- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- MinDig TV
- Milyen NAS-t vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
-
IT café
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
harryls
aktív tag
válasz Brownie0306 #16099 üzenetére
Persze vannak lencsék. Háát hogy pont van-e jawbone ice polár azt nem tudom.
Hívd fel és kérdezd meg 06-1/3213250. Hétvégén nincs a szervizes, de azért megpróbálhatod hátha a srácok is meg tudják nézni neked -
SupaCow
aktív tag
Eeez elég pró lett.
f: @geboleather
-
venge
aktív tag
Tatááám!!!
Akkora hó leesett már nálunk... és, csak szakad, szakad, szakad! Megyünk is a töltésre szánkózni a gyermekemmel! -
PowerBuldog
veterán
Fogjatok vagy lőjetek le, hogy EZT ne vegyem meg.
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
SupaCow
aktív tag
válasz PowerBuldog #16107 üzenetére
a posta kicsit lehúzós. amugy szépszemü ha kéne venném
-
SupaCow
aktív tag
válasz PowerBuldog #16109 üzenetére
Hátőőő egy fanatiknak mindenre szüksége van. Olyan nincs, hogy valami nem kell
-
hori13
tag
válasz PowerBuldog #16107 üzenetére
Pont az előbb néztem ezt a holbrookot :-) megy a nyálcsorgatás. A fehér keretes, violet iridiumos verzió is nagyon bejövős- fehér keretes szemüvegem még sosem volt
-
hori13
tag
Cold5
Mázlista:-) Itt Miskolcon egy darab holbrook sincs, tehát, ha vásárlásra kerül majd a sor akkor az biztos zsákbamacska lesz[ Szerkesztve ]
-
hori13
tag
válasz freeride69x #16114 üzenetére
Húú! Az jó lenne, támogatom az ötletet :-)
-
X-metal
tag
Túl szép lett volna, ha simán megy az fehér R1 biznisz...
Most arra hivatkozva, hogy karcos a lencse (nem az) 300$ akar visszakérni...
Ez hülye.
Megírtam neki, hogy ezt felejtse el és azonnal küldje vissza...Van valakinek tapasztalata, hogy ilyenkor vissza tudom-e tartani a pénzét, amíg meg nem érkezik a szemüveg?
Mert ugye a paypal nem engedi nekem levenni, amíg ö nem jelzi, hogy megjött a szemüveg, és minden rendben.
De gondolom ö visszahívhatja a pénzt, és ha bármi szart felad postán a szemüvegem helyett, és beadja a trackingjét, akkor én kurv@ nagyot bukok...Bármilyen X-Metal szemüveged van eladó (egész szemüveg, keret, törött, hibás, hiányos...) engem keress először!!!
-
X-metal
tag
Bármilyen X-Metal szemüveged van eladó (egész szemüveg, keret, törött, hibás, hiányos...) engem keress először!!!
-
MODERÁTOR
válasz X-metal #16118 üzenetére
Na fasza mivel kuldted ki? En Kanadaba kuldtem ajanlott kuldemenykent, mivel 3 het alatt ert oda ennyi ido alatt paypalon boven atert a penzem. Paypalnak mindenkepp irjal ill a ph helyi paypal es ebay topikjaba hatha vkivel tortent mar hasonlo eset.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
harryls
aktív tag
válasz X-metal #16118 üzenetére
Hát az szopó
Az a bibi ha képes volt hazudni az állapotáról akkor nem egyenes ember, innentől kezdve meg ki tudja mi jön ki belőle. A jobbik eset ha pusztán csak bepróbálkozott hátha megússza 3 kilóval olcsóbban.Köszi rendes vagy hogy szóltál, de ez a kék nem tetszik. A zöldre 60-at nyomtam, 62-ért ment el
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
B.Ricsike
őstag
-
PowerBuldog
veterán
Eladó Monster Dogja nincs valakinek?
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
SupaCow
aktív tag
-
SupaCow
aktív tag
-
PowerBuldog
veterán
válasz SupaCow #16129 üzenetére
Azt a büdös... csak a lencse 144$
Gondoltam építek egyet, de ez kimarad.Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
X-metal
tag
Hanem engedjek el neki 300$-t? Már csak elvből sem.
Ha szétbassza a lencsét akkor is csak 18.200 Ft-ot buktam, mert annyi volt a lencse.
Meg van bele új itthon.
Inkább megtartom, a Jordant is eladták...
Szép az a szemüveg, elhordom majd én.Bármilyen X-Metal szemüveged van eladó (egész szemüveg, keret, törött, hibás, hiányos...) engem keress először!!!
-
X-metal
tag
válasz PowerBuldog #16130 üzenetére
Van itt készen is eladó.
Itt a levelezésünk
Ö:
Here are the close ups of the left lens. Everything else is clean and excellent except that scratch. And again, paying 1000$, they should be completely immaculate. Again, not trying to be difficult, just wanting it to be fair. If you can agree with a 300$ refund it can be left there. If not, I will be more than happy to ship them back!Thanks
Én:
Hi,this was an original lens from the oakley store. It was placed into the frame by oakley-people. I did not see any scratch on it, it was immaculate.
I can not accept the 300$ refund, please think it over and if you don't want it, then ship it back, I have another customer for it. Please make sure that the returned parcel is with tracking.Thanks.
Kicsit később:
Hi,
Please inform me if you will send the glasses back.
Thanks.
Ez meg most jött tőle:
I will just keep the glasses.
[ Szerkesztve ]
Bármilyen X-Metal szemüveged van eladó (egész szemüveg, keret, törött, hibás, hiányos...) engem keress először!!!
-
hori13
tag
válasz DISC4U #16135 üzenetére
Naaa szuper! Végül is nem csak a helyi fanok vehetnek részt egy ilyen összejövetelen, hanem akár az ország másik szegletében élők is szívesen látott vendégek Oakley road show- első kitelepülés: Miskolc Akár egy kis városnézéssel is egybe lehet kötni a meetinget vagy egy kis lazulással a Bükkben, esetleg egy bográcsozással.
-
harryls
aktív tag
válasz PowerBuldog #16130 üzenetére
Én is gondoltam már rá, be is írtam. Csak én x-metal színűbe hajlított szárral. Ahhoz 3 szemcsi kéne, 1 hero juli egy x-metal juli meg XX vagy romeo1 a szár miatt. Ha így összeállítana az ember egyet egyszerűbb venni egy komplett hero julit. Ahogy írtad csak a lencse 144$, ugyen ez a forma adott már el hozzá való gumi szettet 111$-ért.
-
tomtrial
tag
TEN-be keresek színes ikont? A lab-ból azt a választ kaptam, hogy ebben a modellben nem lehet cserélni ami egy nagy baromság
Tehát ha valaki esetleg talál valahol külön kapható ikont (fehér, piros stb.) az jelezze. Köszi
-
X-metal
tag
válasz harryls #16138 üzenetére
Én épp most akarok leszintereztetni egy ilyet.
A lencsét meg a gumit kell a Lab-ban megrendelni, és akkor a 2013-as szezonra ( ) talán össze is állna.Szerintem ebben a keretben matt feketére színterezve nagyot ütne az Infinite...
[ Szerkesztve ]
-
DISC4U
tag
Oakley Dispatch Polished Black / Silver Text / Black Iridium Polarized SKU# OO9090-02 karcmentes állapotban eladó. / doboz , papírok , ikonok , mikroszálas tasak /
[link][ Szerkesztve ]
-
Gaborics
csendes tag
A hero gumik nekem is jól jönnének,de a fehér is megjöhetne már....
[ Szerkesztve ]
-
SupaCow
aktív tag
válasz Gaborics #16142 üzenetére
A fehér szárgumi 3 hónapja jön a LAB-ba. Kicsit bosszantó, hogy minden beszerzés ilyen lassú. Biztosan nem rajtuk múlik, de a Brand Manager épp most volt kint nagy oakley találkozón, odacsaphatott volna az asztalra, hogy basszátokmeg akartok profitot látni közép európából vagynem? Mert ha nem akkor folytassátok amit eddig is... ne szállítsatok..
-
X-metal
tag
válasz SupaCow #16143 üzenetére
Én 3 pár fehér szárgumit, illetve teljes gumiszettet rendeltem Június elején...
Az kicsit több mint 3 hónap...
Szeptemberre ígérték először.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest