Hirdetés
-
IT café
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dottore
addikt
válasz LBandi #14282 üzenetére
Addig van csak ez a csámcsogás amíg nem jön valaki akinek lehet segíteni. Utána már szerencsére a saját problémánknál sokkal nagyobbakkal is tudunk foglalkozni.
</sarcasm off>
Munkatársamnak a linkelt Philips van. Sok jót nem tudok elmondani róla.
Ami rádiót illeti, mindegyiknek gyenge. Nagyon függ attól épp merre jársz, merre fordulsz. Ezekkel nem lehet érdemben rádiót hallgatni. Személyes véleményem, hogy mivel a Philipset ismerem, van annyira rossz, hogy inkább a Sony. Még akkor is ha azzal a típussal nincsenek tapasztalataim.[ Szerkesztve ]
-
mrlujoak
veterán
válasz LBandi #14282 üzenetére
Szia!
Bocsi, hogy belekeveredtél, de sajnos rendre visszatérő dolog ez, hogy a Sony mp3 lejátszói "csak" mp3-at játszanak le nagyon jó minőségben...
Az általad linkelt Sony modell tesóját(NWZ-B142F) volt alkalmam személyesen is használni pár hétig - kölcsönbe kaptam - és semmi gondja nem volt a rádiónak. Belvárosban is hamar talált csatornákat, amiket nem dobált el.
Gyári fülessel is kellemes volt a vétel.
Egyedül a hangfelvételei minőségével - mert az a példány azt is tudta - nem voltam megelégedve, bár csak kipróbáltam, soha nem is használtam.A kis Sony-t csak ajánlani tudom!
A kiszemelt Philips modellel kapcsolatban nem tudok állást foglalni, nem ismerem, és azt még nem is hallgattam.
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Minden (is) kiderült a Pixel 9a-ról
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Marvel Rivals teszt
- Renault, Dacia topik
- Interactive Brokers társalgó
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- További aktív témák...