Hirdetés
-
IT café
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
válasz Ciccuka #26982 üzenetére
Holdról hozzák a fémet hozzá és Kelet Afrika egy eldugott zugában egy kihalófélben lévő hím madár lábcsontjaiból faragják a tekerőgombot...
Vicc volt..nem tudom...ez AK...ilyen sznob divat...nekem is ilyen márkájú van...mer aszonták a többiek hogyezjó...
De legalább Bucsherre ráhúztam egy Fortis-t...mer az órákhoz is értek...vagy ahhoz se...
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz Ciccuka #28235 üzenetére
Rockbox xDuoo X3-ra
Ezek szerint mások szerint is jó kis DAP
természetesen nem válasznak szántam, sry
[ Szerkesztve ]
"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz Ciccuka #28237 üzenetére
dehogynem színes, kék és fekete
egyébként én pont ezt a "stílust" szeretem, sokkalta jobb, mint a csili-vili izék. De persze a saját, személyes véleményem csak, megértem/elfogadom, ha másnak a csilivili kell.
Ettől függetlenül teljesen letisztult, átlátható a menüje/kezelése, a hanghoz meg semmit nem ad hozzá a kijelző
Az, hogy a 30k sok érte... nem tudom, nincsenek nagy tapasztalatiam DAP-okkal, de head-fis emberek szerint bőven magasabb árkategóriás DAP-okkal van egy szinten. Én pedig hallgatni szeretem, nem nézegetni (de mint írtam, azzal is tökéletesen elégedett vagyok )"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz Ciccuka #28262 üzenetére
ONN-t nem ismerem, x2 vs x3: attól függ, hogy mit szeretsz, illetve milyen fülessel használod. Az x2 kicsi mélyorientáltabb, ezáltal populárisabb hangzást ad, és könnyedebb/levegősebb. Az x3 (saját véleményem szerint persze) sokkal "tömörebb", mintha köréd ülne az összes zenész karnyújtásnyira, viszont jobban elkülönülnek a hangszerek és több részletet is mutat (hallasz olyat is, amit x2vel nem vagy nagyon minimálisan). Kezelésben x3 jobb, hiába a minimál stílusú kijelző (amit mellesleg én nagyon szeretek) illetve több helyed van (2memóriakártya slot). Külsőre x2 jobb, x3 véleményem szerint el lett ba...a ezzel a mikrobarázdákkal, mert baromi sérülékeny (én pedig nem tudok porcelánként bánni a használati tárgyaimmal, bármennyire is vigyázom rájuk). Nincs EQ x3 esetén egyelőre (engem spec nem zavar), nincs prefetch (számok elején kb 1mp-t "lecsíp"), illetve lejátszási sebesség probléma van 44,1khzes zenéknél. Nem kell halálosan nagy bajra gondolni 997/1000 sebességgel játsza le, ha jól emléxem, ami ~1mp/2,5percet jelent. Van, aki elvileg észreveszi, van aki nem. Mindezen hibáit a rockbox meg fogja oldani (x2 ugyebár nem alkalmas rockbox-ra). +több formátumot támogat (.acc, .ogg amik hirtelen beugranak x2-vel szemben)
(a "full review"-mat is egyszer majd megírom, habár részletekben már mindenről írtam itt fórumon kérdésekre válaszolva)
"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz Ciccuka #28266 üzenetére
Zircon-nal nem teszteltem, viszont P3 az alap fülesem, és annál 10000% biztosan írhatom, hogy igen
Kijelző kérdése pedig teljesen egyéni dolog, én nagyon szeretem így is (tény, h alapvetően a színes kijelzővel sem lenne problémám, a touchscreen-nel viszont annál inkább), sőt szerintem illik is ez a "stílusú" kijelző ehhez a külsőhöz"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz Ciccuka #28346 üzenetére
X2-ben kevés hozzá a memória, nem lehetséges rá.
A linkelt oldalt a fejlesztő linkelte head-fi-n (XVortex), gondolom saját maga által létrehozott oldal, az általad linkelt pedig a "hivatalos" rockbox-os oldal.
Am ha jól sejtem, akkor elég erősen a Sansa portot dolgozta át az x3-ra, legalábbis abból, hogy a Sansa-hoz különböző témákat 1:1ben lehet használni x3-ra is
szerintem várok pár napot, hogy mi a head-fi fórum véleménye róla (most nagyon pörög a topik ), aztán feldobom én is[ Szerkesztve ]
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz Ciccuka #28348 üzenetére
Hát erre max akkor tudok válaszolni, ha felraktam. Általánosságban a többi, nálam jóval tapasztaltabb kolléga tud esetleg nyilatkozni (Sansa alap vs Rockbox viszonylat milyen pl) és esetleg abból lehet következtetni. Az általam korábban említett sebességgond (1mp alatt ~0,997mp-nyi zenét játszik le) a Rockbox esetén javítva lett, ez biztos
Amúgy az installáció: [link] (csak beleolvastam, mert elég hosszan/részletesen van leírva)
-
Bodz
nagyúr
-
Ereshkigal
őstag
-
nagyúr
válasz Ciccuka #28410 üzenetére
Hát, Xduoo ahogy nézem, nem hogy Pesten, de sehol sem tudom megvenni holnap. Sansa-t talán. Fiio X1-et néztem, de pont itt írják többen is, hogy az minden, csak nem basszus kiemelésből jeleskedő cucc. X3 meg nem éppen 30k, inkább a duplája. M3-ról még olvasnom kell, az vajon teljesíti-e a kívánalmakat.
-
kemcso
Ármester
válasz Ciccuka #28410 üzenetére
Ezeket ismered, hallottad? Ha igen, akkor miért ajánlod az X1-et és az X3-at olyannak, aki basszust akar? Amúgy meg Fiio-nak írják
Listát írni bárki tud az nem ajánlás. Ajánlás az, ha a kérdező igényeinek megfelelőt mondasz, kérlek ennek megfelelően tegyél vagy ha nem tudsz akkor ne mondj semmit.
[ Szerkesztve ]
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz Ciccuka #28598 üzenetére
kínai újév utánra ígérték. az 2hónapja volt. gondolom ahogy közben bejött a rockbox lehetőség úgy gondoltál, h megoldják olcsón és odaadják az rb-nek a forráskódot, a stock-ot meg hagyják...
-
aktív tag
-
aktív tag
válasz Ciccuka #28909 üzenetére
Ebben van valami, de mivel hangtechnikai üzlet és az eladó értett hozzá, így hallgattam rá.
Tulku: akkor 100 szónak is egy a vége, ezt egy bizonyos szint után sok idő, utána járás és kísérletezgetéssel lehet megtalálni a jó cuccokat! Köszönöm a segítségeteket valószínűleg megpróbálok egy Dx50-et.
Van üzlet amit tudnál ajánlani és biztosan ki lehet próbálni a cuccokat? (és legyen Dx50-ük is )[ Szerkesztve ]
Visca el Barcelona!
-
fsgl
csendes tag
válasz Ciccuka #29124 üzenetére
MB-MPBGB volt. 01.02.18A firmware van rajta. Rockboxal is próbáltam de azt nem szeretem. A hibajelenség az volt, ha jól emlékszem, hogy Refreshing mediánál fagyott, illetve lejátszás közben is volt hogy lefagyott vagy nem látta a rámásolt cuccot. (flac mp3 vegyesen, normálisan konvertált) A kártya telefonban rendesen működött.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- 0 perces RYZEN 3 laptop eredeti Win10-zel! FullHD IPS / 12GB DDR4 / Samsung SSD!!! Garancia+számla!
- Fujitsu Lifebook S752
- Asus Rog Strix 17 Gamer Tervező Laptop 17,3 -40% Brutál Ryzen 9 5900HX 16/1TB RTX 3070 8GB QHD 165Hz
- FSP Hydro G PRO 850W 80+Gold
- DELL 15 Gamer Tervező Vágó Laptop 15,6" -35% AMD Ryzen 5 5600H 8Mag 16/512 RTX 3050 4GB FHD 120Hz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest