Új hozzászólás Aktív témák

  • nyogo83

    senior tag

    válasz LuckyL #16208 üzenetére

    Koszi, pont ezert kerdeztem :R

    Igazabol nem kozvetlenul azt akarom, hogy atvizsgaljak, de ha felmerul a csalas gyanuja, akkor gondolom (naivan) hogy atnezik a konyvelest. Ha nem is evekre visszamenoleg, de akar az ideit.

    Azert gondoltam, hogy valami alapja lenne a feljelentesnek, mert ahhoz hogy a szoban forgo hitelt feltudja venni a haz neveben, ahhoz meghamisitott meghatalmazas/jegyzokonyv kell.
    Vagy ha az eredetivel ment, akkor az szinten nehezen hiheto, hogy o "elfelejtette" mennyire kapott meghatalmazast, meg az ugyintezo is "elnezte" az osszeget.

    Erre vannak irasos bizonyitekok egyreszt ami a kezunkben van(plusz a banktol kikerheti a rendorseg is), csak pontosan nem tudom, hogy milyen kategoriaba esnek(kozokirat hamisitas/csalas/stb)

    Szerk: van 2 szamvizsgalo bizottsagi tag, akik elvileg ellenorzik a munkajat. A meghatalmazast mindkettonek latni kellett, illetve alairni. Na most sajnos az egyik mint kiderult egy zacsko szotyi ertelmi szintjen van, mindent alair amit eleraknak. O azt allitotta, hogy X+Y millas felhatalmazast irt ala valamikor augusztus vegen, mert hat annyirol szavaztunk, o ugy emlekszik :W A masik meg le volt dobbenve, mert o az eredeti X millas meghatalmazast irta csak ala meg nyar elejen a gyules utan...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák