Aktív témák

  • cocka

    veterán

    válasz sziada5925 #2099 üzenetére

    Kipróbáltam, számolja. :)

    Na viszont amit most írok az nem kifejezetten neked válasz, hanem úgy mindenkinek szól.

    Aki nem akarja, hogy ez a fantasztikus Live Messenger automatikusan teleszemetelje a gépet különböző hátterekkel, animációkkal, dinamikus hátterekkel és egyedi smileykkal, annak a következő a teendője:

    1. Kilépsz a Live Messengerből. Ha esetleg a futó folyamatokba is belekerül, kinyírod task managerrel.
    2. Megkeresed az alábbi elérési útvonalat:
    <windózos partíció>:\Documents & Settings\<a userneved>\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger\<az msnes mail címed>\ObjectStore\

    A Backgrounds, CustomEmoticons, DynamicBackgrounds és Winks3 mappa teljes tartalmát kitörlöd. Ha avatarokat sem szeretnél beállítani, akkor a UserTile mappa tartalmát is.

    3. Miután kitörölted a tartalmukat (remélve hogy NTFS fájlrendszert használsz) beállítod a fenti 4 mappa megfelelő jogait :D , vagyis jobb klikk a mappán, tulajdonságok, Biztonság fül (ha nincs ilyen, akkor vedd ki a pipát az "egyszerű fájlmegosztás használata" elől a mappa beállításoknál), ott Speciális gomb, majd a Mindenki csoportra kattintva szerkesztés. Fájlok létrehozása, adatok írása illetve a Mappák létrehozása, adatok hozzáfűzése opcióknál a megtagadáshoz pipa. Utána leokzod, a megjelenő kérdésre igen, majd amikor ismét a biztonság fülön vagy, még a biztonság kedvéért mindhárom csoporttól megtagadod az írást. (Mindenki, SYSTEM, Rendszergazdák)

    4. Ha ez megvan, akkor visszalépsz a messengerbe és sajna nem fogja tudni letölteni azt a sok sallangot. :DD

Aktív témák