Új hozzászólás Aktív témák

  • Bodz

    nagyúr

    Sennheiser HD 58X

    Szép volt, jó volt, eladtam hamar. Csak a szokásos.

    Tulajdonképpen jogos a hype körülötte, remek fejes. Árát simán megéri. Kényelem, párna, kábel rendben van. A műanyag csöppet olcsó hatást kelt, de nem vészes.
    Azt elején le kell szögezni, hogy nem jobb a 600/650 párosnál. Sőt, azok a jobb forrással jobban skálázódnak. Persze ez alá is lehet tolni. Éppen elzizeg egy telefonról is, de azt a hülyeséget el kell felejteni, hogy elég neki és a tudása legjavát így kiadja. Hát nem, nagyon nem. Szóval érdemes költeni rá.
    Élénkebb, agilisebb tőlük, főleg 9-10kHz környékén. 650-nél úgy általában kevesebb a mélye, de cserébe mélyebbre lemegy, inkább érezhető a szub tartomány is. Nyitott fejes, szóval igazán ütős azért nem tud lenni, csak jelen van a zenében a mély. Kellemesen kíséri a többi tartományt, de sosem tolakodó, talán így a legérhetőbb. 600-nál meg több minden téren a mély. Közepe rosszabb, illetve egész pontosan azt a természetességet nem tudja, mint azok. De különösebb probléma így sincs vele, mindössze családon belül megy ez jobban is. Tere nem a legnagyobb, hű meg há érzést sosem fog kiváltani, néha egész intim is. Viszont pontos, jól meghatározhatóak az irányok, hangszerek, énekesek elhelyezkedése. Ennek megfelelően játékra is ideális lehet, ha nem igény a brutál mély.
    Valószínűleg tényleg a 660-hoz állhat legközelebb, de azt még mindig nem hallottam.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák