Új hozzászólás Aktív témák

  • FunPro

    senior tag

    válasz arty #15868 üzenetére

    Nekem mindig az a régebbi mém jut eszembe, az apokalipszis négy lovasáról: Korai hozzáférés, túlélő, nyílt világú, kraftolós. +1 a zombik. :K

    És ezzel az a bajom, hogy mindig van egy trend:
    Megjelent a wow, mindenki nekiállt mmo-t gyártani. Jött a dota, mindenki mobát csinált. Jött a pubg, mindenki battleroyalt. Jött a dayz, vele jöttek a lovasok.

    Ezzel még nem is lenne baj, csak elég nehéz egyes műfajokon belül egyedi és jó játékot csinálni. Régen ott volt a quake a cod a battlefield és a cs. Mindegyik más volt. Most minden játék egy kaptafa.

    És én úgy vettem észre, hogy mostanába a rogue játékok lettek felkapva, amiből véleményem szerint elég nehéz jót csinálni. És ezekkel van teli a bundle. A másik a hack and slash/dungeon játékok, amik megint csak elég rétegcuccok, mégis népszerűek. A legrosszabb ezeknek az ötvözete.

    Nekem az a bajom a havi bundlival, hogy túl populáris akar lenni. Ennek hála bekerül mondjuk 2-3 rouge cím, 2-3 pixelart indie, 1-2 dungeon/hack and slash, 1-2 játék ami nem ez és nekem tetszik, 1-2 japán cucc, mert japán menő, meg a maradék nagyon indie nagyon pixel nagyon töltelék játék. És az 1-2 játék ami engem érdekel olcsóbbra jön ki külön-külön megvéve, mintha beruháznék a bundlira.

    I'll try my best, and that's the best anyone can do.

Új hozzászólás Aktív témák