Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pmheros

    őstag

    Vettem egy Shure SRH840 -es fejest.
    Első komolyabb fejhallgatóm, így nem feltételen lesz pontos a véleményezésem. Senki ne várja, hogy olyan szavakkal dobálózzak mint jó tér, egységes hangkép, mert fogalmam nincs ezekről. :N

    Pár mondatban:
    -Zárt, fül körül támaszkodó fejest kerestem amiben nincs eltúlozva a mély, sem nagyon kiemelve a magas. PC-ről egy usb -s HOT AUDIO DAC, és Kenwood KA-770B stereo erősítő a fejes "meghajtása".

    -Korábban leírt hsz -okkal ellentétben, van mélye szépen. Nagyon érdekes hogy pár mm -el elemelve a párnákat a fejemtől el is tűnik a mély !!! Talán azért térnek el az egyes vélemények a mélyeiről, mert nem áll mindenki koponyáján egyformán. Talán.

    -Kíváncsiságképpen rádugtam egy pár dologra: Galaxy Nexus szépen hajtja: nem futotta ki rajta magát (a mély kevésbé volt jelen), de nagyon rendben volt. Asus Xonar DX volt a következő áldozat Foobar alatt, kifejezetten jól szólt. Egy gyengébb realtek (ALC662) -es lapra is rá lett dugva, és ott jött a csodálkozás. Mindenféle nyikorgás nyüszögés volt halkan jelen. Ugyanannál a gépnél egy "gémer" Speedlink Medusa NX Premium :P fejhallgatóval nem voltak észlelhetők az alapzajok. Ebből mindenki vonja le a tanulságot mennyire érzékeny a szerkezet.

    -Átlagos méretű füleim vannak, éppen elférnek a párnán belül. Jelen pillanatig kb órája van most folyamatosan a fejemen, és nem érzem a mások által nehéznek mondott jelenséget. Jól hozzáigazítottam a fejemhez, és bizonyára egyenletesen oszlik meg a 'terhelés'. Futni és sem ebben mennék el. Jelenleg 25°C van a szobában, nem fülledt még be a fülem alá.

    -Az anyagi keretemet túllépve választottam ezt a fejhallgatót. Biztos vagyok benne, hogy lett volna jobb, de nekem ettől is fülig ér a szám. :D

    [ Szerkesztve ]

    nem vagyok tökéletes

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés