Hirdetés
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- DIGI internet
- Microsoft Outlook topic
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- C# programozás
- Windows 10
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Ati Crossfire: [link] Ha régebbi kártyád van, akkor érdemes elolvasni!
AMD Crossfire:
Új hozzászólás Aktív témák
-
eladohardver
őstag
válasz strikex #5686 üzenetére
12.9 béta driver tökéletesen használlható Battlefiled 3 HD5970 és win8 64 bit kombónál... bármely más driver installálás után műxik crossfire, viszont egy újraindítás után hasonlóan az álltalad leírtakhoz cf sucks!
Jófajta AMD drájver. Hope can fix it amd
[ Szerkesztve ]
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤
-
Syz
senior tag
-
BeLucZ
addikt
válasz strikex #6058 üzenetére
2 db 5970 az sztem kb egy 7970 CF szintjén mozoghatna tökéletes skálázódás esetén és ha nem fut ki a vramból, bár annyi nyűg lenne vele hogy rohadtul nem érné meg, meg újabb játékokban amúgy is jobb a tahiti
(#6120) radi8tor1 : tisztában vagyok vele és ügyeltem is rá, hogy ne ezen múljon, mondom csomó helyen megy, bf3 istencsászárul megy vele, de sc2 nagyon rosszul skálázódik, tudtommal amúgy sem egy AFR barát motor fut alatta, de én azt hittem az amd csinált hozzá cf profilt és hogy müxik vele, elképzelhető hogy a 2.00 patch sorozatig ment is, csak akkor igy technikailag hazavágták a gamet, lehet azóta nem működik hozzá a régi profil, tudtommal 12.6 óta volt hozzá cf profil
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 RED DEVIL Eladó! 99.900.-
- Gainward RTX 4080 16GB GDDR6X Phoenix - Új, 2 év garancia - Eladó!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- ASUS ROG STRIX RTX 3090 24GB Dobozos 1-Év garanciával, számlával!
- Asus Dual Rx580 OC 8GB BESZÁMÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest