Aktív témák

  • Apollyon

    Korrektor

    válasz #hpq #8673 üzenetére

    Én most radíroztam le a gépről az új msn-t.
    Hát egyelőre egy rakás szar, a legszarabb benne, mint már írták, hogy a Live fiókos nevet írja ki és azt nem lehet megváltoztatni. Tehát ki van rakva hogy János Kovács, azt helló. Vagyis meg lehet változtatni, de csak a Live fiókban. Hát anyád!
    Másik: ha rejtve kapcsolódsz, akkor ahhoz hogy beszélni tudj XY partnerrel rá kell nyomni hogy NEKI elérhetővé válsz. És ezt minden egyes parnternél. Ennek az az előnye, hogy fileküldésnél nem kell minden ember számára láthatónak lenni.

    A beépített smiley-k nagyon szarok lettek, tiszta fogyaték az egész. Már alapból vannak lapfülek, így ha majd lesz hozzá Plus! (mert nincs) akkor már nem kell többé. A színes nevűek meg maradhatnak kódosak, teszek a fejükre.

    Meg tiszta social networking az egész, hurrá. Csak a buzeráns smileyk miatt használok Windows Live-t, mert a többiek nem támogatják.

    Szal megy vissza a 2009-es, azt jónapot. Amíg ez a neves baromság lesz, meg hogy a megkérdezésem nélkül telepít Bing bárt a firefoxomba stb., addig nélkülözöm az újdonságukat. Ollé.
    Amúgy meg Miranda rulez!

    #1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

Aktív témák