Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacix29
őstag
-
golyani
őstag
hali nemt udnál mutizni nekem egy nagyobbacsaka képet a zegész kijelzőről esetleg egy moncsi mellé téve összehasonlításképpen?
vagy ha vki tud akkor mutizzon PLS mert belsőre sztem nagyon jó notinak tűnik, és ah számomra elfogadható a kijelzője akkor lehet karácsonyra befigyelne -
Lacix29
őstag
Nekem is kiváló a jelminőség 1 téglafalon keresztűl 5 méter távolságban.
Viszont a beépített DVD íróval vannak gondjaim.
Egyes lemezeket egyáltalán nem olvas be.
Pl a legutóbbi GameStar Gothic II -es DVD-jével sem tudott mit kezdeni.
Ezenkívül még egy írott CD-R lemezt nem olvasott. (ott isobuster-rel le tudtam szedni az adatokat)
Ezeket az asztali gép gond nélkül kezelte. -
hétalvó
addikt
De hisztis valaki.
Én már megszoktam a kijelzőjét. Nem annyira rossz ez, csak folyamatosan változik. Rosszak a betekintési szögei. A foltok pedig megoldhatóak, tedd az xp-t legjobb teljesítményre. Filmek és Játékoknál nem lehet észrevenni.
Nekem a HDD hangja nem tetszik, nagyon sűrűn parkol. Van amikor 5-10 másodpercenként pattan egyet.
Amúgy meg hol kapsz 245-sulinetért másik ilyen gépet 2 év garival?https://drive.google.com/file/d/1PaO_rKpCcAc7h7-HJCCqz8rbWeJlRSDz/view?usp=drivesdk
-
Meiser
tag
Hello!
Hát én már végigolvastam nem is egyszer...de mindenki mást mond.Meg részletekbe.Egyszer jó, egyszer nem,neki ez baja,másiknak amaz.Összevisszaság.
Ezért szerettem volna egy átfogó véleményezést a kérdéseimre az emberkéktől,képekkel illusztrálva.Várom továbbra is.Köszönöm! -
nobela
senior tag
Aha...
csak az itt a gond, hogy mindenki ku_vára downclockolja az X1600-akat!
Nekem a HP NC8430-ban 426/378-on megy
A Mac Book Pro-kban meg 400/400-on.
Baromi messze a gyári értékektől...
Ezért lennék nagyon kíváncsi, hogy mi a helyzet az M655x-ben?EGYEDI AJÁNLAT !!! Sennheiser HD 650 (szinte teljesen új) magyar garanciával, KáCsa ezüstözött szimmetrikus kábellel eladó 119.900.- Ft
-
házimozis
tag
Szeva!
A 677ben és 735ben u.o. CPU és GPU van. A VGA a 745el is egyezik. Az L sorozat lényegesen átgondoltabb konstrukció mint az M. (aktív vinyóhűtő, jobb hangszórók, stb.)
Melegedés: GPU max ~75C, (az XP saját hardvermenedzselésével, hivatalos driverekkel) nemgyenge játékkal. A CPU mindíg ez alatt van 5-10 fokkal, de az enyém intel. Bájdövéj előbb lassul be a melegtől a vinyó, mintsem M6xx szintűre izzana a CPU v. GPU.
Bth. - úgy tudom - nincs a 735ben.
Az XD képesség akkor érdekes, ha Olympusod v. Fujid van. Nekem az előbbi, de elvileg a 745 nem olvas XDt. ...Elvileg. ...Ugyanis u.o. (O2micro) kártyaolvasó van bennük, és a driver (is ua.) ismeri a formátumot! ...Utána kéne járnom?
17'': webböngészésnél kifejezetten előnyös, szokványos betűmérettel használva, ahogy excelben is. Játéknál - ha az nem támogatja a 16:10 et, akkor - lehet kényelmetlen(-ül nagy).
Az M677en - nekem - zavaró, a kb, 1 forintos méretű, vakító jégkék power-on LED. (nem vicc, mint egy streetracercar neonja ) És izléstelen is. A készülékház műanyagja, már fogdosásra is masszívabb az L7xx-en, és a kijelző LEDek sem egykupacba vannak hányva, (677) hanem jól észlelhetők.
A 2. giga ram csak a dualcsanel miatt érdekes, ..ma még, ..XPn, bár nálam 677es giga van. Everest szerint be is zúzok vele, jópár dual 533asnak.
Én feltétel nélkül a 735öt ajánlom.
[Szerkesztve] -
Scoobyka
addikt
-
hynia
csendes tag
Szia!
Overall 4.4
A vga a legjobb, majd megnézem pontosan az adatokat.
Vista! Wlan!
Sikerült már valakinek életre keltenie? Az Msi honlapján lévő meghajtót a vista szerint nem tudom telepíteni, mivel nincs elég jogosultságom hozzá???? Persze adminban voltam...
A Bt sem igazán műxik
Illetve van valakinek vista alatt működő codec csomagja? Klcodec nem megy fel, holott vista kompatibilisnek írja agyerek
Most térek át vista-ra, így a vistat használók progi javaslatait is szivesen venném!
Help!!
1000 köszönet és hála előre is!
Üdv
Hynia -
[KGR]
tag
Hi!
Szerintem rosszul valasztottal, vagy csak peches vagy. Ennyi. En tokeletesen meg vagyok elegedve az msi m673x-el. Ha nem tetszik, add el es vegyel vagy egy dragabbat masik markaban, vagy ugyanennyi penzert egy ''butabbat''. En tobb honapig keresgeltem a notik kozott, hogy olyat vegyek, ami nekem megfelel. Fix összeg állt csak a rendelkezésemre és más márkákba ugyanilyen tudású notik legalabb 50ezerrel voltak drágábbak. Az igaz, hogy az msi még gyerekcipőben jár ilyen téren, viszont szerintem ár/teljesítmény arányban a legjobbak jelenleg az országban. Szerencsére én kifogtam egy olyan darabot, aminek semmi baja. A driverek tökéletesen működnek, semmi hiba nem jelentkezett eddig az akksi probleman kivul. Ráadásul nem az akksi teljesítményével van a probléma,hiszen 2 órát simán kibírja word/excel használata közben, hanem csak annyi, hogy miután feltöltötted, ki kell venni a gépből és csak akkor kell belerakni, ha szükséged van rá. (én nagyon ritkán használom akksiról).
Én kb 4-5 hónapja használom ezt a példány. Dolgozok vele, netezek, játszok, átlagosan napi 10 órát megy.MSI Megabook M673X
-
házimozis
tag
Ne legyél mérges. Semmi átverés nincs.
Valamilyen okból a Turion széria mellett (vagy azt leváltandó?) a mobil Athlon felé fordul (vissza) a gyártó. Láttam már FuSi hírdetést is TK53al, ott jól írták Athlonnak.
Nem hiszem hogy gyengébb, de a processzor architekturája más, ezért is más a neve. És az sem kizárt, hogy marketing szempontból az Athlon jobban cseng.
Valóban röhejes hogy az AMD oldalán a proci piaci árán kívül csak a kategória besorolása látható, egyetlen db paraméter sincs. -
házimozis
tag
Játékhoz biztos hogy kevés. De ahhoz - előbb-utóbb - mindíg az a kevés (hardver), ami éppen van.
L2 részletezve:
Már egy P1 alaplapban is (akkkor még ott) volt 256k L2. ...
Most két magon, az AMD T64x2 magonként külön megcímzett L2-t használ, míg az intel C2D az megosztott L2-t. Ráadásul az intel 2-4x nagyobb méretüt, mint az AMD. Ennek ellenére van paraméter - nem is kevés - amiben az AMD CPU a jobb! (azonos órajel esetén)
Bármilyen progi, ami 1 magos CPUra specifikált, nem tudja használni mindkét magot. Ezáltal a T64x2 egyik L2je fog csak futni, míg a másik L2 kihasználatlanul áll. A C2D viszont, egy mag használata esetén is eléri az egész L2-jét, mert az megosztott! ...Természetesen a játékok a nagyobb másodlagos gyorsítótárat szeretik.
Ilyeneket olvastam itt a ph-n, persze lehet, hogy rosszul jegyeztem meg.
[Szerkesztve] -
wwhy
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- Horizon: Zero Dawn
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- További aktív témák...
- Eladó egy bontatlan új Lenovo ThinkPad X3 Gen5 üzleti notebook
- Hibátlan Apple MacBook Pro 14" 16/500 M1 Pro Gyári Garis!
- Asus Vivobook Go 15 E1504FA
- E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 7730U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad A485 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 2500U 16GB 256GB NVMe dupla akku gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest