Új hozzászólás Aktív témák

  • ladybug

    őstag

    válasz rlazol #2017 üzenetére

    Ezzel tökéletesen egyetértek. MI is azonnal megműttetük a macskáinkat, amikor ivarérettek lettek. Sajnáltam volna a kandúrt nézni, ahogy csapzottan, véresen jön haza, a nőstényünket meg, hogy minden évben 2x hozzon a világra 4-5 kiscicát, amikkel nem nagyon tudtunk volna mit kezdeni.

    Azóta sajnos a kandúr elpusztult. A szomszéd kutya megfojtotta. De a nőstényünk él és virul.

    Sajnálom azokat a kandúrokat, akiket csak úgy kicsapnak az utcára, amikor párzási időszak van. Hallom, ahogy a kandúrok nyávognak, és feláll a hátamon a szőr, mert olyan hangot hallatnak, mint egy kisgyerek.
    És a nőstényeket is. A macskák, mint minden macskafaj nem éppen szépen és finoman párzik. Iszonyat durvák tudnak lenni a kandúrok a nőstényekkel.

    Magyarországon még nagyon gyerekcipőben jár a kedvencek tartása. Sajnos az a mentalitás él az ország nagy részén, hogy menjen csak ki az utcára, aztán éljen. Haza meg csak enni és aludni járjon. Ennél sokkal többet kellene, hogy érjen az az állat, amit magunkhoz veszünk.

    Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.

Új hozzászólás Aktív témák