/
-
harryls
aktív tag
válasz majorosbence #33267 üzenetére
Abszolút igaz, ha valakinek megtetszik majd mond rá egy árat.
Az üzletelés ilyen, az eladó szeretne a portékájáért minél több pénzt bezsebelni, a vevő pedig a kiszemelt példányhoz minél olcsóbban hozzájutni. Aztán majd lesz belőle valami
Látod, a tök patent állapotú half jacketem 10e-ért sem kell senkinek[ Szerkesztve ]
-
Rikseven
tag
Sziasztok!
Eladó egy pár eredeti Oakley Iridium black lencse Fives Squared típusú szemüveghez jelképes 5000Ft-ért. Enyhén karcos.
http://www.jofogas.hu/heves/Oakley_Iridium_black_lencsek_50655269.htm -
X-metal
tag
válasz DJK111 #33266 üzenetére
Nem tudom, hol láttok támadást a hozzászólásomban, de mindegy is.
Igen, azt hoztad fel példának (amúgy az egy Montoya limitált kiadás volt, ami lényegesen többet ér mint a sima Ice lencsés, illetve annak a felső lencse kerete is más színű).
Most is van fenn 208 és 220 Euróért, de ezek már hónapok óta ott vannak és ott is maradnak, mert a kutya nem veszi meg őket...
A 150 Eurót mint olyat, maximalizált, reális vételi árként írtam le, mert ha van Splice liciten, akkor max. ennyiért megy el. Tudom. Figyelem őket...Tőlem annyiért árulod a szemüvegedet, amennyiért akarod.
Azért bátorkodtam csak leírni a véleményemet, mert szemmel láthatóan el szeretnéd adni...
-
SpeciCanyon
tag
-
harryls
aktív tag
válasz SpeciCanyon #33280 üzenetére
Nem is értem ezt a palit, ennyiért akkor sem menne el ha a dobozából sem vette volna ki, azt még hibás is
-
beamen1
csendes tag
Sziasztok!
Lehet hogy amatőr kérdés
De szerintetek ez eredeti?
http://www.jofogas.hu/pest/Oakley_crosshair_napszemuveg_eredeti__50445164.htm[ Módosította: radi8tor ]
-
beamen1
csendes tag
Nekem is gyanús, azért kérdeztem meg.
És engem is a színe kavart meg, ducattinak nézett ki, de valami nem stimmelt
Nekem a keret is fura, bár lehet a kép minősége teszi, de mintha nem is fém lenne.
Köszi a válaszokat! -
kpykpy
tag
http://www.jofogas.hu/jasz_nagykun_szolnok/Oakley_Quarter_Jacket__52522872.htm
itt pedig már kapható a legújabb elite szériás óklí quarter jacket pit boss edisön
a vicc, h mikor egy illumináltabb állapotomban ráírtam az eladóra, h miért nézi ennyire hülyének az embereket, még neki állt feljebb és állította, h ezek igen is eredeti szemüvegeket a bolti ár töredékéért
[ Módosította: radi8tor ]
Oh long Johnson...
-
Vbazsi2
tag
Sziasztok. Egy dispatch 1 be szeretnék lencsét cserélni, lehetőleg polarizáltat. Melyik márka szerintetek a leg elfogadhatóbb minőségű? Mik a tapasztalatok? Vissza olvastam a topicban, de nem tudtam levonni a megfelelő következtetést. Sajnos gyárit már nem lehet rendelni. Előre is köszönöm a tájékoztatást! :-D
-
qpakcovboy
őstag
Kegyes volt hozzám a feleségem és már a születésnap előtt odaadta az új szemüveget (Carbon blade). Tegnap este sikerült is elhagynom így kb. 5 naposan. Feltúrtam mindent ahol jártam, de nem látták sehol. Végül egy boltos visszahívott, hogy megtalálta, be volt esve az üdítők közé....
Korábban nem volt ilyen drága szemüvegem az olcsókra pedig nem vigyáztam. Van rá valami praktika (tok, táska) aminek segítségével kevesebb az esély az ilyen "balesetekre"?Illetve Lencsét honnan érdemes rendelni hozzá? Úgy olvastam, hogy nem, vagy csak nehezen törik, de karcolódik.
-
SpeciCanyon
tag
Ez meg micsoda???
Szerintetek berakjam a többi közé? szerintem omatter mérgezést kapna
Félreértések elkerülése érdekében jelzem, hogy van szerető gazdája, én csak közbeszerző vagyok jelen esetben!!! OAKLEY SZEMÜVEGET VESZEK !!! --- BÁRMILYEN ELADÓ OAKLEY szemüveged van, ÍRJ, KORREKT áron veszek, gyűjteménybe --- http://oakleyhun.blog.hu/
-
SpeciCanyon
tag
válasz qpakcovboy #33289 üzenetére
huh... az nem semmi mákod volt egy ilyet beszereznék a helyedben: [link]
de ez sem véd meg az elhagyástól az csak rajtad múlik!
lencse vagy ebay vagy hazai forgalmazó, vagy német oldalak ahol foglalkoznak ilyennel. de ha egy kicsit is vigyázol rá, sok sok éven át fog szolgálni
Vbazsi2 az eredetinél gyengébb mind ez fix, nekem nem nagyon van tapasztalatom, de talán jön valaki aki jártas
-------------------------------
más.... luxikottáék leépítenek az oakleynál... Jim Jannard szavai:"Devastated. LUX has officially dismantled everything it took decades to build. Shakes head. Rolls eyes. Deep depression. Building Oakley took inventions wrapped in art and an army of great people. It now has been reduced to a bottom line number. Sad day for me and everyone who invested their heart and soul in the "O"."
nem tudok mit mondani.... szomorú... tudom, csak a profit a lényeg.... ott lett elrontva, hogy kiadta a kezéből... 2000-2005 mad science gyere vissza
!!! OAKLEY SZEMÜVEGET VESZEK !!! --- BÁRMILYEN ELADÓ OAKLEY szemüveged van, ÍRJ, KORREKT áron veszek, gyűjteménybe --- http://oakleyhun.blog.hu/
-
Babarnew
tag
Sziasztok,
Keresek új állapotú vagy nagyon szép de használt Violet vagy Blue (esetleg ezekből polar) lencsés, fekete műanyag keretes szemcsit, Holbrook vagy hasonló stílusban, de mindent meghallgatok ...
Cserébe esetleg ( de nem mindenáron) vagy eladóak akár:
Crosshair 1.0 Blk/Blk Iridium Polarized - csak zsák, használt szép állapot, 1-2 apró karc nem zavaró ( 2 kép)
Deviation Plsd Black/Ruby Iridium - full doboz, zsák, új állapotú, karcmentes (ez netes kép de pont ilyen...)
Ajánlatokat és érdeklődést privibe pls.
Köszi, üdv B
-
zzz03
őstag
Sziasztok!
Kineztem ma ezt a szemuveget egy uzletben (41.000ft). Az ara miatt inkabb amazonrol rendelnem be, viszont mit jelent az hogy a merete: 60? (Mas meretbe mar nincs)
Nem csak egy meret van belole? Legalabbis a boltba azt mondtak h ez univerzalis meretbe.[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
Valami fura linket küldtél.
Ezzel a rendes adatlapjára jutsz a szemüvegnek.Ettől függetlenül nem tudom mit jelent a 60-as méret.
⭐ Stella
-
zzz03
őstag
-
albert8
veterán
Ha esetleg érdekel valakit egy M frame slash persimmon/clear vagy egy SI m frame 2.0 grey/clear vagy egy c wire +red akkor pü
Meg találtam egy esőkabátot meg egy piros vörös bringás inget
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Kupon kunyeráló
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Renault, Dacia topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest