Új hozzászólás Aktív témák

  • HummeRC

    senior tag

    válasz Bitlisz #16609 üzenetére

    Ok, ez is egy vélemény. Ezek szerinte Neked megfelel. Én is mondtam egyet, melyben a leírtakat tapasztaltam. Nem akarok senkit meggyőzni, pláne teszt eredményekkel, amik semmit nem mondanak a tényleges működésről. Pusztán kérdés volt és én is mondtam egy véleményt. A kérdező meg majd mérlegel. Ennyi.

    Szerintem ez a ph-s teszt is erősen túloz, mert a valós körülmények között nemhogy lassabb volt, hanem sok program fel sem ismerte 3d gyorsítónak a hd3000-et. (Eredeti Win7 prof. 64bit alatt, tehát semmi buhera nem volt.)
    Webezéskor, a hardveres gyorsítás bekapcsolásakor szaggatott még az oldal görgetése is. (Chrome és IE)
    Youtube videók szintúgy darabosan játszódnak le.
    Helyi videó lejátszáskor 720p videó már néha akadozott, fölötte rendszeresen.
    Persze akik nem érzékenyek a ritmusosan ismétlődő akadásokra, lehet észre sem veszik.
    És nem előítéletem van, hanem utóítéletem. Én is előre bíztam benne, aztán csalódtam. Pláne hogy így kellemetlen helyzetbe kerültem az ügyfelek előtt, akiknek ajánlottam. De ez már az én problémám, hogy vakon elhittem a tesztek eredményeit.

    Gabor970: Ha Te úgy látod, hogy az jobb lenne, akkor vedd azt. De én a helyedben vásárlás előtt valahol megnézném működés közben, hogy tényleg elég-e amit produkál. Ha más nem, akár asztali konfigban is találsz HD3000 vga-s gépet. Ki tudja, lehet abban a programban jól muzsikál, a BF-ek nálam kimaradtak. És ezzel nem azt mondtam, hogy a brazos tuti elég, mert lehet mind a kettő kevés lesz. Tényleg nem játszottam BF-ekkel.

Új hozzászólás Aktív témák