- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Proxmox VE
- Microsoft Excel topic
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- ASUS routerek
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
Kis grado valakinek?
ツ Headphones on - World off
-
ntomka
nagyúr
válasz dudika10 #14736 üzenetére
Ha vesz az ember egy rendes fejhallgatót, akkor abban meg gond nélkül lehet akárhányszor cserélni... (persze nem is törik meg egykönnyen).
A Gradot a rendesek közé tenném, de hogy gond nélkül lehetne cserélni a kábelét, ráadásul akárhányszor, azt nem mondanám. Igaz legalább, hogy olyan batár, hogy biztosan nem törik.
[ Szerkesztve ]
-
ntomka
nagyúr
-
ntomka
nagyúr
-
ntomka
nagyúr
-
ntomka
nagyúr
-
ntomka
nagyúr
válasz Djsaba #19788 üzenetére
Jó volt a maga idejében, korát felülmúlta a hangkártyák között, de már több, mint 10 éves technológiáról beszélünk. Eljárt fölötte az idő. Azt leszámítva, hogy még mindig kevésbé zajos tud lenni, mint sok mai alaplapi, technikailag a modern alaplapik is jobban muzsikálnak.
-
ntomka
nagyúr
-
ntomka
nagyúr
-
ntomka
nagyúr
-
ntomka
nagyúr
Rég jártam erre.
EDT 1350 N párnát szeretnék venni DT 1350 fejeshez. Tudna valaki segíteni hol keressem? Google nem a barátom.
-
ntomka
nagyúr
A DT 1350-em kábeléről egy ideje szépen lefoszlott a műanyag borítás. Kábelt nem akartam cserélni, így a hétvégén jutottam végre el arra a pontra, hogy valamennyire felújítsam. Csak csatlakozó lett cserélve, hogy tudjak ráhúzni első körben egy műanyag spirál borítást merevítésnek, majd arra nylon szövet hálót. Két végén zsugorcsővel eldolgozva. Viszont most meglepődve tapasztalom, hogy mennyire megváltozott a hangja. Gondolom az egyetlen kicserélt alkatrész, a csatlakozó az oka (meg gondolom a másmilyen, nem gyári forrasztóanyag is befolyásolja). Picit szélesedett a tér, kiegyenlítettebb (a közép-mély nem ül rá a fentebb lévő hangokra és tisztább lett a hang. A gyári csatlakozó ilyen rossz minőségű lenne (amit kétlek, mert nem egy drága csatlakozót vettem hozzá), vagy épp az új csatinak lett kisebb az ellenállása és az egész fejhallgató impedanciájának egy részét a csatlakozó adná? (Most csak találgatok, ilyen szinten nem értek már hozzá.) Vagy inkább pont fordítva, megnöveltem az ellenállást?
-
ntomka
nagyúr
Jogos, csak utána okos az ember (egyébként én is egyből erre gondoltam, miután meghallottam a hangját, csak épp az eredeti csati már egy nagy kukában hever valahol, így már nem tudok mit mérni).
Egyébként nem hiszem, hogy az eredeti csati olyan fene jó lett volna. Sima bevonatos valami, már az aranyozott szín rég lekopott róla.
[ Szerkesztve ]
-
ntomka
nagyúr
válasz vodkaboy22 #78608 üzenetére
Meg fül és fül között is van különbség, még egy adott fejen lévő fülek között is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Rtx 4070 ti super omniblack 35 hónap garamciával
- Core2Quad Q9550 garanciával
- FULL CTO 2019 MacBook Pro Retina 13" 2.8GHZ i7 / 16GB RAM / 512 GB SSD / Magyar billentyűzet
- Nokia, retro mobilok, régi telefonok, samsung, alcatel, sony ericsson,sagem, motorola
- AMD Radeon VII 16GB Videókártya szép állapotban csavarmatricás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest