-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lizard0828
tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném, olyan 10ezer környékén /+ pár ezer belefér/ melyek az ajánlott fejesek?
Ha párat sorolnátok nagyon megköszönném.Üdv
"All The Best And Fuck The Rest"
-
Lizard0828
tag
Üdv Néktek, Sziasztok!
Szeretném kikérni véleményeteket az alábbi pár fejes közül ti melyiket választanátok leginkább, illetve ár/értékben melyik is a bajnok?
Ha lenne más alternativátok azt is szivesen olvasnám. Ami fontos az a NEM fix kábelezés és nem fülhorpasztó mélyeket szeretnék, inkább tisztaság lenne a lényeg.1. Takstar pro 80
2. Shure SRH-440
3. Jbl e55 BT
4. Jbl e50 btKöszönöm!!
[ Szerkesztve ]
-
Lizard0828
tag
Sziasztok!
Egy Shure SRH_440 boldog tulajdonosaként a márkánál maradva feljebb szeretnék lépni így egy Shure SRH-940 a következő kiszemeltem.
Véleményetek szerint ebben a kategóriában, hasonló árfekvésben még mely fejlhallgatók jöhetnének számításba, melyiket lenne érdemes meghallgatom? Mindenképpen zárt fejest keresek kiegyensúlyozott hangképpel.Válaszokat előre köszönöm.
Sziasztok
[ Szerkesztve ]
-
Lizard0828
tag
Sziasztok!
Picit átolvasva a topikot elbizonytalanodtam a Shure 940-es vásárlásával kapcsolatban.
A 840-es valóban hozza azt a szintet picit több méllyel mint a 940-es?
mert ha igen spórolnék azért jópár ezrest!Illetve még ajánlanátok mellé egy megfelelő DAC/AMP-t, olyat amivel már megfelelően szólnának de azért nem túl borsós áron!
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Lizard0828
tag
Sziasztok!
Csak elektronikus zenéhez, abszolút mélyorientált,zárt fejhallgatók közül mik az ajánlott vételek kb 20ezer-ig
Használt is jöhet akár számitásban.Előre köszönöm.
Üdv,sziasztok
-
Lizard0828
tag
Sziasztok!
Olyan élményben volt ma részem,hogy egyszerűen meg kell veletek osztanom illetve ha bárki CAL! fejesen gondolkodna...NE tegye, tessék megvenni
Cimborámnak megérkezett a fent emlitett fejes és valami olyat produkál, ennyi pénzért,hogy pazar.
Nagyon kiegyenlitett, abszolút mély túlsúlyos,de egyáltalán nem zavar be a többi tartományba. Bődületesen dinamikus és határozott az egész hangkép.
Engem nagyon meggyőzött, úgyhogy lehet én is benevezek egy ilyenre
Na csak ennyit szerettem volna.Üdv
-
Lizard0828
tag
Sziasztok!
Szemezgetek a Superlux család 2 tagjával, mert nem volt mèg ilyen termèk a tulajdonomban. Szeretnèk elmenni kicsit a nyitott kategóriában, ha jól olvasgattam akkor a tèr sokkal èrezhetőbb lesz mint a zárt fejesknèl?!
681Evo illetve 668b a kiszemeltek. Szeretem a határozott mèlyeket, de nem szeretnèm ha a többi sáv rovására menne, illetve egy kis gamelès is lenne termèszetesen, nagyon kiváncsi vagyok a nyitott kialakitásból fakadó tèrèrzetre melyiket válasszam ezekre a cèlokra? Vagy melyek mèg az ajánlottak ebben az ársávban?
Köszönöm a válaszokat[ Szerkesztve ]
-
Lizard0828
tag
Sziasztok!
Kifejezetten gamingre, filmre keresnèk most megfelelő fejest, jelenleg egy Superlux 668b ès egy Aurvana live szolgál ki ezen a tèren, de szeretnèk feljebb lèpni.
Kèt kiszemeltem HD 560S a másik pedig Fidelio X2HR, ezek közül tapasztalataitok alapján melyik lenne alkalmasabb, nyújtana nagyobb èlmènyt? Persze ha tudtok ebben az ársávban mèg jobbat szívesen fogadom
Köszönöm, szèp napot nektek!"All The Best And Fuck The Rest"
-
Lizard0828
tag
válasz HELLAFLUSH #106121 üzenetére
Remek, èn is affelè hajlottam inkább
Sok jót olvastam itt róla! Köszönöm"All The Best And Fuck The Rest"
-
Lizard0828
tag
válasz Yodamest #106127 üzenetére
Amazonon lehet még kapni X2HR-t,onnan gondoltam.
Az X3-ról még nem olvastam sokat az az igazság,itt a fórumon sincsen róla sok minden, ezért hajlanék a X2HR felé csak,mert arról áltlánosságban itt is jó véleménnyel vannak.
de most bogarat ültettél a fülembe...
Meg mondjuk X3 itthon is kapható."All The Best And Fuck The Rest"
-
Lizard0828
tag
Üdv!
Vèlemènyetek szerint, kifejezetten elektronikus zenèhez(techno, drum&bass, minimal) van èrtelme mondjuk egy M50X fölè menni, hozna èrdemleges, hallható, minősègi változást mondjuk egy Meze99? Vagy hasonló árkategóriájú mèly orientált fejhallgató?"All The Best And Fuck The Rest"
-
Lizard0828
tag
Nagyon köszönöm mindenkinek a tapasztalatot,okfejtést
Egy Fiio K7-es adja nálam a kakót.Yamaha MT7 ajánlás felirva ,igyekszem valahogyan hallgatózni,vagyis igazából ugye mind tudjuk,hogy ez lenne az elsődleges csak sajnos vidékiként nem olyan egyszerű sajnos összeegyeztetni a dolgokat.
A Meze külseje engem is eléggé hajlamosit hibái elnézésére ,de biztosan kifinomultab megfelelő hajtásról,mint az M50X
HD 600 nekem is van tulajdonomban,de sosem szégyeniteném meg elektronikus zenével , számomra nagyon más vonal.
Hozzátenném van itthon egy első generációs CAL!,azért azzal sem semmi az elektronikus"All The Best And Fuck The Rest"
-
Lizard0828
tag
Sziasztok!
Szeretném kihasználni a Fiio K7 minden tartalékát így beruháznék egy balanced kábelre az X2HR -hez.
Ez megfelelő lenne? [link]
Vagy esetleg ha itthoni webshopban tudtok elérhetőt ajánlani megköszönném!
Üdv"All The Best And Fuck The Rest"
-
Lizard0828
tag
válasz Gzula[HUN] #106877 üzenetére
Ohhh értem,hát akkor azt hiszem elvetem az ötletet,de köszönöm a segitséget és az infókat
-
Lizard0828
tag
válasz Gzula[HUN] #106879 üzenetére
Nemrég került hozzám az X2HR és nagyon szeretem a hangját,úgyhogy ez megtartós egyenlőre az biztos, meg gameléshez is sokat használom a hatalmas tere miatt,szóval kábelestül,mindenestül marad
-
Lizard0828
tag
válasz bitrograde #106893 üzenetére
Most irigyellek rendesen, én is nézegetem a Neumann-t,azt hiszem az utolsó és végleges vélasztásom egy NDH30 lesz majd a jövőben ....
-
Lizard0828
tag
válasz Gzula[HUN] #107033 üzenetére
Én is az imént rendeltem meg a HE-R9-et,ezt nem lehet kihagyni
-
Lizard0828
tag
Ma meghozta a postás nagy meglepetésemre a Hifiman HE-R9-et /múlt hét szombati rendelés/
Egy fél óra hallgatózás után egyenlőre annyit tudok mondani,aki nem kedveli a bass-t felejtse el.Borzasztó komolyan adja elő,feszes,gyors, és nagyot üt, beleremeg a fül rendesen ha az ember elereszti,de közép és magas sincs elveszve,baromi részletes igy elsőre. Én elsősorban ezt elektronikus zenéhez választottam, abban szerintem számomra ez ENDgame lesz.
Aztán most ráküldöm lassan jó kis ISOtek-et
És borzasztó könnyű és kényelmes számomra.[ Szerkesztve ]
-
Lizard0828
tag
válasz CoroStar86 #107120 üzenetére
Köszönöm
Nézegettem én is a Deva-t, nem hallgattam még sosem planárt,de most nagyon csábitóak ezek a Hifiman ajánlatok
Amúgy ez az akció meddig tarthat vajon?"All The Best And Fuck The Rest"
-
Lizard0828
tag
válasz CoroStar86 #107129 üzenetére
A He-R9 nekem 36Usd volt, de ez valóban nem egységes ami amúgy érdekes, hogy miért is nem?!
-
Lizard0828
tag
válasz Mathiask #107194 üzenetére
Szia! Én múlt hét péntek óta vagyok egy HE-R9-nek a tulajdonosa.
Azóta rendesen bejárattam már /Isotek,illetve egyéb zene és game/ szerintem nagyjából a végleges hangját adja. Én elsősorban erős mélyekkel rendelkező fejest kerestem,na hát abban nincsen hiány.Ilyen mélyeket én még nem hallottam fejhallgatóban,de ami a legszebb abszolút nem mászik rá a középre és a magasra.Ütős,gyors,pontos és valóban beleremeg a füled ha feltolod a hangerőt.Végtelen részletes számomra a hangkép,nekem ennél jobb zárt fejes úgy gondolom nem kell. Ami meglepetés volt ,hogy zárt fejes ellenére igen komoly tere is van egyben.
A hirek igazak, valóban műanyag az oldala,de tapintásra kellemes, csak szedi az újjlenyomatot
Fejpánt bőr,kellemes illattal és számomra kényelmes ,puha.
Maga a fejes párna szerintem műbőr szélű,azonban abszolút puha,kellmes.A hozzá kapott gyári kábel viszont nagyon rendben van tapintásra,minőségre. A bal oldali csatlakozó Balanced támogatással is bir,igy ha szükséges könnyen upgradelhető. Egy anno 600 usd-ról induló fejeshez képest valóban picit nagyobb minőséget várhatna az ember,de cserében borzasztó könnyű amúgy és amit hangban tud azt nagyon komolyan tálalja, nálam nagyon betalált főleg tokkal vonóval 145 usd áron
/a csomagban lapul még egy egyedi Hifiman-es fejhallgató állvány is,persze nem kell semmi extrára számitani,de mindenesetre figyelmes dolog/[ Szerkesztve ]
-
Lizard0828
tag
válasz CoroStar86 #107427 üzenetére
Nagyon erősen gondolokdom egy Deva Pro beújitásán még.Nem volt még planárom,de nagyon kiváncsi vagyok rájuk.A napokban lehet megtörök...
Milyen stilus fekszik neki amúgy a legjobban eddigi hallgatózásod alapján?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Vicces képek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- Anbernic RG556 kézikonzol teszt
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest