Új hozzászólás Aktív témák

  • kovacs_t

    csendes tag

    Sziasztok

    17" laptopot szeretnék venni. Eddig 15,4" ASUS-om volt, a gép három éves, egyszer volt garis monitorcseréje, 3 nap alatt megvolt, egyéb gondja nem volt., mondjuk újkorában 320 e volt, erős gép még ma is.

    Azért szeretnék 17-es notit, mert sokat dolgozom rajta, honlapot szerkesztek, néha alap Corel vagy Flash. Net, office, filmezés hetente kb kétszer, játékból legfeljebb havonta egyszer COD2 vagy MOHAA, az újabbak nem érdekelnek. A gép az évből max 8-10 napig lenne az ölemben, egyébként asztalon pihenne, de mivel több helyen lakom, így jó ha mindig van nálam gép. mobilitás, súly autóval nem gond.

    Ár max bruttó 230 000.

    Soksok tesztet, véleményt, topikot elolvasva két gép között vacilálok. ASUS-t most a szervízhátttér bizonytalansága miatt nem vennék, 17"-ban amúgy sincsen jó és megfelelő árú gép.

    A két delikvens:

    MSI EX720X-017HU - [link]

    HP 6830s Notebook NN328ES - [link]

    A fenti MSI-ról volt nemrég parázs vita. Ami vonzó benne, az a tudás, az erős hardver, a 4 GB ram, a mindig friss BIOS, az erős proci, a nagy vinyó, NVIDIA fan vagyok, a jó chipset, és 17"-ban egyedül ennek van HDMI kimenete ilyen áron. 2 év gari.

    HP-nél gari kiterjesztést vennék, szép, letisztult, komoly üzleti gép. ATI videokártyák állítólag ebben a szegmensben jobbak, a gép könnyebb, viszont a hang gyenge és nincs HDMI. Plusz számomra a HP szoftverek utálatos gyíkok, és az enegriagazdálkodás meg a WIFI miatt minimum kettőt fel kéne tennem.

    Remélem, segítetek dönteni, köszönöm.

    T

Új hozzászólás Aktív témák