Új hozzászólás Aktív témák

  • Brett001

    aktív tag

    Na megjött a HifiMan Sundara! :) Mivel bejáratott demo példány gyorsan tudok adni egy kis élménybeszámolót a valós hangról, nem kell bejáratásra várni.
    A felépítési minőség nem tűnik egyáltalán rossznak, nagyon kényelmes. Viszont aki a kábelét tervezte, remélem bérelt helye van a pokolban. Rúgja ki magát össze-vissza, tekeredik... :(((

    A hangja viszont tényleg zseniális! Kellően széles színpad, a magasak nem forszírozottak, semmi bántó él nincs bennük. A mélyek - ami nekem fontos szempont - pont olyanok, amit szeretek. Nem basshead, nem megy le a pincébe, de határozott, jól kontrollált. Az AKG K550-nél fényévekkel jobb! :) :) Legnagyobb erőssége azonban a középtartomány. Részletező, finom; az énekhangok nagyszerűek. Katie Melua-t hallgattam, csendesebb részeknél az is hallatszik, ahogy az énekesnő nyel egyet.
    Egyébként 37 ohm ide vagy oda, kell neki a megfelelő erősítés, a Foobaron és a Audiolab M-DAC-on is -5 dB-re kell a hangerőt állítani, illetve a Foobaron néha 0-ra is.
    Mellesleg úgy néz ki, hogy Bodz kollégának igaza van és azért majd kell neki az Audiolabnál jobb forrás, tud ez a fejes "belkantósabban" is muzsikálni. Hiába na, az M-DAC elsősorban DAC és nem dedikált fejes erősítő. :R

    "Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester

Új hozzászólás Aktív témák