Hirdetés
-
IT café
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AGE-T
őstag
válasz #16820480 #22439 üzenetére
Azzal az egy planárral ennek sincs semmi gondja. Azt hazudják külföldi fórumokon, hogy a hdp-r10-nek minden tekintetben jobb a hangja, mint amiket említettél. És a nagyobbik hifimannak gondja van a melegedéssel is, ami rövid úton kinyírja az aksit. Még az ak-kat is föléjük helyezik.
Amúgy volt valami másik böszme planárral is hajtva, de már meg nem mondom ki próbálgatta.
Jójó, lehet kicsit részrehajló vagyok, de én a nagyobbik ak-t biztos nem fizetném meg, azért mert kicsi. A kis ak meg nekem már kevés lenne. Hdp r10 után nagyon hiányozna az erősítés, hangminőség. Erős downgradenek érezném. Árban nagyon húzós még a kicsi is.For SALE: http://bit.ly/1aepGxI
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi rendszer 5.1-Denon-Magnat-Quadral
- Asus TUF A17 FA707NV -17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 32GB - 2,5TB SSD - RTX 4060 - 2,5év garancia
- Gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
- ÚJ, 3év Gar! AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- 4db HP Elite x2 G4 tablet, i5-8365u, 8GB DDR4, 256GB NVME, FHD, GARI, SZÁMLA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest