Hirdetés
-
IT café
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macilaci457
őstag
válasz bentsze88888 #3199 üzenetére
Ezzel körülbelül 30 -ra csökkentetted a lehetőségek sorát.
Nem mindig és nem mindenkinek a legújabb marketing csodák a praktikusak.
Életem legjobb lejátszóját ki se kellett vennem a zsebemből, hogy használni tudjam, nem hogy a kijelzőt nézzem közben.
Mások az érintőgombokat nem szeretik, mert nem lehet megnyomni, vagy nem látja mit nyom meg.
Nagy tárhely sokaknak már a 4Gb is. Épp tegnap néztem, kb ekkora a mappa amiből az elmúlt hónapokban válogattam a zenéket.
Van aki nem szereti heti 1-nél többször tölteni a lejátszóját, ahogyan a telegonját sem.
Van akinek az a fontos, hogy észrevétlen maradjon a zsebében a lejátszó.
Van akinek a divat a fontos.És van akinek az, hogy látványosan elköltsön egy csomó pénzt valamire, amire irigykedhet a környezete.
Ha nem az utóbbihoz tartozol, fogadnék rá, hogy ha egy ideig használnád bármelyiket is, a felsorolt tulajdonságok felét fontosnak találnád, a másik felét feleslegesnek. De mindkettőért fizettél, csak egy részéért feleslegesen.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tecno Spark Go 2024 - mennyi? 30!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Minden (is) kiderült a Pixel 9a-ról
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Marvel Rivals teszt
- Renault, Dacia topik
- Interactive Brokers társalgó
- PlayStation 5