Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    válasz #56474624 #65073 üzenetére

    nézd, az elmúlt 3 hónapban 4 fejesnél figyelhettem meg a változásokat. mindegyiknél volt. az, hogy "nagyon" vagy "kicsit", nyilván emberfüggő, hiszen van, akinek a 15 kg ugyanolyan nehéz, mint a 25 kg, van, akinek az első könnyű, a második meg "emberes". ez tök természetes.

    ahogy az is, amit mindig leírunk: elsőre nem kell ítélkezni. a dobozhang, a túl sok vagy kevés mély, az éles magasak mind-mind változnak, ahogy bejáratódik a fejes.

    az, amiről beszélsz, hogy pszichikai, tök más dolog. ahhoz elég egy megfázás, vagy egy jobb-rosszabb kedélyállapot, egy fáradt éjszakai vagy harsány nappali állapot, hogy máshogy halld a hangokat, más érzéseket keltsen benned. és igen, jó hogy hozzászoksz egy hangzásvilághoz, ami másnak "szar". mert minden relatív, és a hangzást emberek hallják.

    de attól még szerintem felesleges a topiklátogatókat azzal traktálni, hogy nincs bejáratás, csak megszokás, mert van. elfogadom, hogy a te hozzáállásod szerint nincs, ezért az "agyad" elutasítja a változást, ergo nem "hallod", de szerintem egyszerűbb, ha maradunk a szokásos "a hangkép nagyjából ez lesz, csak minden finomodik" verziónál.

    csak azért mondom, mert ennek az lesz a vége, hogy jönnek az emberek a "mi ez a sz.r amit ajánlottatok" hsz-ekkel, merthogy nincs bejáratás.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák