- Facebook és Messenger
- OpenWRT topic
- DIGI kábel TV
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sweet.tv - internetes TV
- YouTube
- AliExpress tapasztalatok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs_Laci
senior tag
válasz EQMontoya #33740 üzenetére
Ne haragudj de az 50K vs 30K az nálam nem "kicsit" drágább kategória és annyival meg nem jobb.
Azt a DT770-et én is néztem Vodkaboy-nál és akkor nagyon jó ára volt ami csak felfele mozdult el. Amennyit meg mostanában ér, azért már inkább moddolt D5000-et vennék. És ott megintcsak előjön, hogy nem hordozható.
Szóval továbbra sem tudok 30K-ért annyira sok ellenfelet neki. Főleg ami még vállalhatóan is néz ki. (wife acceptance factor) Persze egy percig sem állítom, hogy 60K-ért meg bármilyen formában ajánlható.
-
Cs_Laci
senior tag
válasz EQMontoya #33748 üzenetére
Jaja, az a 200 EUR pofátlanul alacsony ár volt érte. Gondolkodtam rajta de én inkább a nyitott vonalon mozgok.
A DA-300 egy korrekt DAC, azzal próbálgattam D5000-et és eléggé szerették egymást. Akkor határoztam el, hogy beszerzek a D5000 / D7000 családból egy darabot még ha mindenki hülyének is néz A Beyer erősítőt nem ismerem.
Én utazni többnyire IEM-et viszek Comply Tx-400 paddal, úgy aludni is lehet benne és mintha egy füldugód lenne Csak a gépek hulladék jack-jének minden hibáját kihozza annyira érzékeny.
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
válasz EQMontoya #33779 üzenetére
Átlagos zenehallgató igényének teljesen megfelelnek
ezek a kis dac-ok ami a fejesekben vannak. (és ez most nem lenézően értsd)(#33781) pulutodurumo
A DTX910 ill. TAD400 világos hangképpel bír, vagyis a basszus nem az erősségük[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
h1mpi
félisten
válasz EQMontoya #33936 üzenetére
Az oké csak ezt a Beyer se tudod a PC-vel összekötni, mint ahogy az AIAIAI TMA-1 mic-et se sikerült, pedig minden kábellel megpróbáltam, ami létezik.
(#33937) Ati1979: azokat meghallgattam, de nem hagyott "mély" nyomot bennem, ezért lett a DT990
Az biztos, de hidd el, hogy a személyre szabott hifi füles és mic kombinációnál nincs jobb. Én vagy 20 fejest meghallgattam, mire ez a Beyer megtetszett.[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
contaxg
veterán
válasz EQMontoya #34394 üzenetére
Persze, hogy van jobb forrás az E10 helyett hasonló műkődési feltételekkel.
Csak amiket én hallottam Centrace DACport, HRT Microstreamer, AudioQuest Butterfly és van egy Meridian is ( a nevét elfelejtettem). No az sem volt rossz. Az árakban nem adtál korlátot, így a fantáziám most szabadon áramolhatottA jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
contaxg
veterán
válasz EQMontoya #34659 üzenetére
Fejestalikon mindig van erre lehetőség.
A következő minitali a két ünnep között nálam lesz, de most főleg a hálózati lejátszók lletve a pécés zenejátszás lesz terítéken.(#34662) Oreyus
Videótesztet??
Azért az nem olyan egyszerű szerintem..[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
törölt tag
válasz EQMontoya #34689 üzenetére
Gondolom az alábbi mondattal volt bajod neked is: "Durván 750 000 forintért igazi high-end szólt a füleinkbe, hogy ezt a szintet mennyiből lehetne kihozni normál sztereó lánccal, azt csak saccolni tudjuk, talán valahol 2 M táján kezdenének előjönni azok a finomságok, élmények, amiket e tesztelés során volt szerencsénk átélni." Ez tényleg egy alapvetően hibás mondat, ezen a szinten inkább fordítva szokott lenni az arány - amellett, hogy persze a fejhallgatós és a hangdobozos rendszer nem egymáshoz hasonlítható, hiszen lényegükben különböznek a hangot tekintve.
A cikk többi része elvileg nagyjából rendben van, bár sajnos elég hevenyészett, éppen arról alig esik szó benne, ami a cikk témája lenne: az egyes kábelek hangminőségéről.
Az AV-Online valóban nem egy hiteles orgánum. A What Hi-Fi valóban jobban viszonyul a valósághoz, de érdemesebb hiteles szaklapokat olvasni - a What Hi-Fi inkább csak hobbilap.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz EQMontoya #34709 üzenetére
Ezért reagáltam, mert ugyebár amit mondasz (elvi alapon), típusos. Alkalmasint a valóság pedig szembenáll ezzel, szerencsére nem a kategorikusok szabják meg, hogy USB kábelek hangminősége között van-e különbség. DEJVID-hez hasonlóan én se akarok itt belemenni a témába, nem is fogom tovább gombolyítani a fonalat, csak leszögeztem, éppen azon a téren semmi baj nincs a cikkel, ami szerinted a fő baja, lásd amit lebullshitezel.
....................
További félreértések elkerülése végett: én teljesen más cikkre reagáltam, mint amire Contaxg rragált, és amiről ő hitte hogy én is reagáltam rá. Az a Beyer szál egy másik szál, ez a szál audiofil USB-kábelekről szól.
-
törölt tag
válasz EQMontoya #34731 üzenetére
Halkan mondom, hogy igen. Persze jelentős elvi és gyakorlati különbség van aközött, hogy éppen "élőben" zenét hallgat az ember, kvázi streamel a kábelen, vagy hogy éppen másol. De igen, persze a másolásra is hat a kábelminőség, csak persze jóval kisebb mértékben, mivel más a történés.
Te persze ezzel nem értesz egyet, és ennyiben maradunk. -
.DLL
veterán
válasz EQMontoya #34800 üzenetére
Az ATH a Japán, saját piacra egyszerűen olcsóbban adja a fejeseit. Ez ellen az itteni forgalmazók nem tudnak mit tenni, mindenesetre nemannyira éri meg ezekkel foglalkozni. :\ Nem tudom, hogy ez az összes kategóriájukra igaz-e, de az ART széria biztos olcsóbb Japánból. Evvan.
(#34799) Chepany: Hát, ha mély kell, akkor EVO, esetlegesen HI-2050. A teret érzed, amikor a zenét hallgatva meg tudod mondani, hogy 1-1 hang milyen irányból és milyen messziről szól. 3D élmény (megfelelő forrással).
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
contaxg
veterán
válasz EQMontoya #35163 üzenetére
Fejhallgatós találkozó nyitva áll mindenki előtt. Egyelőre semmi biztos.
Fülhallgatós tali lesz februárban. Esetleg legyen a kettő együtt?
De ehhez kellene a fülhallgatósok beleegyezése is...[ Szerkesztve ]
-
Ati1979
veterán
válasz EQMontoya #35198 üzenetére
Ilyen helyeken nem is nagyon vannak nagy impedanciás fejesek. Csak könnyen hajtható ócskaságok. Már bocsánat. Ilyen marley és sms audio és társai.
(#35197) Plazmacucci
Inkább itt kérdezd inkább meg mit ajánlanak telefonhoz ennyiért.
Ezeken a helyeken általában elég gyenge a kínálat. -
sickoface
tag
válasz EQMontoya #35329 üzenetére
fuh, köszi srácok a megerősítést mert már mindent felfordítottam, de ezek szerint nem nálunk volt a hiba. egyébként érdekes, hogy lett egy jobb minőségű fejesen és mindent jobban megmutat a zenében, még a hibákat is. és igazad van, sercegés, csak nekem ez a szó abszolút nem jutott az eszembe.
még egyszer köszönöm, elég sok fejfájástól mentettetek meg.
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
válasz EQMontoya #35513 üzenetére
Valami azt súgja nekem, hogy ez a fejes inkább a hifistáknak szól és nem a zenebarátoknak.
(#35514) assemble
A Pono máshol is téma úgy látom..[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz EQMontoya #35759 üzenetére
Olcsó cuccnál inkább nagyobb az esély, mert a hipervékonyka, látszólag praktikus, látszólag kéhyelmesen és egyszerűen kezelhető, egyúttal hiperkönnyen meghibásodó vezetékkonstrukció egyik eszköze a teflonozás. A drágább konstrukcióknál, ahol a teflonozás más célokat szolgálna (lásd litze szerkezet), ott tapasztalatom szerint ritkább. Furcsa módon, leginkább éppen a leggagyibb fej-fülhallgatóknál használnak éppen a gagyiság elősegítésére ahhoz hasonló technológiát, amelyhez hasonlót másutt a "drágaság elősegítésére". Hangsúlyozom, hogy hasonló, nem azonos technológia.
[ Szerkesztve ]
-
krichd1
addikt
válasz EQMontoya #35859 üzenetére
K702 és Q701-nek cserélhető a kábele. Egyiken sincs mikrofon. A K702 Anniversary Editionnek más a fejpántja, illetve a K712 Pro-nak.
Alapvetően a K701/K702/Q701 nagyon hasonló hangú fejhallgató, árnyalatnyi különbség van köztük. Igaz, egy régi korai szériás K701 sem teljesen úgy szól mint egy mostani, de ez lehet a bejáratódás miatti különbség is, de akár gyártástechnológiai változás miatt is.[ Szerkesztve ]
Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql
-
-
contaxg
veterán
válasz EQMontoya #36204 üzenetére
Elvileg erre még jönne Áfa is Tehát 400x1.27-tel jobb lenne számolni.
-
contaxg
veterán
válasz EQMontoya #36248 üzenetére
Egy sziszegős DT990 PRO-hoz e10k?
45k-ért van 990PRO. Ha jól számolom akkor még mindig marad 35k DAC+erősítőre.(#36251) EQMontoya
Talán egy Dacmagic XS éppen hogy beleférhet még 35k-ért A kettő együtt éppen 80k[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
válasz EQMontoya #36441 üzenetére
Jah, így már értem. Mindenkinél más ez a szint, de jelen van, max kimondva nincs. Nekem mondjuk nem okozott gondott azonosulni az S500 hangjával, hiába volt és van is jóval drágább fülesem. Egyébként meg csak játék a szavakkal főleg, tapasztalati, illetve ízlés alapon és/vagy egy kis sznobizmus.
[ Szerkesztve ]
-
HoaryFox
őstag
válasz EQMontoya #36604 üzenetére
Lehet inkább egy könnyen beszerezhetőt választok, ez a Creative Sound Blaster X-Fi HD USB külsőre is szépen passzolna a gépemhez, és ráadásul még bőven benne vagyok a keretben (most rendeltem meg a Takstar Pro80-at Amazonról 78$-ért )
[ Szerkesztve ]
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.