- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Trump és az AI miatt 4 éves mélypontra került a Samsung
- Összerakja az AI-t és az 5G-t az NVIDIA
- Más reklámokat nézhetnek a Facebookon az európaiak
- Windows 11
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Windows 10
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Milyen routert?
- Manjaro Linux
- AliExpress tapasztalatok
- Mesterséges intelligencia topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
-
IT café
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz rumos14 #2047 üzenetére
Nekem egyre jobban tetszik ez a kütyü (YP-T9JBAB) Őszintén szólva te mondtad, h 27k -ért vetted, utána nézek lehet-e még kapni, ha igen akk meg lesz a befutó, uyganis a mostani mobilom egy motorola E1 1gigás memóval bluetoothal, szal rem. jól meg fognak férni egymásmellett
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
Sirpi
senior tag
Tavaly októberben vettem egy Meizu E3-at és nagyon szeretem (főleg amióta megvan hozzá a C300-as füles). Viszont ezalatt rájöttem, hogy az 1 giga nagyon kevés, folyamatosan jönnek az új zenék, és mindig fáj a szívem, hogy mit is kellene letörölnöm róla. Kicsit körbenéztem, és az *nf*patikánál láttam 8 gigás M6-ot 50-ért és 4 gigás U3-at 47-ért. Vinyósat nem szeretnék venni, nagyon megdobja a méretet, és az E3-ban pont azt szeretem, hogy szépen meglapul a zsebemben. Szóval most kicsit hezitálok... Bármit is vennék, továbbra is a C300-zal használnám, szóval a füles nem szempont, ahogy a nagy színes kijelző se igazán. Viszont a flash memó, a rádió, a jó hangminőség és a drag&drop számfelpakolás már inkább számít.
Szóval a kérdés, hogy szerintetek a kettő közül melyik legyen, vagy esetleg tudtok-e olyat, ami szintén szóba jöhetne? Amúgy pont 1 hónap múlva megyek ki nyaralni Kanadába, lehet h ott olcsóbban be tudnék vásárolni, de ennek még nem néztem utána.
Előre is köszi a válaszokat.Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
nagyitomi
tag
sziasztok
segítség kéne:
hang alapján mi a különbség az iriver t30 és a iFP-190TC között? és melyik jobb? -
pityulee™
tag
válasz nagyitomi #2057 üzenetére
bár nekem nem volt iFP-190TC-m, de 99.99%-os biztonsággal merem állítani h hangminőségben nincs köztük különbség
hogy melyik a jobb? az attól függ, milyen igényeknek kell megfelelniük.
tehát neked kell eldönteni. itt van egy kis infó róluk: T30: [link] iFP-190TC: [link]
de ha leírod h mi az amit szeretnél/nem szeretnél, segíthetünk a választásban -
nagyitomi
tag
igazából nemtudom h milyen mp3-mat szeretnék venni,de az biztos h csak a hangminőség számít
-
sedo
tag
Üdv!
Milyen akksis mp3 lejátszót ajánlanátok, minimum 1 gigás, használható a kijelzője (szal pl nappal meg éjjel is le lehet olvasni h mi is van rá írva...), és - nyilván - jó a hangminősége. Meg hozzá egy fülest. Kösz előre is! -
csudri
őstag
Nem tud valaki olyan boltot, ahol tutira van E3? Az Edigital-ba nem jutottam el, közben pedig kiírták az oldalukon, hogy csak rendelésre.
Szóval ha valaki valahol BP-en lát E3-at (ezüst, 1 gigás), akkor az baromi gyorsan kiabálja be ide! Köszi előre is! -
Sirpi
senior tag
Kösz a tippet, keddre meg is lesz, félrerakattam (szóval U3, 4giga, 47k-ért). Kíváncsi leszek, hogy hogy fog szólni. Az E3 meg elfér majd pluszban a táskámban, ha épp a másik lemerül
[Szerkesztve]Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
sube
aktív tag
Hello
Kicsi köze van csak a témához a kérdésemnek, de valamennyi van és jobbhíjján gondoltam itt zavarok vele.
Mivel a jelenlegi lejátszóm Nano koppintás (AVS) elég ramaty mindentéren (bár a hangjával semmi bajom nincsen, de lehet azért, mert nem sűrűn hallgatok iRivert/iAudiot/Meizut...), nomeg újabban azt játsza, hogy magától újraindulgat énmeg emiatt egyszer dühömbe letépte az lcd hátulján valami ezüst lapot... Azóta olyan a kijelző mintha pár centi mélyre néznél le a 7mm en Szöveg 3D -be mozog a háttér felett
Szóval az elöbbi okok miatt valószínű beruháznék egy Meizu M6 ra igen, elolvastam a hsz-eket a topicban, közutálatot élvez... de mint anno írták ha vmibe 'beleszeretünk' akkor ennyit az ész érvekről Nameg azért télleg nem rossz
Akkor mostmár felteszem a kérdésemet is
Megláttam, hogy vannak ien mini hangfalak ezekhez a cumókhoz, (mármint kicsi playerek) amik pár darab AAA elemmel üzemelnek. Inkább csak vicc szintjén használnám, mint aktívan rendesen de 2-2,5k t megér, hogy néha beindítsam (ha jobban szól, mint a meizu sajátja, ami azért elég valószínű ) Két lehetséges jelölt:
- AVS kihajtós hangszóró: [link], [link] illetve
- Hama mini hangszóró [link]
Talán mintha a Hama kicsit (kicsit) jobb volna, legalábbis névre (bár egyikse ódehatalmasan nagy márka), meg úgy átlagban is. Adatai alapján azért elég vicces, hogy elv 8W... még az AVS 2x1W
Szóval meik lenne a legmegfelelőbb megoldás?
Ha ezt is olvasod, cseppents a szemedbe valami folyadékot mert már sivatagosodik a hosszú szövegem miatt
üdv,
sub -
<Adamsky>
nagyúr
A Meizu M6-ban szerintem nem fogsz csalódni. Jó kis lejátszó.
Ezeket a mütyűr hangfalakat meg szerintem felejtsd el. Azt a 2-3 ezer Ft-t inkább tedd félre, és ha összegyűlt egy CX-300-ra a zseton, akkor vegyél inkább egy olyat.
Az M6 + CX-300 garantáltan nem kicsit fog jobban szólni mint az AVS-ed.
Ha meg poénkodni akarsz, akkor tartsd meg a 3D-s AVS-t. -
sube
aktív tag
válasz <Adamsky> #2067 üzenetére
CX-300 nagyon opcionálisan esetleges végső megoldás lesz, de majd egyszer talán. Elég nekem az alapja, ill ha jobb akkor a mostani Sonym.
Azt gondoltam, hogy a minőségük vetekszik egy mobil hangjával de ha kb 3 an akarunk hallgatni vmit akkor egy CX-300 al sem vagyunk előrébb Tudom, magamnak veszem nem másnak dehát a közösségi énem... -
detroitrw
addikt
hy skacok!
tudnátok nekem segíteni?
''Samsung YP-U1'' -hez kéne firmware, 3.120-tól nagyobb
Üdv. -
detroitrw
addikt
válasz detroitrw #2073 üzenetére
na találtam 3.152-est /2006-11-15/
más: a legutóbbi frissítéskor került a lejátszóba SRS/TruBass/WoW filter amiktől kb. 2x-ére nőt a kimenő jel erőssége
ez azt jelenti hogy fele annyi beállított hangerőn annyit ''fogyaszt'' mint amikor ugyan úgy szólt csak max hangerőn?
ha esetleg valaki érti amit írtam elmagyarázná nekem mit írtam
Üdv.
[Szerkesztve] -
dulifiO
aktív tag
Hello!
Azt szeretném kérdezni, hogy milyen mp3 lejátszó tudja a zenét kinyomni rádió adóként, mert szeretném az autóm ráiójával fogni az adását (azaz azt amit éppen lejátszik) és azt hallgatni. Tudom hogy van ilyen mert haverom vett ilyet, ki is próbáltuk, működött, de már nem emlékszem milyen volt, ő pedig elajándékozta.
előre is köszi!
üdv.: Dulifiapróhirdetéseim: http://href.hu/x/972c
-
dulifiO
aktív tag
Hello!
Köszi a segitséget. Igy meg is találtam azt az mp3 lejátszót: TrekStor i.Beat cebrax RS
http://www.trekstor.de/en/products/detail_mp3.php?pid=70&cat=0
Ennek beépitett FM Transmitter-e van.
Mi a véleményed erről, milyen minőségű lehet ez a Trekstor, zenét tekintve ill. a rádiójele?
Vagy jobb, ha veszek külön egy lejátszót meg egy FM Transmitter-t?
Köszi előre is!
Dulifiapróhirdetéseim: http://href.hu/x/972c
-
sube
aktív tag
-
sube
aktív tag
Viszont most felmerült bennem egy kérdés miszerint az károsítja-e az mp3 lejátszót (a kimenetét vagy bármi mást) ha nem egy sima kis fülbedugaszt kell meghajtania, hanem 4db kicsi hangszórót? (Kicsi alat értsd: [link] ennek a rendszernek a szatelittjeit. Kb 5x8x13cm 1db, nemtudom mekkora hangszóróval.)
Aztuti, hogy kihajtani nemtudja, de élettartamra nézve nemüt vissza az iesmi akármilyen módon? Vagy csak kiadja ugyanazt a jelet és lejátszó szempontjából tárgytalan, mi és mennyi és mekkora dolgok vannak rácsatlakoztatva?
üdv, sub.
Szerk.: sok volt a szóismétlés
[Szerkesztve] -
ponti_ak
addikt
-
Vakegérke
félisten
Üdvözlet minden fórumos társamnak!
Alkalmam volna megvásárolni kéz alatt egy Panasonic SV-SD51 lejátszót. Így néz ki: [link] Több (hasznos) infot nem találtam róla, úgymint frekvencia, kimeneti teljesítmény, egyebek.
A készüléket minden vackával, és 256-os kártyával (állítólag korlátlanul bővíthető) adja a tulaj 7.500 pénzért.
Mit mondtok, megvehetem?
Szerk: gari már nincs.
A válaszokat előre is köszönöm.
[Szerkesztve]Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
sube
aktív tag
válasz ponti_ak #2083 üzenetére
Szóval akkor mindegy, hogy mennyit hajt meg a lejátszó szempontjából, nem sérül?!
Mivel én is boldog Genius HT tulaj vagyok, így arra én is rászoktam dugdosni nemrossz
Viszont ez a linkelt kicsi B-Tech fekete a régi hangfalam. Ez is volt már sokat úgy használva, hogy bele a mélyládába és úgy a szateliteket, viszont most azzal játszottam, hogy jackből rca t és így rá egy az egybe a szateliteket (mély nélkül igaz, viszont nemkell külső forrás [230V], így bárhol használható és valószínű jobb mint az a kicsi hama hangszóró amiről tegnapelött volt szó )
Sajna a mostani lejátszóm gyenge ahhoz, hogy élvezhető legyen így, de egy M6 ba a 18mW csak elég egy ~normális hanghoz
üdv, sub. -
nagyitomi
tag
egy iaudio u3-mat egy CX-300-as fülessel vennék,ez jó párosítás vagy van valami jobb ötletetek?
-
Mosómedve
tag
Az lenne a kérdésem, hogy egy minőségi MP3 lejátszóhoz képest egy Sony Ericsson W-szériás darab mit tud? Úgy értem mennyiben marad el a hangminősége egy IRiver/IAudio/Sony lejátszóétól? Sokban v. alig észrevehető a különbség?
Tudom ez egy mp3 topic, és hogy alapvetően elfogultak az emberek tehát nyilván az mp3 mellé álltok, de most cserélném mobilom, mert öregecske szegény és ilyen W850i-ben gondolkozom...tehát aki próbálta és van összehasonlítási alapja, az mondjon vmit, létszi! -
nudlye
csendes tag
hello!
usb2.0 szeretnék de sp1 , sp2 nem csak az alap xp-t megoldható ? -
<Adamsky>
nagyúr
válasz Mosómedve #2090 üzenetére
Egy prá perces teszt erejéig volt szerencsém kipróbálni a munkatárs W800-at az én CX-300-as fülesemmel. Tapasztalatok: jelentős háttérzaj, jó hangzás (5 sávos EQ, ha kell), de kissé erőtlen (az iAudio U3-hoz képest). Szumma: simán el tudom képzelni, hogy ez nagyon sok embernek jó és elég, de én egy pár nap után visszasírnám a lejátszóm.
Szóval megint csak azt tudom mondani, hogy ezt bizony ki kell próbálni. Nem hiszem, hogy a környezetben (mondjuk a haver haverjának a haverja) ne lenne egy ilyen WM mobil. -
<Adamsky>
nagyúr
-
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz rumos14 #2095 üzenetére
Igen. Még a fater K750-jében is van, pedig az nem egy ''Walkman'' mobil. Van könyvtár kezelés, de asszem csak úgy működik a dolog, ha könyvtárból létrehozol egy playlist-et, és azt játszod le. Vagy egy számot le tudsz játszani bármelyik könyvtárból. Majd utána fogok nézni pontosabban.
Újabb Sony ''MP3-lejátszok'' még nem nagyon fordúltak meg a kezeim között, de a neten olvasottak alapján szvsz. egy ilyen Walkman mobil azoknál mindenképp jobb választás (nagyobb kijelző, EQ, könyvtárak ''kezelése'', UMS kompatibilitás (!) ) -
rumos14
nagyúr
válasz <Adamsky> #2096 üzenetére
ööö hát akkor ez nem igazi könyvtár kezelés. azt nem tudja, hogy kiválasztod egy könyvtár első számát, majd ha véget ért, a következő számra ugrik? elég alap dolog lenne.
a sávos eq és a cx300 használatával azért gondolom elő lehet varázsolni egy egészséges hangzást, nemde? -
<Adamsky>
nagyúr
válasz rumos14 #2097 üzenetére
''...ööö hát akkor ez nem igazi könyvtár kezelés...''
Maradjunk abban, hogy majd ma megnézem fater telefonján (meg ha el tudom kunyizni a munkatárs W800-at, akkor azon is).
''a sávos eq és a cx300 használatával azért gondolom elő lehet varázsolni egy egészséges hangzást, nemde?''
Igen, de valahogy mégsem szól úgy, mint az iAudio-m. Én rendesen érzem a különbséget. A dinamikája, és a hangereje is elmarad az utóbbitól.
De mondom, hogy az volt a legdúrvább, hogy ehhez a finoman szólva sem túl nagy teljesítményhez milyen alapzajt adott (ami persze egy tuc-tuc zene alatt nem hallatszik, de más alatt ki tudja...)
Ez a zaj dolog mondjuk nem ismeretlen a Sony-knál. Elég, ha belenézel a Sony-s topic-ba. Ott a gyári ''szimpla'' fülessel panaszkodott egy arc. Akkor milyen lehet egy in-ear-rel?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs