Új hozzászólás Aktív témák

  • matyiGo

    aktív tag

    sziasztok!

    régen jártam erre... de nagyon úgy tűnik hogy a világ nem túl sokat változott.... ;)

    esetleg nem dobtak piacra valamit ami megeszi az összes eddigi „minőségi” mp3 lejátszó hangzását és leküld basszusban is a fejemről a egy Sennheiser HD-555-t?

    …sosem értettem hogy miért nem pakolnak kultúrált erősítőket (vagy miket) az mp3 lejátszókba, és miért van az hogyha csak a hangzást figyeljük egy iaudio vagy egy iriver, vagy éppen csak egy meizu, de lehetne akár sony is, egyszerűen nem tud csak hajszálnyival* jobb hangminőséget produkálni mint egy ócska kínai „lófos”. egyetlen értelme a drágának a stabil szoftver. Mondjuk én hajlandó, lennék beáldozni a stabilitást a szép és erőteljes hangzás érdekében.

    Hajszálnyi: több lehetőség az eq szabályzásban, ami egyébként tök fölös mert csak torzítassz vele, meg túlhúzod. Bőven elég lenne egy mp3-ba egy magas, mély és középtartomány szabályzó meg talán hogy a parasztok is örüljenek egy 3d hangzásállító.

    Mostmeg jól felhúztam magam mert a szerencsétlen mp3-ról szóló cikkek sorozata másról sem szól mint hogy hány színes a kijelzője mekkora a felbontása hányféle az EQ-ja mekkora fps-sel lehet rajta filmet nézni és mekkora ász a touchpad. a hangzáson meg 2 sorral túl lesznek. Eszükbe sem jut átrágni magukat azon hogy milyen a mély és magas tartományokban, mennyire nyeli el a közepet, hogy csillog a magas, hogyan nem, hogy torzít ha túlhúzzuk az EQ-t, vagy netán ha összehasonlítanának kettőt... stb. idióta banda :O
    eszetekbe ne jusson megkérdőjelezni a hallásom, félig zenész családból származom s nagyon úgy tűnik ebből a génálományból örökölem többet. :P

    mod: ici picit offos

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák