Új hozzászólás Aktív témák

  • LarsR

    tag

    válasz Plasticbomb #17648 üzenetére

    Maga a gép magasabb lett ez tény, ugyan akkor nem vesztette el a mobilitását! Lehet passzívan használni aksiról mint előtte. Passzívan sem melegszik fel annyira, mint előtte! Ha meg játszani akarsz egy jót, akkor tuti hogy valami áramforráshoz vagy közel. Ha lapost be tudod dugni, akkor a másik adaptert is.

    Én kb a 3-ik pasztázásnál döntöttem úgy, hogy elég volt. Egyébként passzív állapotában játék alatt megy fel a te általad leírt értékekre. Persze mivel nyitott a gép nem egy 25-30 fokos szobában, de egy 20 fokos szoba elég. Kint a szabadban meg királyság van a szél mozog annyit, hogy eléggé hűti ahhoz, hogy minden probléma nélkül elketyegjen. Ezzel az átalakítással orvosoltam azt is, hogy nem kell teljesen szétszedni a gépet a hűtőbordák eltávolításához, elég csak a billentyűzetet kipattintani és már hozzá is lehet férni a vga csavarokhoz. Még az X9000 proci hiányzik a készletből (most T9500 van benne), vga elég az 512, nem kell az 1gb-os.

    Ezt magam szórakoztatására csináltam részben, részben pedig szükségből (Amikor elkezdtem még anyagilag nem igazán voltam a helyzet magaslatán, most se, de jobb mint akkor volt).

    Ez a gép, így ahogy van egyedi! Szóval nem fogsz belőle még egy pont ugyan ilyet találni sehol a világon! Az én igényeimet még mindig maximálisan kielégíti. Pénzem lenne rá, hogy vegyek egy akármilyen másikat, de nem érzem szükségét. Ez nem azt jelenti, hogy burzsuj gyerek vagyok, vagy hogy annyira jól keresnék, csak nem Magyar honban nyomorgok.

    Ha sikerül befejeznem ezt a gépet, akkor van egy s.....g NC10-em, amit megint csak meg lehetne mókolni :DDD ugyan így, vagy hasonló képen. Az ötlet maga már meg van.

    http://ge.tt/7JbBk5Z?c

Új hozzászólás Aktív témák