Hirdetés
-
IT café
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
@tco@
aktív tag
Üdv mindenkinek,
remélem tudtok segíteni, nem találom a hozzám való mp3 lejátszót...kifejezettem olyanea lenne szükségem aminek nagyon jó (ipod-szintű) hangja van, és nem kel rá még színes kijelző sem...akárhogy keresgéltem, nem találtam ilyet, egyszerűen nem kapni egy jó hangú,minimál lejátszót emberi áron...pedig elég lenne 256 mega memórai stb. Sőt, még a kijelző sem feltétel, ám a 3g shuffle nem tetszik mert saját füles kell hozzá, a 4g-t pedig drágának találom...tényleg csak a hangminőség érdekel, itthonra kéne saját füleshez, előre is köszi
-
@tco@
aktív tag
válasz vili13 #12898 üzenetére
Valóban, sőt, egy árban is vannak
Most találtam egy ilyet: hitachi dmp 860, gyakorlatilag semmi infó róla, magyar oldalon pedig egyenesen 0...ám 8 gigás, és be tudnék szerezni egyetszerk.: mellesleg Odys Style-ról halott valaki? Shuffle vonalon erősít, 4gb=8k. Csak tudnám milyen a hangja...
[ Szerkesztve ]
-
@tco@
aktív tag
Valaki szánjon meg pls, és írjon valamit az iriver e150 hangjáról
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honda topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óra topik
- Gyúrósok ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Intel N100 Mini PC
- XMG/Clevo 15,6" 300Hz FHD,i7-11800H,RTX 3080 16GB,32Gb,új Samsung 980 1TB nvme SSD,új pad,új töltő.
- Lenovo Thinkstation D30 Dual-Xeon E5-2650 64GB RAM 1TB SSD GTX 750
- BOMBA ÁR! új Hp Envy x360 garanciával! /2in1/Ryzen5-5500U/8GB/512 SSD/FHD/TOUCH/GARI
- 0 perces RYZEN 3 laptop eredeti Win10-zel! FullHD IPS / 12GB DDR4 / Samsung SSD!!! Garancia+számla!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest