Új hozzászólás Aktív témák
-
Bferibörs
addikt
válasz spiritex #1788 üzenetére
nem csak a MyAudio ilyen (szerintem az olcsó húsnak híg a leve szindróma fenn áll ezeknél is ) gondoltam veszek egy ilyet ez 3g-s talán használhatóbb számomra, 35 ezret kértek érte.Nem volt nálam 24 órát sem, vissza vittem.
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
Ledfold
tag
válasz spiritex #1671 üzenetére
Sziasztok!
Vettem egy myaudio 704O tabot 12 ezerért a Tecsóban. Ugyan olyan mint a Beex S1 szerintem ugyanott gyártják csak átlogózzák. Tetszik a matt fekete keret és hátlap, az összeszerelése sem gagyi. A Média Markt-ban láttam ezüst kereteset, na az gagyi volt. A tapasztalatok:
Eddig minden rendben vele, amire használom arra megfelelő. Az Ebookdroiddal olvasok vele (PDF-RTF). Szuper ez az alkalmazás. Mindent visz, és sok az állítási lehetőség.
Ha csak olvasok akkor repülőgépes üzemmódba kapcsolom és amennyire nem zavaró leveszem a fényerőt.
Ha nem használom azonnal kikapcsolom.
Pár rossz tulajdonság:
- spiritexnek igaza volt a kijelzője nem a legjobb, de még használható.
- Akku nagyon merül, kb 3 órát lehet vele olvasni.
- A kijelzője nagyon karcolódik, ez mondjuk bekapcsolt állapotban nem észrevehető.
- Néha kicsit lassan reagál, de még belefér.Összességében megérte a 3 db könyv árát. Jobbat csak 36 ezer körül lett volna érdemes venni ami már 8 colos, annyit meg nem akartam rákölteni.
Üdv.
Ha valamiről úgy érzed rossz, akkor tehetsz semmit vagy valamit. A semmit már próbáltam... S. T. - Alkudj meg ha tudsz, de ha nem tudsz, ne tedd! P. C.
-
Labella79
újonc
Sziasztok
Van egy Myaudio Tablet Series7 7040-em sajnos semmilyen SD-kártyát nem ismer fel nagyon megköszönném ha valaki használható tippet adna. Sajnos nagyon kezdő vagyok ebben a témában így hálás lennék ha szájbarágósan írná le valaki,hogy mit tegyek,
Köszönöm.Boldog új évet mindenkinek
-
-
nagyúr
válasz Labella79 #1805 üzenetére
Az sd kártyát előbb pc-n formázd meg, majd ted be a tabletba. Ha akkor sem jó, akkor szervíz.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Leito92
tag
Jelentem a Dead Trigger is szépen fut 704O-n. Egyébként nem tudjátok hogy lehet megoldani, hogy a játékok datái ne a belső sd-n legyenek hanem a külsőn? Mert a belsőn nagyon kevés hely van és így nincs kihasználva a 16 gigás sd-m.
-
Martin094
csendes tag
Vettem a tacsóban egy Myaudio 708F-et kellemesen csalódtam a gépben. Ahhoz képest, amire számítottam pöcröff működik. Viszont, az kicsit feltolja az emberben a pumpát, hogy a Tesco 1GB rammal hirdeti, de én már csak a kocsiban vettem észre, hogy 512MB van benne. Jó, én voltam a hülye hogy nem olvastam utána, de ez akkor is pofátlanság.
De mindent összegezve, jó vételnek tartom.
-
ayden
tag
válasz Martin094 #1813 üzenetére
Az első készlet valóban 1 gigával érkezett, a következő ugyan azzal a névvel és kóddal már csak 512 rammal. Azért ez szerintem erősen a gyártó mocska. Persze ez nem boldogit téged, egyre durvább dolgokat megengednek már itt.
Love is like wind, even though you can't see it, you feel it.
-
PLaci58
addikt
Vagy lehet, hogy Kínában?
Nem biztos, hogy a megrendelő és forgalmazó tud a dologról.
Az első szériát megnézték, megfelelt és rendeltek még, ami ilyenre "sikerült".
Szerintem arra nincs ember, hogy pl. egy 10 ezres tételt átnézzenek.
Nem mintha védeni akarnám a céget.
Vissza kell vinni a boltba, ha nem az van benne amit ígértek!beldeczki!
Nincs és! Mindenki tudja (majdnem), hogy rootolt androidhoz nem kell segédprogram a külső SD-re való programáthelyezéshez[ Szerkesztve ]
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
SamWarrick
csendes tag
Üdvözlet!
Pár napja vettem egy 708QA típusú tabletet a Tacskóból, az lenne a kérdés, hogy van-e rá olyan ROM ami nem akadozik használat közben. 4x1.2GHz és 1GB RAM nem indokolja a néha fél perces megakadásokat, hasonló hardver van a Jiayu G3S telómban, nyoma sincs ilyesminek. Plusz valahol írták, hogy a MyAudio mókol valamit a romjaival és más is tapasztalt ilyesmit. Onda 711S tab romját merjem rápakolni? Ugyanez a SoC, felbontás, ram, tárhely. Tud valaki segíteni? Előre is kösz!
BUÉK!
-
beldeczki
aktív tag
válasz PLaci58 #1819 üzenetére
rootolt androidhoz nem kell segédprogram a külső SD-re való programáthelyezéshez
Direkt programot linkeltem, amivel egyszerűen megcsinálhatja amit akar. Persze, hogy segédprogram nélkül is meglehet csinálni, de ha van rá app akkor csináljuk azzal, és nem kell vele szórakozni.
-
petratamas
újonc
Tisztelt,és nagyrabecsült fórumozók!MYAUDIO 708F-tipusú tablet ujraélesztése okán fordulok hozzátok.
Óriási segítség lenne,ha gyári fw letöltési,beszerzési lehetőségéről informálni tudnátok.A szervíz telefonon nemelérhető,e-mailre nemválaszol.Felturtam a netet,de eredménytelenül.Minden segítséget örömmel veszek,a legkisebb morzsa is érdekel,ha valakinek lenne mentett gyári fw-je,vagy tud letölthető verziót.ÖRÖK HÁLÁM!! -
Deck
titán
-
jFox
addikt
válasz petratamas #1824 üzenetére
Miért nem? [link]
[ Szerkesztve ]
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
adamvaradi90
újonc
válasz petratamas #1822 üzenetére
http://english.myaudioworld.com/mysupport/firmware/Series-7-708F/
Erre a linkre nézz rá. Töltsed le hozzá még le a magyar myelvü használati útmutatót is . Ha nem megy a driver feltelepítése, akkor másold be manuálisan windows/system32/drivers mappába (ha amd-pri van a gépedhez az amd-s drivereket , ha intel akkor az intel procihoz való dtivereket. -
petratamas
újonc
válasz adamvaradi90 #1827 üzenetére
Köszönöm a segítséget,neked,s mindenkinek!!!Már megoldottam.Megy a tablet ezerrel.
-
zoli978
tag
Sziasztok vettem egy 708 QA-t és megtelt a belső memóriája vettem bele egy 32 Gigás memóriakártyát. A márketről amit leszedek játékot és van hozzá kiegészítő fájl hogy lehetne rárakni a külsőre? Próbáltam csak szimplán az áthelyezéssel de akkor a játék letölti újra a telefon memóriájába válaszotokat előre is köszönöm
-
kicsi609
csendes tag
Kedves Tabletesek!
Connectify programon keresztül osztom meg a WIFIT a laptopomról a tablettel. Egy 8 gigás 708DR típusom van és a böngésző,ami alapjáraton fel van telepítve rá rendszerint kidobál egy kis időnyi betöltés után. Fekete képernyő jön be és visszadob a főképernyőre. Mivel van a baj? Egy facebook, vagy egy átlagos honlapon is fél perc böngészés után lefagy és kidob. Hol a baj, kérlek írjátok meg mi a megoldás. tettem fel chrom böngészőt is, azzal sem volt jobb.Köszi a segítséget
Ó te jó ég ....
-
kopogo
tag
Hello!
Érdeklődnék javítási lehetőség iránt
MyAudio Tablet Series7 708DR üvege touch része repedt meg.
A kukán kívül.
olvastam ,hogy 1mm plexi lappal lehet helyettesíteni ???[ Szerkesztve ]
-
nesa
veterán
Udv!
Van egy 704 em
Jart mar valaki ugy hogy a magazinoknal letoltok valamit utanna probalom megnyitni es azzal elis koszon hogy sajnos a magazinok alkalmazas lealt.
Ilyenkor mit lehet tenni?[ Szerkesztve ]
-
motrola
aktív tag
Sziasztok
Adott 1 Myaudio 7 tablet, amely minden bekapcsoláskor az angol menüvel és nyelvi beállításokkal jelentkezik be. A telepített programokat is elfelejti kikapcsoláskor.
Mi bűne lehet ? Találkozott már valaki hasonló hibával?
motrola
Dell Latitude 5490, POCO X5 5G, Umidigi, Chuwi Hi10X
-
GuruZone
őstag
sziasztok,
a Series7 704T tabletre létezik méretpontos fólia?(netán valami nevesebb gyártó ugyanilyen kivitelű termékére)
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
spiritex
veterán
-
lilili
csendes tag
Sziasztok, esetleg kijelzőt lehet hozzá szerezni valahol,mert betörött....nem garis a cumó!
Előre is THX..... -
jFox
addikt
Mihez? Egy pontos típus nem ártana. De szerintem javítják a MyAudio-sok garin túl is, csak győzd kivárni.
Egyébbként tudod, hogy 1+1 év gar van az MA készülékekre?
1 év teljes körű + 1 évig csak az alkatrészt kell fizetni.--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
jFox
addikt
Meg kell kérdezni, szerintem nem lehet olyan drága a rezsióradijuk.
Viszont jó esélyel van alkatrészük és ha benne vagy a 2 évben akkor még munkadíjat sem számolnak fel.
A javítási idő, nos az annyi amennyi. Gondolom a garis cuccok elsőbbséget élveznek. Meg ahogy tudom nincs túl nagy apparátusuk a javításra. Uh. nem hiszem, hogy 1 hónapnál hamarabb megcsinálnák.[ Szerkesztve ]
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
Biluxzsolt
aktív tag
Sziasztok!
Egyik ismerősöm 10-ért árulja az 1 hónapos 704o-ját.
Megér annyit?Állítólag tökéletes,természetesen garanciával stb.
Ez lenne az első tab a családban.
Net,Youtube-(mesék,zenék),játék-(pou)lennének rajta nézve.
Mit érdemes esetleg megnézni vásárlás előtt rajta?
Bilux"Ha három madár lennék,látnám magam felülről,amint magam mögött repülök."
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- Horizon: Zero Dawn
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 11"(2022) 128GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3772
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
- Surface Pro 8 Platinum ezüst vicc áron! i5-1135G7 8GB 512GB 3K 120Hz
- iPad 7th. 32GB Cellular Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3779
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest