Hirdetés
-
IT café
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exodius
őstag
FiiO X1-esről tud valaki valamit? Csakhogy ha már s*ar az X3-as és X5-is az iBasso-hoz meg A&K-hoz képest (és állítólag egy sima telefon szintjét hozzák) akkor legyen már alternatíva a szegényebbeknek is ha már a Sansa Clip-et állítólag nem lehet bővíteni 8 GB meg micsoda?
[ Szerkesztve ]
-
Exodius
őstag
Nah akkor nem tudom mi van......az X1-es előrelépés Sony Xperia M-hez képest?
-
Exodius
őstag
Skacok...
Enyhén szólva elkeserítő, hogy a mobilminőségű MP3 lejátszót kb. annyiért lehet kapni mint egy új mobilt (FiiO X3) és hogy ami jobb mint egy mobil az 100 rugónál kezdődik (FiiO X5). Most komolyan ezek mit képzelnek magukról?! Legalább fele annyiért kéne adniuk. Az iBasso meg Astell & Kern-t meg sem merem említeni (A&K 120 csak 360.000 Ft!!!!).
Jézusom! 360K-ból már milyen szettet lehetne összerakni!
-
Exodius
őstag
Srácok!
Én értek mindent amit mondotok, de akkor hogyan lehet, hogy a csak zenelejátszásra tervezett FiiO X szériából szerintetek az X5-ös van jól felépítve, az X1 szenny az X3 meg éppen-hogy csak hozza egy mobil szintjét. Nem verniük kéne a mobilokat, ha már erre lettek tervezve? Értitek.....mert ha mondjuk az X1 lenne a mobil szint, az X3 jobb, az X5 meg még jobb akkor kibékülnék az árakkal, de így..... De ezek szerint ezen szegmensben is megy a lehúzás.
A Sansa túl.......öh.....nem tetszik a design, de lehet le fogom sza*ni és veszek egy olyat).
-
-
-
Exodius
őstag
Akkor azt hiszem tudjátok a dolgotokat!
[ Szerkesztve ]
-
Exodius
őstag
Hogy halad az ismertető szerkesztése srácok?
-
Exodius
őstag
Ahogy látom nem nagyon megy ez a driver frissítés az iBasso-nál.
-
Exodius
őstag
Apropó....abbamaradt az összefoglaló-szerkesztés?
-
Exodius
őstag
Jah milyen gáz már, hogy IDM-et meg Post-Rock-ot hallgatok.
[ Szerkesztve ]
-
Exodius
őstag
Mondjuk az oldalon betámadták a komment-huszárok, hogy én hangmérnök vagyok és fas*om....
-
-
Exodius
őstag
Jól van......nyertetek.
-
Exodius
őstag
Kedves mindenki!
A FiiO X3 Mark III mennyivel lett előrelépés a II-höz képest és mennyire jó az ár-érték aránya?
-
Exodius
őstag
Elég szomorúnak tartom, hogy nincs konszenzus a 70K körüli kategóriában és 130-140K-nél kezdődik egy DAP. Elég hihetetlen.
15 ropiért a kategóriáját gyakorlatilag lealázó Beyerdynamic Byron fülest lehet kapni, de DAP az nincs az alsó-kategóriában, ami legyalulná a piacot és mérföldeket verne a mobilokra? Elég szomorú..:/De javítsatok ki, ha tévedek.
-
Exodius
őstag
Ha az iBasso DX150 mid-fi DAP-nak számít a headfonics szerint, akkor mi a low-fi DAP?
-
Exodius
őstag
De rossz érzés, hogy a klasszikusoktól/filmzenétől kezdve, elektronikus zenéken át a post-rockig, indie és alternative rockig mindent hallgatok. Ma reggel Van Halen ment, tegnap este meg olyan Miles Davis-t hallottam, hogy egyszerűen elbőgtem magam. Sosem fogott még meg jazz ennyire. Most ezek után én milyen fülest + DAP kombót nézzék?
Egyenlőre egy Xiaomi Redmi 4X-em van meg egy Soundmagic E30-am.
-
Exodius
őstag
Köszönöm mindenkinek az ajánlásokat, aranyosak vagytok.
Legalább most már sejtem az irányvonalakat.
A Shanling-Xduoo termékeit hallgatta valaki amúgy?
Az Xduoo tetszetős és az ára sincs annyira elszállva + papíron is szépnek tűnik. De a kérdés az, hogy gyakorlatban mit tud.
A Fioo-val szemeztem, de eléggé kétes a megítélése (tőletek hallottam), úgyhogy ők hűtőbe kerültek.
Mik a jó honlapok, ahol pozitívak a rendelések, ha külföld is játszik? -
Exodius
őstag
Apropó:
A Cowon Plenue J alzáról 105K. Őt hallottátok? Mennyire kompetens az árkategóriájában? -
Exodius
őstag
Érdekes, hogy milyen kis rétegnek szól ez a multimédia lejátszó dolog, mégis 100K alatt nem létezik normális alternatíva csak használtan. 100K-ból már olyan ár-érték arányban kitűnő telefont veszek, ami nagyjából minden tekintetben megállja a helyét....és azzal nem csak zené tudok hallgatni, hanem nagyon sok minden mást is.
Egy lejátszóval csak zenét tudok hallgatni. Csak ezt a funkcióját kell ellátnia. Több százezres lejátszókat ajánlotok, amik biztosan jók. De könyörgöm....50K körül miért nem tud mérföldekkel jobb lenni egy lejátszó, mint a telefonok? Miért kell 150-200K körüli lejátszót venni, ami biztosan megveri a 40K-s telefont.....is?
Ha ez a fogyasztó lehúzása (márpedig tökéletesen látszik, hogy az), akkor ez nagyon pofátlan és nagyon szomorú dolog. De mondjátok el, hogy piaci szempontból ti hogyan látjátok és hogy valójában mi lenne a reális értéke mondjuk egy KANN-nak, merthogy nem 280K, az is biztos.
-
Exodius
őstag
Várjatok. Másik példát mondok: ha a FiiO-nál 70.000 Ft az X3 Mark III, viszont alig tud jobbat mondjuk egy 50K-s telefonnál, akkor:
1. Miért nem kerül többe az 50K-s telefon, ha hozzávesszük, hogy tudja azt, amit az X3 (50K +70K)?
2. Ha a cég 70K-t költött egy csak zenelejátszóra, akkor miért nem ver fényéveket az összes telefonra, ahol a hang csak egy faktor a sok közül? Miért kell feljebb menni, hogy elérjük a biztosan jobb hangminőséget?Egyébként jól érveltek.
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay
- BestBuy topik
- Renault, Dacia topik
- Gigantikus vitába kezdett az Intel és a Qualcomm
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest