Hirdetés
-
IT café
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
válasz Ati1979 #24616 üzenetére
HD800-hoz egyszer volt szerencsem kiprobalni, bar nem volt rendes forras hozza, de az tenyleg eszmeletlen jo cucc azert minden tekintetben. Ha lenne folos ~300k-m fejhallgatora, valszeg azt vennem
Nyilvan keves lesz hozza, de nem is ehhez vettem elsosorban, ahogy mondtam, nem biztos h az uton egyaltalan hasznalnam ezt a lejatszot (inkabb foleg otthon), egy sima telefon melle meg jo lesz azert az.
De amikor eleg sok nagy fejhallgato is keves hozza, valszeg igazabol szinte barmelyik kis fules keves lenne amugy is Persze lehet azert kozeliteni ott is a minoseget, de annyira nem szempont most nekem, hogy most arra is koltsek egy kisebb vagyont, egyelore beerem azzal ami otthon van, utcara meg most jo lesz az. De majd meglatjuk...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Félbehajtva is hatalmas lesz az iPad Fold
- Eredeti játékok OFF topik
- OLED TV topic
- Cáfolta az Intel és az AMD egyesülését az utóbbi cég vezetője
- League of Legends
- Mobil flották
- További aktív témák...
- ÚJ - LG UltraGear 27GP850P-B - 1440p, 180Hz, Nano IPS, 1ms, G-Sync - 3 év LG Magyarország garancia!
- Új RBG-házas i7-8700, 16GB DDR4, nVidia GTX1070 8GB VGA-s Gamer PC
- Új Shell Bburago Ferrari SF1000 Bluetooth távirányítós autó
- SAMSONITE Airglow Sleeves Sleeve 13.3" fekete-piros
- Samsung PM9A1 1TB gen4 7000/5000 (100/100 34nap 32GB!)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest