Hirdetés
-
IT café
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrlujoak
veterán
A Samsung mélyei hidegek, kemények.
A Sansáknak meg nincs.Ezt sajna egyik lossless sem tudja elfedni. Sőt, mindinkább kiemeli...
Egyáltalán nem írtam, hogy kell Sony-t használni, egyáltalán nem tunkolom senkire a Sony-t.
Éppezért, ha oltanak ilyenért, azért nagyon haragszom!Inkább hallgatok egy 320-as mp3-at egy szép, lágyan melegen dübörgő Sony-n, mint egy FLAC-et bármi máson.
Én senkit nem szóltam le, hogy nem Sony-t használ, de Te sajnos lesajnáltad azt, aki nem FLAC-et hallgat. Ez szomorú, és egyben bicskanyitogató!!!
...és igen, aki csak azért nem veszi meg a Sony-t, mert az nem játssza a FLAC-et, tudom sajnálni, mert bizony kihagy egy kellemes csalódást az életéből.
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest